Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co mi się stało

Polecane posty

Gość gość

Witam . Mam 25 lat jestem w 27 tygodniu ciąży. Od dwóch dni czuję jakby w gardle coś było do tego mam takie uczucia uderzenia serca nie cały czas ale zdarzają się kilka razy dziennie . Ale najbardziej martwiła mnie sytuacja sprzed pół godziny położyłam się do łóżka i nagle zaczęło strasznie nic mi serce poczułam jak twarz robi mi się gorąca i taki lęk że coś mi jest trwało to ok 3 minut . Wstałam i przeszło było to okropne . Nie wiem czy to od ciąży że może dziecko się powiększa a ż drugiej strony czytałam że może to być nerwica bardzo się boję że coś mi się stanie . Na raka zmarła moja mama o tamtego czasu ciągle myślę że jestem chora w ciągu ostatnich 5 miesięcy myślałam że mam już raka gardła, krtani , przełyku, jajników, tarczycy . Ale wszystkie badania wykluczają to a ja w ciąży myślę o tym . Poradzicie coś co to może być

Gość gość
moze zrób badanie krwi i ekg

Gość gość
Badania mam wszystkie dobre ż tym że zaczęło spadać mi żelazo i lekarz zapisał mi tadyferon ale jeszcze nie wykupiła go

Gość gość
mozesz sprobowac pobrac magnez z b6, wyrownuje rytm

Gość gość
ale nie wiem czy w ciazy mozna

Gość gość
Miałam to samo objawy ,badania meczarnia straszna.Okazało się że mam refluks.

Gość gość
Tak stwierdzono u mnie refluks tyle że lekarz powiedział że w ciąży to często się zdarza i najprawdopodobniej po porodzie minie . Zapisał mi dexaliant 30 ktory niby nie szkodzi w ciazy brałam to miesiąc i odstawiłam bo myślałam że jest ok a widocznie nie i to pewnie przez to . Biorę magnez chela mag mama od wczoraj .

Gość gość
Czy jest może tu tą Pani która pisała że stwierdzoną u niej refluks . Proszę o kontakt flexxip543@wp.pl