Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agusanktus1983

Czas się wziąć za siebie...kto ze mną?

Polecane posty

Gość Agusanktus1983

Witam wszystkich!8 marca moje 35 urodziny. Jestem spełnioną żoną, matką, realizuję się zawodowo. Mam z czego być dumna, ale od ZAWSZE mam jeden kompleks- nogi. Byłam na kilku dietach, udawało mi się schudnąć,ale powracałam do starych nawyków i waga też do mnie wracała. Nie potrafiłam wytrwać w postanowieniach. Mam 160cm wzrostu i ważę 57 kg. Wszystko w normie, ale nieproporcjonalnie. U góry noszę rozmiar 34, niestety spodnie 38/40. Zaczynam powoli wstydzić się swojego wyglądu. Te nogi do mnie nie pasują. W dodatku mam 25% tkanki tłuszczowej. Jak nie zacznę teraz czegoś że sobą robić, to się totalnie zapuszczę. Postanowiłam codziennie pisać jak mi idzie, żeby kontrolować samą siebie. Jeśli ktoś dołączy do mnie i wesprze odrobinę, ja również postaram się pomóc. Zawsze w grupie raźniej.

Gość gość
Wejdź tu jutro to napiszę co jadlam

Agusanktus1983 wyglądać dobrze to dobrze zjadać przede wszystkim. Aby schudnąć trzeba wiedzieć co jeść, ile jeść i jak często jeść. Co dokładnie chciałabyś wiedzieć ? Pytaj.

Gość jolantabez
Mogę dołączyć, chociaż już jestem w trakcie zrzucania od półtorej miesiąca. Mój cel to 55 kilo, obecnie jest 70, ale 3 kilo już za mną. Trzy razy w tygodniu ćwiczę różne zestawy ćwiczeń, kupiła iqacai na lepszą przemianę materii i zastanawiam się też czy nie skorzystać z porad dietetyka. Nie chciałabym jednak robić sobie nie wiadomo jakiej diety, bo już kiedyś to przerabiałam i jak potem zaczęłam normalnie jeść (czyt. bez obżerania się) to znowu przybrałam na wadze.

Gość gość
U mnie zmiany po Foreverslimie rzeczywiście są widoczne - straciłam 14 kg, trwale, bo jak dotąd nie wrócił ani jeden kg. Moje rady - jeśli nie jesteście w stanie po diecie utrzymać zmian, to żadna dieta nie ma sensu. I tak nadwaga wam wróci!

Gość SylwiaMisiewicz
Znam świetnego trenera. Igor Mieńkowski www.igortreneronline.pl Dobrał mi dietę bez wychodzenia z domu!

Gość AndrzejMyszkowiak
Wejdź teraz na:www.igortreneronline.pl i wygraj 10.000 złotych! Chcesz wyglądać seksownie i atrakcyjnie? Chcesz cieszyć się wspaniała sylwetką? Chcesz pokazać wszystkim, że możesz się zmienić? Wejdź teraz na stronę najlepszego trenera w Polsce:www.igortreneronline.pl Innowacyjne metody treningowe, nowoczesne plany żywieniowe, fachowa suplementacja. Dzięki nim zmiany zachodzą ekstremalnie szybko! Wejdź teraz na stronę najlepszego trenera w Polsce: www.igortreneronline.pl I zmień się nie do poznania nawet w ciągu jednego miesiąca! Pozbądź się tłuszczu na zawsze, zbuduj piękna smukłą sylwetkę lub wspaniałe muskularne ciało! Wejdź teraz na: www.igortreneronline.pl i wygraj 10.000 złotych!

Gość gość
Aby schudnąć stosowałam kilka środków i niektóre były skuteczne. Najlepiej na mnie sprawdził się suplement Foreverslim który w połączeniu z moją dietą dał najlepsze rezultaty. 14kg przez pełny okres kuracji.