Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie znosze ekstrawertyków

Polecane posty

Gość gość

cholernie męczące, nadpobudliwe zwierzeta i jeszcze nie zdają sobie z tego sprawy

Gość gość
Zamiast obozu koncentracyjnego dla Żydów powinni zrobić obóz dla super ekstrawertycznych ludzi. Świat byłby lepszy, koniec wreszcie z narcystycznymi socjopatami i kulturą 600 znajomych na fejsie.

Gość gość
te k*****y nic innego nie robią tylko klepią mordą i wysysają energię z innych ludzi, za ekstrawertykami nie przepadają nawet inni ekstrawertycy !

Gość gość
co dziwne to właśnie ekstrawertycy odbierani są w naszym społeczeństwie jako ci lepsi, introwertycy to ci gorsi, lepiej się nie przyznawać , że do takich się należy

Gość może jakiś typowy
ekstrawertyk się wypowie ? jak to jest być nadpobudliwym popaprańcem całe życie ? jak to jest być nieświadoym że dręczy się innych ludzi ? jak to jest dręczyć i introwertyków i nawet innych ekstrawertyków ?

Gość może jakiś typowy
w szkole introwertyczne dzieci są zazwyczaj dręczone przez nadpobudliwych ekstrawertycznych rówieśników.

Gość gość
Raczej przez zaburzonych tudzież piėrdolnietych a nie ekstra.

Gość może jakiś typowy
dlaczego na rozmowie kwalifikacyjnej muszę udawać ekstrawertyka żeby dostać pracę ? to nie jest sprawiedliwe

Gość gość
na szczęście siedząc w swojej piwnicy nie jesteś na nas narażona

Gość gość
słuchajcie ekstrawertycy mają tyyylu znajomych a jak przyjdzie co do czego to nie mają z kim wyjść i szczerze pogadać.

Gość gość
no chuujowi są, niby wszędzie ich pełno, niby przebojowe takie... ale fałszywe to to konfidencja na maxa

Gość marylkaa_
"Zamiast obozu koncentracyjnego dla Żydów powinni zrobić obóz dla super ekstrawertycznych ludzi. Świat byłby lepszy, koniec wreszcie z narcystycznymi socjopatami i kulturą 600 znajomych na fejsie. " hahaha to jest kontrowersyjne, ale nikt nawet nie zaprzeczył haha znaczy ekstrawertycy sami wiedzą że są nieznośni i nieprzydatni do niczego :D ponad 80% wynalazców i myślicieli to introwertycy :)

Gość gość
Też się zgadzam. Ekstrawertycy to niepotrzebne g****o, które tylko mieli ozorem.

Gość gość
Tez nie znoszę. Całe swoje życie na głos opowiadają, każdy ma być wciągnięty ... :-(

Gość gość
No nieźle macie nasrane jako intro. Szkoda że się później tym normalnym obrywa. Pewnie te farmazony pisze ta sama osoba.

Gość gość
"No nieźle macie nasrane jako intro." Nie mam nasrane jako intro tylko to prawda :D

Gość gość
Gōwno prawda.

Ekstrawertycy sa do bani. Sa przebojowi, wyrozniaja sie z tlumu, usmiechem i dobra gadka zalatwiaja wiele spraw i potrafia zarazic smiechem nawet najbardziej dretwa osobe. Oboz dla ekstrawertykow! Boze! Ludzie! Wy nikogo nie lubicie! Mam podwojnie przewalone, bo jestem ekstrawertykiem i kobieta w ciazy - oboz x2.

Gość gość
Problemem jest to że introwertycy są stale dyskryminowani i dręczeni przez ekstrawertyków.

Gość taka jest prawda niestety
Introwertyzm jest uważany za zaburzenie a nie odmianę osobowości zwłaszcza w USA, ale Polska też jest wyraźnie krajem dla ekstrawertyków (wystarczy popatrzeć na obrady sejmu istny cyrk ekstrawertyczne bydło obraża się nawzajem za nasze pieniądze).

Gość marcinekeke
hehe fakt znacie jakiegoś ułożonego, spokojnego POSŁA ?? nawet jeśli by był to by sie nie przebił przez przepychanki typu Niesiołowski-Pawłowicz, teraz już ekstrawertycy rozumieją czemu my was nie znosimy ? to tak jak patrzeć na obrady sejmu.

Gość jak intro ma znaleźć pracę
Jestem bezrobotny już prawie 5 lat, na większość wysłanych CV nie odpowiadają, a jak już zostanę zaproszony na rozmowę rekrutacyjną, to zawsze wychodzi mój introwertyzm i brak dynamiczności. W zasadzie ogłoszenia o pracę jakie znajduję, dzielą się na 4 grupy: 1. Ultraciężka praca fizyczna na 3 zmiany, w systemie czterobrygadowym albo innym uprzykrzającym życie wynalazku, orzeczenie o niepełnosprawności mile widziane 2. Wielki specjalista, over 5 lat expa w branży, magister (albo najlepiej doktorat) klikania w kalkulator lub inżynierii, znajomość over 10 pojęć, 2+ języki obce 3. Nasz klient, lider na rynku poszukuje... czyli ogłoszenia dla młodych korpo-dynamicznych ekstrawertyków normików, pozytywne myślenie, otwartość, nastawienie na ludzi, zdolności interpersonalne over 9k, bycie specjalistą od finansów czy innej księgowości na kiju mile widziane 4. Java developery i inne kuce za 15k miesięcznie Z tego, co widzę na forum, to większość tutejszych ludzi sukcesu to programiści lub krypto-normiki. A ja tylko płaczę jak czytam że mamy najniższe bezrobocie w kraju od upadku komuny.

Gość gość
pracuje w korpo tam trzeba udawać ekstrawertyka i ze wszystkimi gadać

Gość gość
Ja jestem ekstrawertykiem :) a Ty nie jesteś introwertykiem tylko zwykłym frustratem. :D mam bardzo dobrego kolege introwertyka i mimo że roznimy się to zawsze możemy na sobie polegać i dogadujemy się. Frustracie

Gość gość
ekstrawertycy zaprzeczają prawdzie że są p******i :O

Gość gość
"Ja jestem ekstrawertykiem usmiech.gif a Ty nie jesteś introwertykiem tylko zwykłym frustratem mam bardzo dobrego kolege introwertyka i mimo że roznimy się to zawsze możemy na sobie polegać i dogadujemy się. Frustracie" hehe to jakaś linia obrony ? tak jak się oskarży rasistę to zaraz dodaje że ma czarnych przyjaciół :D

Gość gość
Skończ już życiowa peezdo. Tym jesteś a nie introwertyzmem. I piszę Ci to jako jeden z nich.

Gość gość
szkoda tylko że spokojne dzieci są uważane za jakieś dziwne nie uważacie ekstrawertycy że to nie w porządku powiedzieć komuś żeby więcej mówił czy uśmiechał się ??

Gość gość
Introwertyzm to normalna osobowość więc nie wiem czemu zj****y ekstrawertyk traktuje introwertyków jak podludzi zwłaszcza w szkole. Choć w dorosłym życiu niewiele lepiej. Powiedz coś ! Coś mało mówisz ? Naprawdę wszędzie chodzisz sam ? Dlaczego jesteś taki spokojny ? On/ona jest dziwny...

Gość gość
Introwertycy są dyskryminowani, uchodzą za ofiary, przykleja im się łatkę zaburzonych tylko dlatego, że lubią raz na jakiś czas spędzić dzień w pojedynkę. Na świecie jest za dużo ekstrawertyków, dlatego ten świat jest taki powierzchowny i konsumpcyjny.