Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dobre rajstopy

Polecane posty

Gość gość

Poszukuje cienkich, wytrzymałych, cielistych rajstop. Pracuje w takim miejscu, gdzie wymagane jest utrzymywanie pewnego dress codu, do którego zaliczają się rajstopy. Te , które dotychczas kupuje niestety są nietrwałe i zdarza się, że niszczę czasem nawet dwie pary rajstop na tydzień. Możecie mi polecić jakieś wytrzymałe rajstopy, które nie będą puszczać oczek przy pierwszej lepszej okazji?

Gość gość
Niestety to normalne, im ciensze rajstopy, tym slabsze, najciensze sa na jeden raz.

Gość gość
Ja noszę 15 den czyli nie są najcieńsze, bo wiem, że są jeszcze cieńsze. Skoro "moje" są takie nietrwałe, to nawet nie chcę myśleć jak jest z cieńszymi.

Gość kalinkamar
Może Gabriella? Mają bardzo duży wybór, a przetestowałam ich rajstopy już w wielu sytuacjach i wszystko wytrzymują.

Gość gość
Ja od siebie mogę polecić rajstopy Gatta. Tanie, trwałe, ładne i mają duży wybór, nie tylko rajstop.

Gość gość
Niestety cienkie rajstopy mają to do siebie, że łatwo się drą, dlatego rozwiązaniem twojego problemu są grubsze rajstopy 40 den. Są dużo wytrzymalsze i cieplejsze, co na taką pogodę jak teraz, jest nie do przecenienia.

Gość ewelinkaew
U mnie też sprawdza się Gabriella, ich cienkie modele są niezwykle wytrzymałe, a przede wszystkim pięknie prezentują się na nodze.

Gość gość
Super ofertę jeśli chodzi o rajstopy ma sklep https://www.gatta.pl/pl/rajstopy/rajstopy/ Można tam kupić rajstopy na każdą okazję i we wszystkich rozmiarach. Ostatnio kupowałam rajstopy do komuni dla córki.