Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja matka to prostytutka

Polecane posty

Gość gość

wstyd mi.

Gość gość
Juz ludzie wytykaja nas palcami,chyba sie przeprowadze do innego miasta :O

Gość gość
Koorwa bez honoru.

Gość gość
daj mi namiary mam ochotę na prostytutkę

Gość gość
Chetnie bym ci dala ale narobie sobie jeszcze klopotow.Poza tym mieszkam w Niemczech.

Gość gość
mam to samo - mamuśka ubrana jak papuga (małpuje styl gesslerki ale bardziej odsłania dekolt i dupsko),podrywa wszystkich chłopów nawet w biedronce i ona sie nie krępuje,że facet stoi z żoną,poza tym mamuska krytykuje i przeklina sąsiadki z naszej klatki i mówi na nie (ooo córeczko zobacz,idzie to ścierwo z drugiego piętra,ooo córeczko idzie ta flądra z szóstego piętra,ooo córeczko lezie to szmaciara z parteru-------ja już mam tego dość i za pół roku sie wyprowadzam XD

Gość gość
dawaj namiary mieszkam w Lubenau

Gość gość
20.51.moja matka by sie z tobą zabawiała od rana do wieczora bo to jakaś maniaczka zabaw i poniżania kobiet - sąsiadek, ja całymi dniami wysłuchuje jej ględzenia o tym,że sąsiadka z szóstego pietra to szmaciara i ścierwo dla mojej matki i że ja mam ją popierać bo jak nie to wont z chaty XD za pół roku sama sie wyprowadze XD

Gość gość
Jesli masz ochote na stara rozjechana p**de :O Ona do najmlodszych juz nie nalezy.

Gość gość
pożyjemy zobaczymy do czego życie jest w stanie człowieka zmusić obyś nie musiała być gorsza nie oceniaj pomódl się za nią to twoja matka.

Gość gość
21.07. ale ja wiele razy tłumacze mojej matce i jej gadam - mama daj se spokój z podrywaniem żonatych facetów bo to straszne tak robić a ona mi na to - nie wtrącaj sie smarku bo nie masz pojęcia jak ja cierpiałam jak sie dowiedziałam że twój tatuś posuwa moją koleżanke i teraz nie będę miała litości do żadnej mężatki i będę jej podrywała męża.

Gość gość
gość dziś pożyjemy zobaczymy do czego życie jest w stanie człowieka zmusić obyś nie musiała być gorsza nie oceniaj pomódl się za nią to twoja matka. x Chyba zartujesz.Wolalabym zdychac z glodu niz ci/pa zarabiac.Nie kazda kobieta jest kur/wa.

Gość gość
21.17. moja matka powiedziała,że ona jest porządną kobietą bo ona ma alimenty od męża z których sobie żyje i ona nie puszcza sie za kase a żonatych chłopów podrywa dlatego,że to z zemsty bo kiedyś jej koleżanka spała z moim ojcem i matka to bardzo przeżyła i teraz matka ma każdą elegancką babke za szmaciare i ścierwo i ja widze,że ona poluje tylko na żonatych.nie wiem jak jej pomóc ale ona jest przesiąknięta nienawiścią.