Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu kobiety po ślubie zmieniacie się diametralnie?

Polecane posty

Gość gość
15.07 ot debil, przed ślubem to każdy by się jebał cały dzień, tak to działa na poziomie biochemicznym, potem to mija, a jesli z łaską daje raz w miesiącu, to albo seks z tobą jej nie kręcił nigdy, tylko dobrze udawała zebyś sie nie zraził , a teraz uważa ze nie musi, albo ma problemy hormonalne- wtedy za kudły i do lekarza, albo jakieś stany depresyjne-też lekarz, albo po prostu macie kryzys- wtedy do psychologa na terapię dla par. A nie jojczyć na forum jak mała dziewczynka

Gość gość
"fajnie sie ubrała a nie tylko dres i tunika." x Jakim prawem oczekujesz, że ona będzie się męczyła w niewygodnych ubraniach we własnym domu? Ona ma sie męczyć, żebys ty się mógł podniecać. To nie przedmiot, to nie zabawka tylko człowiek .

Gość gość
nie bede w kółko powtarzał ze kocham zone, ale potrzebuje też seksu, dlatego mam kochankę, moja zona przed ciąza była zupełnie inna, bardziej spontaniczna, potrafiła się do mnie dobierać w przymierzali h&m i tam sie kochaliśmy,a teraz nic :(

Gość gość
15.09 rozmowa daje to idioto, ze u normalnych ludzi, którzy ze soba potrafią rozmawiać to problemy są wspólnie rozwiązywane. Dają to że druga strona ma wyraźny sygnał, zę coś jest nie tak i jak to odbiera partner i jakie moga być konsekwencje tego że nie poszukacie rozwiązania problemu wspólnie. No ale lepiej sie bawić jak dziecko w fochy, zgadywanki, domyśl się, zdrady itp. K...nie rozumiem jak ludzie mogą się jepac, żenić , robić dzieci, ale k...nie wpadli przez lata na to ze powinni też umieć ze soba rozmawiać

Gość gość
a czy zwykła bluzka na ramiączkach z większym dekoldem jest czym niewygodnym ? ja nie oczekuje ze bedzie chodziła w domu w szpilakach i makijazu, ale jak zaproponowałem jej zeby wczoraj wyjsc do kina i na kolacje , bo jej mama chetnie by się małym zajęła to powiedziala ze nie bo mroz i woli siedzieć w domu.

Gość gość
Chłopie one są przekonane że ma być tak jak one chcą, mają w dùpie ciebie i twoje potrzeby, ja ja i tylko ja a facet to tylko dodatek przynoszący kasę.

Gość gość
,"Idiotki, facet jak nie kocha się nie żeni, sexu jest pod dostatkiem wszędzie." x Żeni się bo chce mieć swoją własną osobistą d**e do seksu :D Facet który potrafi uprawiać seks z każdą bez uczuć, żadnej nie kocha. Koniec kropka.

Gość gość
14:52 A twoim zdaniem po co się powinien żenić, jeśli nie dla seksu?

Gość gość
Debilko więc ci napisałem jakie są odpowiedzi, ja tłumaczę 30 min a ona nie bo nie i koniec, tak ma być bo ona tak chce.

Gość gość
"15:09] 15.03 a co ty wiesz skoro babki sie zajmowały , pewnie częściej niż ty. A jeśli nawet to nie karmiło żadne z was piersią" X Tu sie zgodze . Gosciu 15:03 . Fajnie , ze dales rade , musialo byc ciezko , ale wozenie dziecka rano do babki i odbietanie po pracy to nie zajmowanie sie nim przez caly czas . Duza czesc roboty odrabialy babki . Owszem musiales chodzic do pracy i reszte czasu spedzales z dzieckiem , ale miales duza pomoc , wiec nie wiesz co to znaczy zostac calkowicie sam .

Gość gość
15.17 w mróz to i ja wolę siedzieć w domu, a lubię wychodzić i swojemu facetowi przynajmniej codziennie o******** Też żeś se porę na wyjścia wybrał

Gość gość
8 godzin tylko babka się zajmowała, a pracuje na zmiany, więc objazdy ja robiłem jak na popołudnie czy na noc, tylko jak pracowałem na rano to one obiad. Kobiety też często korzystają z opieki babek i dalej twierdzą że nie mają czasu.

Gość gość
więc objazdy ja robiłem jakie obiady dla rocznego dziecka?

Gość gość
a w czym przeszkadza mróz ? wyjśc z domu do samochodu dwa kroki w samochodzie ciepło, kino jest w galerii restauracja tez i tam też jest ciepło. więc jak ejst -10 to rozumiem ze najlepiej ze zabarykadować w domu i nie wychodzic nigdzie. dla mojej zony wszystko jej dobra wymówką mróż śnieg deszcz, ból głowy, smóg

Gość gość
Dalej żadna nie udzieliła odpowiedzi dlaczego się zmieniacie tylko od razu atak na faceta. A my pragniemy poznać przyczyny tych zmian by zapobiegać.

Gość gość
Normalne obiady tyle że bez przypraw, radziłem sobie jak umiałem dziecko żyje i jest szczęśliwe. Oczywiście słoiczki też były.

