Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dobrze, że to widzisz

Polecane posty

Gość gość

Większość ludzi to idioci którzy nie potrafią dostrzegać oczywistych rzeczy i śmieją się z innych punktów widzenia a czasem wręcz negują istnienie innego punktu widzenia. Zawsze powinno się balansować nad osądem i postrzeganiem innych przez innych, wtedy można dostrzec w miarę obiektywny obraz zaistniałej sytuacji lub osoby. Ludzie tak zwani radykałowie czy też ślepo popierający jakąś ideologię czy partię polityczną utracili ten obiektywny obraz czyli cokolwiek moi zrobią to i tak ich będę popierał, bo są moi. Żenada, ale trochę ich rozumiem ponieważ sam mam nieraz problem z prawidłowym, nie czyimś punktem widzenia a tym obiektywnym. ciekawy i pouczający tekst na Sara ll Polsko Palestyńska nacjonalistka ll odnośnie Justina Trudeau i...

Gość gość
Najlepsze jest: "wierzę w Boga i w biblię, bo tak mnie nauczyli na religii, w szkole" :)

Gość gość
autorze! każdy ma prawo mieć swój punkt widzenia i go wyrazić - jeśli ma odwage,i każda ze stron powinna umieć wysłuchać siebie nawzajem i zakończyć temat BEZ przekonywania i zmuszania drugiej strony do swoich poglądów - ale tego trzeba sie nauczyć,bo multum ludzi nie umie tego robić - będą sie kłócić i to tak,że wybuchnie burda a nawet bijatyka i wyzwiska - wystarczy popatrzeć na SEJM - tam są osoby wykształcone ale wielu z nich nie umie wysłuchać odmiennych opinii tylko kłócą sie i koniec.

Gość gość
Fajne spostrzeżenia fizjologiczne . Zaraz sie zesram bo filozoficznie jestem nie wytrzymały.

Gość gość
Eeeeeeeeeeeeeeeeeee tam cicho być.