Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Kochankatwojakochanie

Moja koleżanka patrzy na mnie kątem oka .

Polecane posty

Gość Kochankatwojakochanie

Witam. Mam pytanie . Co zrobić ? Moja koleżanka nie odzywa się do mnie (odwzajemniam ;) ) .Kiedy siedzę z nią w ławce to patrzy na mnie kątem oka obserwuje, niby na przerwach gada z innymi ale nadal obraca się do tyłu i patrzy na mnie. Na lekcjach co siedzę z kimś innym odwraca się obserwuje. Wszyscy odwracają się ode mnie i idą do niej z myślą że ja się na nią obrazilam że ja jestem tą złą .... Nasyla na mnie inne koleżanki które pytają się mnie "Dlaczego nie rozmawiasz z ....(imię) ?" Ja odpowiadam "Zapytajcie się ...(imię) ." Bo przecież ona obserwuje mnie na każdym kroku . Potem znowu przylatuja i mówią że " ...(imię) nie wie dlaczego ." Zapomniałam dodać pewnego zdania które może zmienić trochę ten temat . Znam ją długo , kiedyś nie dawała mi spokoju i pisała do mnie np. "Nie mogłam odebrać, nic się nie stało ?" , "Nie dzwoń do mnie narazie o ...... bo idę do ...." itp. Ogólnie teraz chodzi z innymi koleżankami z klasy po całej szkole żeby tylko na swojej drodze nie napotkać akurat MNIE. Śmieje się z nimi i widać że wyraźnie chce pokazać : "Jest mi lepiej bez Ciebie , haha" . Jeszcze przed tym 'incydentem' robiła wielką tajemnicę z tego że poszła gdzieś z dwoma innymi dziewczynami. Gdy jedna powiedziała byłyśmy tam i tam to była wściekła ,skubala paznokcie i wgl. Co powiecie na to ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować