Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W sporze Piotrek vs Justyna Żyła kto wg was mówi prawdę?

Polecane posty

Gość gość

Jak myślicie?

Gość gość
Piotrek nie zajął stanowiska :)

Gość gość
Zajął.

Gość gość
Myślę że Piotrek. Ona zawsze naburmuszona.Foty w majtach wrzuca wiec szuka popychacza.Myślę że Ona nabroila a odwróciła kota ogonem gdy się zorientowala ze zostanie bez kasy.Bo K alimenty nie jest hop siup z dnia na dzień kasa.Musi zasadzic go o to,a to trwa.zresztą to bedzie 1400zl.Zorientowala się że będzie musiała iść do pracy i się w****i*a Więc wolała go zbluzgac.Ale mogę się mylić. Nie gada się o intymnych sprawach publicznie.Ona to zaczęła, i mam przeczucie,że pójdzie to nie w tą stronę którą Ona by sobie życzyła. Byle się nie powiesi niedługo za ten błąd który zrobiła

Gość gość
A ja myślę że to brak emerytury olimpijskiej tak ją rozwścieczył

Gość Drzemysław
Piotrek odszedł honorowo, powiedział żonie dobitnie co myśli na temat tego małżeństwa, które się skończyło zanim Justa zaczęła skamleć w mediach i nadal nie rozumiem tego i dlaczego Justa robiła 'pokazy' w mediach i na stronach FB , czy chciała się pochwalić domem, który Piotrek wybudował za własne pieniądze, czy chciała pokazać swoją figurę po urodzeniu dwojga dzieci, czy chciała pokazać zadek ? generalnie , to nie jest normalne zachowanie faceta, gdy odchodzi z domu, który za własne pieniądze wybudował , to nie jest normalne, gdy facet odchodzi od własnych dzieci , ponieważ ma DOŚĆ swojej żony ale widocznie Piotrek jednak miał DOŚĆ i jak już wcześniej pisałem, być może rodzina Justy dała Piotrkowi zdrowo w 'kość' aby z tego domu zwiać i teraz nie sobie sama radzi w tym domu ze swoją 'kochającą rodziną' aby ten dom ogromny utrzymać, być może Mamusia Justy teraz pomoże i narąbie drewno do kominka ! Justa powinna powiedzieć wprost, że powodem rozkładu tego związku jest jej Mamusia, która co chwilę się mieszała i chciała wszystkimi rządzić