Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu kobiety po ślubie zmieniacie się diametralnie?

Polecane posty

Gość gość

Po ślubie lub jak urodzicie dziecko, tak że partner jest już wasz. Przestajecie dbać o siebie, ubierać się dla partnera. Oczywiście dla innych tak, ale nie by sprawdzić przyjemność partnerowi. Ogólnie partner jest odsuwany na boczny tor.

Gość gość
I nie chodzi tu tylko o wygląd, ale o całokształt, nie interesuja was plany zainteresowania męża, nie macie z nim o czym rozmawiać, tylko ja i ja i ja.

Gość gość
Ja sie nie zmienilam

Gość gość
A pier%%ol sie

Gość gość
Wiele kobiet bierze slub zeby zlapac meza, a jak juz zlapia no to po chuj sie starac. A druga sprawa to taka, ze mezowie tez po slubie zarastaja i puszczaja im wszelkie zachamowania (bekaja i pierdza przy swoich kobietach) . Zeby wymagac od drugiej osoby to najpierw samemu trzeba byc w porzadku.

Gość gość
Widziały gały co brały:p a jak nie widziały zaslepione seksem, to teraz niech się męczą:p

Gość gość
moja zona po slubie i urodzeniu syna zmienila się bardzo niestety na niekorzyc, przytyła przestala sie malować, jej piersi po karmieniu sa w okropnym stanie dlatego mam kochankę, młoda ładna z fajnymi jędrnymi cyckami w ktore moge schowac k***ska

Gość gość
14:42 Powinno ci up******ic tego k****a przy samej d***e swinio.

Gość gość
To go chowaj, może kiedyś go nie znajdziesz:p

Gość gość
Ano dlatego ze facet przestaje sie statac, ma w d***e dziecko, opieke nad nim i porzadki w domu. Wszystko zostaje na glowie kobiety, jak myslisz kiedy ona w tym wszystkim ma zbalezc czas dla siebie aby o siebie zadbac? poza tym ciaza wnosi duzo zmian w cialo kobiety, nie zawsze jest tak ze po ciazy cialo wroci do stanu przed raczej niestety cialo na tym cierpi.

Gość gość
sorry synku, ale łatwiej schować k***ska (nawet takiego małego) między cięzkie i nieco wiszące piersi niż w jędrne. No ale to sam może kiedyś to sprawdzisz o ile będziesz kiedyś miał kobietę...z cyckami.....jakimikolwiek.

Gość gość
Bo facet nie wie po co się żeni. Jak chcesz tylko seksu i podziwiania cycuszkow i ogólne używania jedynie ciała partnerki, to k***a się nie żen, tylko na d***** chodź jeden z drugim :O ale od normalnych kobiet brudne lapska trzymaj z daleka

Gość gość
14.52 popieram

Gość gość
no i w naszym przypadku tak nie było pomagam żonie ile mogę po urodzeniu dziecka, z reszta mieszkamy po sąsiedzku z jej rodzicami i siostra wiec zawsze może liczyć również na ich pomoc, zwłaszcza ze jej mama nie pracuje i jest zawsze w domu .Jednak mojej żonie nie chce się nawet nóg ogolić czy włosów ufarbować tylko odrosty. o seksie mogę z nią zapomnieć bo nigdy nie ma czasu ochoty, a ja lubię seks, lubię przeszczoty, dlatego znalazłem kochanke

Gość gość
Ciekawe co by faceci gadali jakby sami musieli rodzić, nie spać po nocach będąc wyczerpanym po porodzie. Mieć oczy dookoła głowy pilnujac dziecka etc.

Gość gość
no i nie rozumiem tego ataku na mnie, lubię seks lubie cycki, moja żona przed ciąża miała ciało idealne, niestety teraz tak nie jest i nawet nic nie robi żeby to zmienić chociaż ma możliwości. Kochać się nie ma ochoty od porodu to co mam życ w celibacie albo trzepac gruche do p****la

Gość gość
To bądź uczciwy i odejdź od żony, skoro jej nie kochasz i nigdy nie kochales, tak tak. Jak kochasz tylko seks, to daj jej spokój. Ona ma w d***e twoja pomoc, jeśli robisz to nie dla niej, tylko po to żeby d**y dostać :O

Gość gość
Nie tylko kobiety , faceci też. To normalne, bo po paru latach już sie zwykle widziało partnera lub partnerkę w każdej sytuacji, jak ma wzdęcie, sraczkę, rzyga, choruje, wyskoczyły pryszcze, kiedy śmierdziały nogi po całym dniu pracy itp itd Ponadto nikt normalny nie zniesie kontrolowania się i spinania przez cała lata codziennie, przychodzi moment kiedy chce się człowiek poczuć we własnym domu swobodnie, wreszcie zjeść jajko, czy dodać do potrawy cebulę nie zastanawiajać sie czy 2 osoba ciebie zostawi bo piardnąłeś, po pracy wskoczyć w dres itp, a pieniądze wydać na dziecko, a nie 4 wizytę u manikiurzystki w miesiącu. No i te tematy do rozmów- widocznie ty też nie masz żonie niczego ciekawego do powiedzenia skoro już nie chce ciebie słuchać i wejść w dialog-serio, twoje powtarzalne teksty (bo po kilku latach każdy sie juz powtarza i jest przewidywalny) też musza ją nudzić. Chcesz zadbanej żony to daj jej jakiś bodziec, zacznijcie robić coś nowego, zostań z dzieckiem a ja wyślij na weekend do spa, razem sie zapiszcie na basen itp itd

