Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wyobrażacie sobie smród aromat spomiędzy warg sromowych

Polecane posty

Gość gość

mateczki wielodzietnej, która kompletnie nie ma czasu o siebie zadbać i tylko wystawia c i p s k a męzowi brudasowi, zeby zrobił jej kolejnego bachora? I tak siedza na kupie smierdziele, zyja jak rodzina smrodzina instytucja, byle robić gnojków i na nich z********ac? Jak takie baby na nic czasu nie maja ani kasy, o sobie wcale nie mysla, bo każda przyznaje, że o sobie nie myśli, tylko o dzieciach, to co one w kroku obrzydliwym maja? To sa kobiety drugiej kategorii. Fuj!

Gość gość
Pewnie jestes z in witro gupku:-P

Gość gość
Nie, z kobiety która była 'kobieta, która ma dziecko', a nie 'matka' jak te rodne maciory, ktore mijam na ulicy

Gość gość
ale serio....jak po ulicy chodza baby z niezadbana twarza i wlosami, to pomyslcie jak dbaja o czesci ciala, ktorych golym okiem NIE widac??? Skoro o widoczne częsci nie chce im się zadbać lub przy balaście dzieci nie maj czasu, to co z ich sromem? i te dzieci z tego szamba na swiat wychodza...juz na porodówie traca gnojem...

Gość gość
up

Gość gość
Rodna wiecheć, co gotuje 5 kilo kartofli na wsiuński obiad... Matka-kartoflanka i jej dzieci w kurtkach z lumpeksu, nienawidze takich k u r e w, produkuja maminsynkow, bo najpierw położa się na ołatrzu macierzynstwa, a potem łachudry jakiegoś wynagrodzenia za to oczekuja tępe puste wory poporodowe z połatana wagina

Gość gość
OBY CI!- DZIECIAK ZDECHŁ!- W BÓLU I CIERPIENIU!

Gość gość
Nie obchodzi mnie Ci/psko kobiety, ktorej nie mam zamiaru przelecieć, dlatego mijam je tak samo jak pedziow w rurkach i grzyweczką 🖐️

Gość gość
łachudra!-pokraka!-pochowaj dzieciaka! hahahah;-dd pod sejm z takim hasłem!

Gość gość
A ja powiem jeszcze więcej- lubię chodzić na spacer po cmentarzu patrzeć na groby dziecięce. W społeczeństwie nikt nie ma szans na pomoc, bo każdy zbiera kasę tylko na bachory. Nawet jak obok postawisz pojemniki na kase na chorego na raka i dla dziecka, to choćbys nie wiem jak chorował, kase dostanie bachor, jakby jego życie więcej ważyło. DLa mnie to wyrównanie dzieci jest forma niesprawiedliwości społecznej. Albo 500 plus...Czemu dorosły, pracujacy człowiek nie może dostać 500 plus do pensji, tylko....dziecko za sam fakt, ze jest?;-/ Dla mnie obserwacja grobów dzieci to forma triumfu nad ta niesprawidliwoscia, pocieszam się, ze te gnojki nie sa wcale az tak uprzywilejowane, bo jak Kostucha ma dopasc, to i ich nie omija. A smierć dziecka jakiegoś s*******a, żeby go zabolało? Mmmm....delicje....

Gość gość
up

Gość gość
mnie tylko denerwuje patologia co narobi dzieci a potem nie ma ich z czego wyżywić i jeszcze uważają się za lepszym bo kilkoro dzieci wysrali a to ze jedzą tynk ze ścian to nic. Jeszcze tych dzieci na ludzie nie potrafią wychować tylko na taką samą patologie co się nad innym w szkole znecają, nad tymi dziećmi z normalnych domów