Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto to ten Nieodpowiedzialny?

Polecane posty

To dziwne ale tak normalnie sie z toba rozmawia, rzadko sie zdarza .Ale cie obsiedli , ze jestes mną :) wspolczuje

Informuje wszystkich , ze nie nadałbym sobie takiego nicku , bo taki mi nie pasuje, bez obrazy do Nieodpowiedzialnego oczywiscie.Wolno mu miec taki nich jak zechce.

Gość gość
i już wszystko jasne, bo pojawił się przypadkiem pablo :d

Gość z Polski C
Kto to ten Nieodpowiedzialny? wiem jak to było , obserwowałem ich z dron-a , wszystko mam zapisane na pamięci z drona a nadciągała potężna burza z piorunami i pioruny waliły w rżysko i klepisko a Oni byli na polu i Ona na widok pioruna, który trafił w kartoflisko błyskawicznie zareagowała aby przed burzą z piorunami schować się w kopie siana na pastwisku i razem wskoczyli siano na łące wystraszyli dwa zające w sianie się ukryli i flaszkę wódki otworzyli w sianie do rosołu się rozebrali i całowali wódkę sobie popijali pioruny waliły i wódkę pili nagle piorun walnął w kartoflisko burza była bardzo blisko a kobieca wagina zmęczona w sianie wołała, chcę i lubię na sianie w czasie burzy i niech kindybał się burzy a po urodzeniu syna, rodzina szczęśliwa dziecko do domu przyprowadziła na łóżku położyła w czasie burzy dziecko zrobione powinno zostać sprawdzone i przez dwa tygodnie kijami dziecko sprawdzali widłami i motykami , grabiami czy nie jest jakieś dziwne w czasie burzy zrobione z problemami

Gość gość
Nieodpowiedzialny to R4E :P

Gość gość
Pajacujesz, znowu? Eh...... :-(

Gość gość
No przecież ty tu wszystko bierzesz na nazbyt poważnie. the end

Gość gość
Sadze, ze Pablo i Nieodpowiedzialny, to jedna osoba. "Jeden" pisze z tel, "drugi" z kompa. Szybko i sprawnie. Nieodpowiedzialny ma tez duzo wiecej lat niz podaje i jest prawie lysy. Dobry manipulant, bo to inteligentna bestia.

Gość gość
gość dziś Sadze, ze Pablo i Nieodpowiedzialny, to jedna osoba. xx Czyli kolejna osoba ma takie odczucie. Jestes K czy M? Jakoś za dużo mają wspólnych cech, upodobań muzycznych, stylu pisania i nawet identyczne tematy założyli. Do tego jeszcze akcja sprzed kilku tygodni, kiedy Pablo pisał z gościa i zakładał tematy udając, że to nie on. Ale też go szybko tutejsze laski rozszyfrowały i szału chłop dostał.

Gość gość
gość dziś skad wiesz że jest łysy, dał tu fotke?

Myślcie co chcecie:) Karmicie moje chore ego mówiąc ze jestem inteligentny. Po prostu przypadek, sa podobne osoby ale nie będę was namawiał na siłę. Ani stary ani łysy:)

Gość gość
Nieodpowiedzialny to jeden z tych głupich narcystycznych ekstrawertyków

Gość gość
22.44 Doswiadczenie/intuicja :)

Żebyś wiedział / a jestem cholernie narcystyczny... Dlatego udzielam sie w temacie o sobie. Intuicja? A jeśli powiem że jestes osobą którą Pablo jakos skrzywdził i wszystkie posądzenia mnie ze jestem Pablo pisane z gościa to twoja sprawka? Lub Nie lubisz mojego zdania i tego ze tu jestem i wykorzystujesz nasze podobieństwo (moje i pabla) aby mi zaszkodzić wmawiając ze jestem jakimś starym bywalcem kafe? Z tego co widzę to wielu podobnie pisze i lubi podobną muzykę.

Gość gość
Nieodpowiedzialny dziś zwracasz się do jakieś jednej osoby, OK, ale tu już przynajmniej trzy osoby biorą cię z pabla. To co każdemu zarzucisz, że jest skrzywdzonym przez niego, albo ma coś do ciebie? To już śmieszne rozumowanie. Tym bardziej, że zbyt zawzięcie się bronisz i śledzisz wpisy na wasz temat. Jakbyś był kimś nowym i nie nim, to odpiszesz raz i machniesz na to ręką, w końcu to babskie forum, niech sobie kobitki poplotkują. Czyż nie tak?

gość dziś Zawzięcie się bronie w innych tematach. Chociażby o ekstrawertykach. Zarzucilem to jako kontrargument na "przeczucie" osoby wyżej. Skoro ja teoretycznie mogę pisać z pabla to on/a z gościa. Hipotetyczne przypuszczenie. Tez dodam ze mnie ciekawi rozwój akcji w tym temacie.