Gość gość
a czy ja napisałem że kocham tylko seks. gdyby tylko o to mi chodziło to po chuj się żenić jak mogłem ****ać i bez tego, kocham moją żonę kocham naszego synka ale skoro moje argumenty nie trafiają do niej, skoro kiedy zaproponowałem wpólne wyjście do kina i na kolacje, to stwierdziła ze woli posiedzieć w domu bo mrozy, skoro od pół roku nigdy nie ma ochoty na seks ani nawet się przytulić. więc to raczej ja sie zastanawiam czy ona mnie nadal kocha skoro każda bliskośc odrzuca. Naszym synem ma się kto zając bo tak jak mówiłem teściowie mieszkaja obok nas.

Gość gość
moja żona przed ciąża miała ciało idealne, niestety teraz tak nie jest jesteś kretynem, jest starsza, urodziła, rozszerzyła jej sie miednica, siłą rzeczy hormony zmieniły jej ciało- fakt trochę mogłaby wrócić do formy, ale zrozum idioto, że jeśli ktoś nie jest operacyjnie tuningowany, to nie wyglada całe zycie tak jakby dalej miał 20 lat. Ty też nie. Warto to zrozumieć zeby nie żyć w wiecznym zdziwieniu i rozczarowaniu, co to sie k...robi z tymi ludźmi i cyckami

Gość gość
Kobiety tak wyolbrzymiajace macierzyństwo przestańcie bredzić, moja żona po roku bycia taka sobie mamuśką ulotniła się, sam musiałem zająć się dzieckiem, oczywiście z pomocą babek, ale nie tak że babka zajmowała się cały czas, woziłem dziecko przed pracą i odbierałem po pracy, dałem radę, przez dwa lata. Potem znalazłem nową partnerkę i było łatwiej. Dziecko i dom nie zajmują aż tak dużo czasu jak wmawiacie facetom.

Gość gość
No i kolejny temat który tylko mnie utwierdza, że faceci są niezdolni do uczuć wyższych. Jak to dobrze, że jako naiwna młodziutka dziewczyna nie dałam się nabrać na męskie "kocham". Mam pecha że jestem dość atrakcyjna i jak latają za mną żonaci faceci, to niedobrze mi się robi i odechciewa jakichkolwiek związków :O

Gość gość
a chociaż rozmawiałeś z nią dlaczego nie chce się do ciebie dotknać? zamiast płakać na forum to może u źródła powinieneś pogadać.

Gość gość
Nie chodzi o zmianę ciała po ciąży ale o to że ona nie chce być już atrakcyjna dla męża, będę paskudnie wyglądać = rzadszy sex. Przed ślubem inicjowała 3 x dziennie a teraz godzi się raz na miesiąc z laską.

Gość gość
15.03 a co ty wiesz skoro babki sie zajmowały , pewnie częściej niż ty. A jeśli nawet to nie karmiło żadne z was piersią. A po trzecie, to gratulacje ześ taka fajną d...sobie wybrał, czym wybierałeś? Ptakiem?

Gość gość
Co daje rozmowa? Kiedys miałam ochotę teraz jakiś nie, nie moja wina. Ubiór, makijaż? Nie mam czasu, ale obejrzeć 4 odcinki trudnych spraw czas jest...

Gość gość
ale ja nie oczekuje że moja zona po ciązy bedzie wygladała jak modelka, przytyła sporo owszem, ale to nie stanowi takiego problemu, wystarczy zeby troche o siebie zadbała tak jak kiedys, ogolila nogi, ufarbowała wlosy zrobiła jakiś makijaż, fajnie sie ubrała a nie tylko dres i tunika.

Gość gość
Jak ktoś ma kochankę, to nie kocha i nigdy nie kochał żony. To jest dowód całkowitego braku miłości. Ale trudno nawet oczekiwać miłości od faceta, który potrafi bez uczuć użyć jakiejś innej kobiety. Taki facet kocha tylko seks, a żeni się po to by mieć stały seks a potem takie tematy. Tacy faceci nie powinni się żenic, nie sa tego godni.

Gość gość
Wypuść ja gdzieś samą, niech siostra ja zaprosi na babski wieczór w klubie, zobaczysz jak się odstrzeli. Ma faceta i dla niego już nie musi się ubierać, on jest jej cyrograf podpisany

Gość gość
15:07 to nie ja pisałem ale owszem od porodu nasz seks zanikł i na palcach u jednej ręki mogę policzyć ile tego było, ostatni w sylwestra kiedy trochę wypiła, no to wtedy sama chciała, a tak to zero reakcji zero inicjacji, kiedy nawet kładziemy się spać i chciałbym jej dotknąc to od razu odtrąca moją rekę i mówi ze jest zmęczona ze nie ma ochoty