Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Są tu mamy które posłały dziecko do przedszkola dopiero w wieku 6lat?

Polecane posty

Gość gość
A ja mam swoje w przedszkolu i wszyscy jesteśmy zadowoleni, moja córka jest 6h i bardzo jej się podoba. Jak mają wolne to się smuci, bo lubi dzieci, u nas niestety w pobliżu nie ma żadnych dzieci, więc ma kontakt z tymi z przedszkola tylko.

Gość gość
Ja zamierzam posłać dopiero do zerówki, jest z końca grudnia więc i tak pójdzie jako pięciolatka. A przedszkola są u nas dwa przy czym to państwowe wychodzi drożej niż prywatne i ma dużo gorszą ofertę zajęć...

Gość gość
Co wy opowiadacie, ze nie ma różnicy w zajęciach u cztero i sześciolatków. Masakra jakie jesteście ograniczone, nie macie zielonego pojęcia i nawet nie próbujcie wmawiać, ze uczycie ich czegoś w domu. Już widzę jakie te dzieci będą opóźnione, w stosunku do tych, które uczęszczały do przedszkola od początku. Mój syn jest w grupie pięciolatków, od września doszła dziewczynka pięcioletnia i nie odróżnia koła od kwadratu...to tyle na temat siedzenia tak dużych dzieci w domu.

Gość gość
16.06 Dlatego napisałam, że jeśli dziecko jest uczone w domu to im przedszkole nie potrzebne. Napewno mało mam to robi ale istnieją takie

Gość gość
Dla mnie przedszkole jest głównie potrzebne do socjalizacji. Ja nie chodziłam do przedszkola l, dopiero do zerówki tuż przed 6 urodzinami i źle wspominam zerowke, nie mogłam się tam odnaleźć, na szczęście w pierwszej klasie już było dużo lepiej.