Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hugabugaaa

Kolejny raz nie wykupiłam antybiotyku i BARDZO DOBRZE!!

Polecane posty

Gość gość
16:51*

Gość gość
Co wy macie za lekarzy ? U mnie nasz lekarz a juz tym bardziej pediatra nie zapisuje antybiotyku ot tak sobie . Córka ma 7 lat i antybiotyk miała tylko jak zachorowała na anginę . W takim przypadku antybiotyk jest konieczny . Jak miałam 6 lat to miałam anginę i lekarz chciał mnie wyleczyć bez antybiotyku . Skoczyło sie temp 41 , drgawki , majaczenie , pogotowie i zastrzyki z penicyliny przez xx dni . Dlatego jeśli jest zle to antybiotyk podaje bez żadnego ale .

Gość gość
Najlepsze jak przychodzisz z dzieckiem do lekarza bo katar i kaszel i chcesz sie upewnic ze nic powaznego nie ma. Lekarz bada mowi ze ok ze osluchowo wszystko gra itd nie ma nic powaznego i mowi ze przepisze tylko cos na kaszel ze antybiotyku nie trzeba. Wychodzisz z gabinetu patrzysz na recepte a tam 6 roznych lekow hehe wsxystko na to samo ale koncerny musza zarabiac.. nigdy nie wykupuje recept. Nie jestem wszystko wiedzaca wiec do lekarza sie przejde zeby fachowo ocenił stan zdrowia ale wyleczyc wole naturalnymi sposobami niz tym gownem co przepisuja.

Gość gość
jak będziesz musiała to w końcu wykupisz, ja ostatnio musiałam,bo miałam takie zapalenie płuc,że wyjścia nie było... i ogólnie czuję się ok ale jedyne co mi się rozregulowało po tym antybiotyku to jelita... ale wszystko szybko wróciło do normy jak dostałam suplement intesta do wykupienia, jelita po bardzo szybkim czasie wróciły do normy :)

Gość pragisa
my w rpzychodni niestety mamy tylko 1 normalną lekarkę, ale dostac się do niej jest masakrycznie ciężko :( ostatnio syn tak kaszlal co poszlam do lekarza to zapisywali różne syropy i nic to nie dawało, odrobaczaliśmy, w końcu udalo się wbic do tej lekarki, kazała zrobić rtg a opróc tego robić inhalacje budixonem neb, to od razu pomoglo, na rtg nic nie wysżło ale chociaż jestesmy spokojniejsi, tylkoc zekamy na wizytę u pulmonologa

Gość gość
Autorko, zmień lekarza po prostu. Ja chodzę z dziećmi do pediatry, dla której antybiotyk to ostateczność, a jak są wątpliwości to robimy CRP