Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Słabo wykształcone kobiety mają duże biusty

Polecane posty

Gość gość
jaki cyc wypada mieć po średnim???

Gość gość
gość dziś Jestem niewierzącym. Lubię kobiece krągłości.

Gość gość
gość dziś Nie bój, spęcznieje ci w zawodówce:)

Gość gość
Mam 70E.....chyba mi dyplom odbiora!

Gość gość
"gość dziś Mi biust urósł o parę rozmiarów parę lat po uzyskaniu dyplomu licencjata, bo sporo przytyłam. Dyplomu nikt mi nie odebrał." X Mialas farta :D ze ci dyplomu nie odebrali

Gość gość
Ooooo rany, ale glupia teoria. Usmialam sie jak norka. "Mondrosci" prosto spod budki z piwem. Jedyny fakt, to ze kobiety z wyzszym wyksztalceniem czesciej zachowuja szczupla sylwetke, wiec maja mniejsze piersi niz czesciej grubawe lub grube kobiety bez wyksztalcenia, ktore maja wtedy wiekszy biust, bo gdzies tluszcz sie przeciez musi odlozyc. W koncu piersi to praktycznie czysty tluszcz.

Gość gość
Hmmmn W tych czasach większość dziewczyn to deski

Gość gość
"W koncu piersi to praktycznie czysty tluszcz." - jasne, że tak. Ja przez x lat nosiłam stanik 75a, potem troszkę przytyłam i przy okazji odkryłam że 75 to obwód dla mnie za duży i przerzuciłam się na 70d, potem tyłam, chudłam ale tkwiłam przy tym rozmiarze, w końcu niestety skłonności do tycia i inne czynniki przyczyniły się do tego że w ciągu 1,5 roku przytyłam dobre 15 kg, przytył mi nawet obwód pod biustem i teraz noszę 75e. Wiem, że jakbym schudła do prawidłowej wagi nosiłabym biustonosz 70c/70d, a teraz jestem po prostu tłusta, to i na klacie jest więcej.

Gość gość
Uff, w koncu sie wyjasnilo, dlaczego mi cycki nie urosly. To przez te 2 dyplomy z polibudy i 1 z uniwerku. Tylko skad cycki o tym wiedzialy, jak mialam kilkanascie lat?

Gość gość
gość dziś Uff, w koncu sie wyjasnilo, dlaczego mi cycki nie urosly. To przez te 2 dyplomy z polibudy i 1 z uniwerku. Tylko skad cycki o tym wiedzialy, jak mialam kilkanascie lat?" widocznie posiadają zdolność do przewidywania przyszłości, takie tam ezoteryczne zdolności (nie mylić z erotycznymi).