Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kier_grupy

coraz częściej w czasie godzin pracy zawodowej słyszę

Polecane posty

Gość kier_grupy

jak faceci między sobą rozmawiają i każdy użala się na swoją żonę lub partnerkę, znam kolegów od wielu lat i wiem, co potrafią zrobić i wykonać na budowie i nie tylko na budowie, łapią różne fuchu, od hydrauliki do elektryki, montaż okien i budowa dachu itd. aby tylko zarobić pieniądze , czasem na browara się umówią, piwo zaliczą i do roboty a gdy wraca do domu , do żony , do dzieci upaprany w cemencie lub wapnie i totalnie padnięty to na początek zostaje przez żonę lub partnerkę 'obwąchany' i zaczynają się pytania, ile wypiłeś i z kim byłeś ? normalnie przesłuchanie jest ! następnie kobieta normalnie sprawdza w telefonie faceta, jakie otrzymał SMS-y i MMS-y gdy facet poszedł się wykąpać ! gdy wyszedł spod prysznica to jest przesłuchania ciąg dalszy, czyli: to ile zarobiłeś ? za chwilę , gdy facet chwilę ochłonął to zaczyna się litania: - na cały dzień wychodzisz, cały dzień gdzieś łazisz a w domu jest syf i nawet śmieci nie wyniesione do śmietnika, w lodówce pusto , kilo kurzu na dywanach , ściany brudne, krzesło połamane, z fotela odpadło kółko, kran zepsuty i teraz najważniejsze: dlaczego, dlaczego wyszłam za takiego pacana i barana, który nic nie potrafi, co mnie podkusiło , że z takim menelem muszę mieszkać a tak wielu fajnych facetów błagało mnie i podobałam się facetom i zgodziłam się na ślub z pierdołą , który nic nie umie i potrafi nawet kranu naprawić , zniszczył moje najlepsze lata jołop z****** , w czym zawiniłam, w czym zawiniłam , że mnie tak źle życie potraktowało z debilem mieszkać ?

Gość gość
też to słyszę a jak widzę co poza pracą robią to ręce opadają żonie drzwi do auta otwierają pewnie są terroryzowani może u teściowej mieszkają albo żona więcej wniosła, kobiety mają coś z terrorystów.

Gość gość
Do związku z kobietą, będzie nadawał się jedynie uległy masochista. Dla większości facetów, to będzie gehenna.

Gość kier_grupy
czyli na głupie i durne pytania kobiet nie wolno odpowiadać zgodnie z prawdą, na pytanie kobiety typu: gdzie byłeś należy odpowiedzieć wprost , że byłem na dziwkach i w burdelu , czy piłeś alkohol ? jasne, wypiłem wiadro wódki jak kobieta zapyta, jaki plan na jutro to należy odpowiedzieć, że od samego rana idę na dziwki do burdelu ! - na durne pytania trzeba głupio odpowiadać , nie ma innego wyjścia