Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozdarta127

Kocham go bardzo, ale nie pasujemy do siebie...

Polecane posty

Gość Rozdarta127

Od 1,5 roku jestem ze swoim chłopakiem Niestety na odległość... On jest Francuzem. Bardzo go kocham. Od kiedy pierwszy raz go zobaczyłam, wiedziałam że to on będzie moim pierwszym chłopakiem. Wiem, że on też mnie bardzo kocha. Problem jest w różnicy charakterów.... Ja jestem bardzo ambitna. Studiuję medycynę. On nie poszedł na studia, ale ma pracę i dość dobrze zarabia. Problem w tym, że i tak pod koniec miesiąca tych pieniędzy już nie ma.... w ogóle nie umie oszczędzać. W przeciwieństwie do mnie. Ja nadal mam zaoszczędzone pieniądze z komunii. Drugim problemem jest, że często nie dotrzymuje słowa. Jest zapominalski. Nie mogę nigdy być pewna, że coś zostanie załatwione... niezależnie od tego czy to małaczy poważna sprawa. Kiedyś miał do mnie przyjechać i dopiero w ostatni dzień sobie przypomniał, że ma kupić bilety. Mieliśmy iść na koncert. 5 razy mu przypominałam o biletach. I tak ich nie zarezerwował.... w dodatku by kryć swoje zapominalstwo często kłamie... co tylko pogarsza sprawę. To są takie główne problemy. Od początku próbuję je rozwiązać. Jednak nie da się go zmienić... już raz go przez to zostawiłam, ale nie dałam rady i wróciłam do niego. Zresztą on nie chce dać mi odejść. A ja nie potrafię podjąć stanowczej decyzji. Bardzo proszę o jakąś radę :( Dodam, że oboje mamy po 22 lata.

Gość gość
Mam podobnie