Gość gość
ja unikałam seksu po porodzie dlatego ze moje cialo się zmieniło i się wstydziłam, na szczęscie mój maz sprawił ze się z tej głupoty wyleczyłam. Nie bede narzekać ze po urodzeniu dziecka nie miałam na nic czasu bo mieszkamy z teściami i mi bardzo pomagali i w dalszym ciągu pomagają

Gość gość
15:22 ale ja ci wierze , ze bylo ci ciezko . Zreszta facet ma inna psychike i jest stworzony do czegos innego , to kobiety czesciej zajmuja sie dziecmi i maja ten instynkt macierzynski , choc mezczyzni tez sa wspanialymi rodzicami . Facetowi w takiej sytuacji jest ciezej, duzo ciezej , tym bardziej brawa , ze podolales . Swoja droga co to za matka / kobieta, ktora zostawia wlasne dziecko .

Gość gość
mój mąz to po porodzie miał taką chcice na mnie bo moje cycki mocno się powiększyły, cały czas je macał ssał :D :D

Gość gość
To wyzej 15:28 bylo do 15:22

Gość gość
0 14.59 masz odpowiedz, wypadałoby czytać ze zrozumieniem

Gość gość
"gość dziś a w czym przeszkadza mróz ? wyjśc z domu do samochodu dwa kroki w samochodzie ciepło, kino jest w galerii restauracja tez i tam też jest ciepło. więc jak ejst -10 to rozumiem ze najlepiej ze zabarykadować w domu i nie wychodzic nigdzie. dla mojej zony wszystko jej dobra wymówką mróż śnieg deszcz, ból głowy, smóg" X Dokladnie . Tez nie rozumiem argumentu pani 15 :20 ;) . Wychodzi na to , ze jak zima to zabarykadowac sie w domu z 3 miesiecznymi zapasami zywnosci ;)

Gość gość
to kobiety czesciej zajmuja sie dziecmi i maja ten instynkt macierzynski , choc mezczyzni tez sa wspanialymi rodzicami . Facetowi w takiej sytuacji jest ciezej, duzo ciezej , g...prawda, facet, czy kobieta ma poza karmieniem piersią te same czynności do wykonania i nie ma tu ze ktoś ma ciężej. Po prostu facet który zajmuje sie sam dzieckiem to nietypowy przypadek, częściej matki zostaja same. Dlatego tak wszyscy uważają to za wyjątkowe bohaterstwo i poświęcenie ze tatuś da żreć i pieluchę zmieni. A kobieta, która zostaje sama z dzieckiem to tylko głupia sucz która dała d...byle komu to niech sie teraz sama martwi i dobrze jej tak

Gość gość
A ja jestem za tym, żeby panowie, którym tak bardzo zależy na stałym dostępie do idealnych wiecznie chętnych ciał zaopatrzyli się w s/ex-fe/mb/oty. To chyba dla nich bardziej odpowiednia opcja niż żona, która jak się okazuje ma pełnić przede wszystkim rolę s/eks-zab/awki i broń Boże nie zmieniać się z wyglądu, no chyba że tak jak wyżej ktoś napisał będzie to zmiana typu wyraźne powiększenie biustu (ale bez jego obwiśnięcia, rzecz jasna).

Gość gość
15:33 niezgodze sie . Biologicznie jestesmy inaczej stworzeni . I gdyby bylo tak samo mezczyzni tez by rodzili dzieci .

Gość gość
Dokladnie . Tez nie rozumiem argumentu pani 15 :20 oczko.gif . Wychodzi na to , ze jak zima to zabarykadowac sie w domu z 3 miesiecznymi zapasami zywnosci pani z 15. 20 wychodzi w zimie cześciej niż twoja żona i ty razem wzięci, ale po pierwsze w mróz trudno sie fajnie ubrać, po drugie to zadna przyjemność wychodzić z ciepłego domu bez konkretnej potrzeby- ja np byłam w tym tygodniu w kinie ze znajomymi ale umówiłam sie tak zeby seans był zaraz po pracy, bo jakbym miała wracać do domu i potem znowu sie ubierać i wychodzić to już bym odpuściła, po trzecie skoro jego żona nie lubi wychodzić to wiadomo, ze propozycja wyjścia po zmroku i przy niskiej temperaturze jej nie podnieci

Gość gość
15:33 niezgodze sie . Biologicznie jestesmy inaczej stworzeni . I gdyby bylo tak samo mezczyzni tez by rodzili dzieci . bzdura, tu nie chodzi o wypchnięcie dzieciaka z siebie , ale o wychowanie, żreć każdy głupi umie dać, nawet facet. Poza tym od dawna badacze uważają ze nie ma czegoś takiego jak instynkt macierzyński: "Wokół macierzyństwa narosło wiele mitów. Jednym z nich jest bezgraniczna wiara w instynkt macierzyński. To zdolność odczuwania wyższych uczuć sprawia, że kochamy i opiekujemy się naszymi dziećmi. Instynkt kieruje postępowaniem zwierząt, a nie naszym."

Gość gość
15:34 wiesz co , a ja po czesci rozumiem tych facetow . Bo przed slubem jedna z druga jest inna , a po slubie sie zmieniaja . Owszem zmeczenie , opieka nad dzieckiem robi i swoje i mozna nie miec ochoty na nic , ale jest wiele kobiet , ktore gdy maja juz dziecko odsuwaja faceta na bok . A potem zdziwienie , ze jest jak jest i nagle odkrywaja wieloletnia kochanke .

Gość gość
Ok niech będzie że to samo, więc da się pracowac, wychowywać dziecko i ogarnąć dom z pomocą babek. Zostaje jeszcze trochę czasu dla siebie, w końcu znalazłem partnerkę. To dlaczego kobiety tak to wyolbrzymiają, mają 8 godz więcej czasu + pomoc partnera, a nie mają czasu byc atrakcyjne dla męża. Wydaje mi się że to ich widzimisię.

Gość gość
15:37 , 15 :40 . Nie rozsmieszaj mnie .