Gość gość
Jestes Pablo, Nieodpowiedzialny i jeszcze kilku gosci to Ty. Dobrze sie bawisz. A czesc z nas razem z Toba.

Nic nie poradzę ze bawi mnie wasza "babska intuicja" i nakręcanie tego tematu:) Zarzucasz a nie argumentujesz. Tylko zakładasz... Typowe kobiety.

Gość gość
Nieodpowiedzialny dziś gość dziś Zawzięcie się bronie w innych tematach. Chociażby o ekstrawertykach. xx To ja akurat nie wiem o jaki temat chodzi. Czyli ktoś coś tam wie więcej i mieliście już jakis zgrzyt, ale to dalej nie jest argument, że dlatego ktoś cię nazywa pablem. Bo jakby tamta osoba chciała ci dopiec, to nazwała by cię tutejszym np. F***em, czy innym schizolem. Wydaje mi się, że każdemu tu chodzi o podobieństwo miedzy wami, a że użytkownicy co jakiś czas kreują się na nowych kontach, to w tym wypadku pablo idealnie pasuje do ciebie. Tym bardziej, że pablo podpadł tu większości kafeterianek, a on lubił sobie z nimi popisać. Więc jak na gościu został szybko wyłapany, to moze teraz chciał sprytnie z nowego konta udawać nowego chłopaka co ma dziewczynę, ale mimo to bardzo chętnie spędza tu czas w damskim towarzystwie. A czy nim jesteś to czas pokaże, bo każdy projekt się prędzej czy później wsypuje. Mi chyba nie zarzucisz braku argumentów, bo masz aż nadto wypisane o co chodzi i skąd takie wnioski. Wiec z mojej strony to wszystko i idę w kimę.

Gość gość
Ja nakrecam, Ty sie wkrecasz. Typowy mezczyzna po 4 setkach. Moge byc kimkolwiek tak jak iTy, skad wiesz, ze jestem kobieta?

Gość gość
Jeśli mnie pamięć nie myśli, bo tyle tutaj się nicków dziennie przetacza, to Nieodpowiedzialny jest Kafeterianinem od niedawna; może tydzień, góra - dwa. Co prawda, nie miałam okazji wczytać się dokładnie w jego odpowiedzi, ale widzę, że jest aktywny na/w rozmaitych wątkach. I bardzo dobrze. Jeśli ma coś mądrego do przekazania, to niech pisze jak najwięcej. Co rzuciło mi się w oczy, to to, że "czuje" forum. Wie, w jaki sposób i komu odpisać.

Gość gość
Sorry, nie ma nic mądrego do przekazania.

Teraz juz pisze na poważnie. Nie wiem co Pablo odwinął i przykro mi jesli któraś z was skrzywdzil. Nie przeproszę bo to nie moja wina. Raz dalej jednej fikcyjny mail by jej pomoc z problemem z typowej ludzkiej dobroci. Nie chce tutaj poznać żadnej po prostu fajnie mi sie z wami pisze i możemy podyskutować. Przeraza mnie fakt ze ludzie kreują nowe konta dla swoich pobudek i przysięgam ci na swoje życie ze nie jestem pablem ani żadnej tutaj nie skrzywdziłem i nie mam zamiaru skrzywdzić. Nie szukam waszego zaufania, chce byście mi tylko zaufali ze nie chce tu nikogo skrzywdzić. Każdy w sieci może być kim chce, jak sam/ zauwazylas/es to szybko pęka i mam nadzieje że takich pozerow będzie jak najmniej. Czy mam cos mądrego... Często pisze głupoty dla żartu ale częściej wdaje sie w konstruktywne dyskusje obalając mity. Staram się argumentować, tłumaczyć ale nie narzucać swoje zdanie na silę a mimo wszystko słyszę wulgaryzmy. Chcesz to jutro poswiece czas i poszukam tematów w których sie udzielalem i wkleję tutaj i zobaczysz ze nie tylko zartuje ale staram się radzić i pomagać.

Gość gość
haha 23.30 to tez ty Pablo, nieodpowiedzialny itp.. tyle dobrze, ze twoj obecny nick bardziej do ciebie pasuj****awisz sie jeszcze lepiej, bo niby wszystkim "mowisz" jaki jestes, a i tak ci ufaja i wdaja w dyskusje, typowy psychopata i manipulant. do tego patologiczny klamca.