Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

on mnie nie kocha ?

Polecane posty

Gość gość

Hej, co myślicie o tej sytuacji? Jestem z chłopakiem ponad 3 lata. On ma 25 ja 20 lat. Mieszkamy oddzielnie. Studiuję w mieście o 50 km oddalonego od jego miejscowości. Przyjeżdża do mnie tylko w piątki na noc. Nie chce zostawać ze mną na weekendy (chociaż to moje prywatne mieszkanie a raczej rodziców). Nigdy też nie przyjeżdża w środku tygodnia. Nigdy nie miał zwyczaju do mnie dzwonić, pytać co robię, jak się czuję, więc trudno to mu teraz narzucić. Denerwuje mnie też to, że byłam u niego w ciągu tych lat może 5 razy w domu (tłumaczy, że nie lubi swojej rodziny, a ja nic złego w niej nie widzę) ; gdy widzimy się np. w sobotę, to w niedziele woli ćwiczyć i położyć się wcześniej spać ; już przestał mnie zapraszać gdziekolwiek, do kina itd., nie wychodzimy, nie bawimy się. Boję się, że nie traktuje mnie poważne a ja mam powoli dość, czuję, że nie mam chłopaka. OCZYWIŚCIE BYŁO MILION ROZMÓW, PRÓŚB - NIC SIĘ NIE ZMIENIA

Gość gość
ma inną

Gość gość
Niestety też tak myślę, on ma prawdopodobnie inną, ale jednocześnie nie potrafi zerwać z Tobą. W końcu przez 3 lata człowiek zdąży się przyzwyczaić do drugiego człowieka. On nie umie podjąć ostatecznej decyzji, więc robi wszystko żeby Cię do siebie zniechęcić, byś to Ty ostatecznie zerwała. Wtedy nie będzie się czuł tym złym.

Gość gość
up