Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zaden facet mnie nie chce bo jestem biedna

Polecane posty

Gość gość
jak będziesz pracowała w normalnym miejscu to i tam poznasz normalnego faceta tylko skoncz w koncu jakas szkołę:))

Gość Ferrovax
Jak można nie znać żadnego języka obcego, jeśli uczą go teraz już od podstawówki? Są strony typu Duolingo etc. Są też 100tki kursów subsydiowanych przez Unię w ramach kapitału ludzkiego, cześć tylko dla kobiet. 00 O ile gość zachował się bardzo nieelegancko to zadawanie się z kobietą która ma horyzonty myślowe tak wąskie, że utkwiła na truskawkach mija się z celem. Kurna nawet na kasie można te 2500 brutto zarobić 00 Wielu mężczyzn szuka kobiety która przede wszystkim skupi się na prowadzeniu domu, ale jeśli mężczyźnie coś się stanie, zejdzie z tego świata czy coś, to właśnie kobieta będzie w stanie pociągnąć wszystko dalej, choćby dla dzieci (nie oszukujmy się kobietą mężczyznę który nie zarabia wystarczająco zawsze porzuci). Zbieraniem truskawek, nie oszukujmy się, mieszkania się nie utrzyma i dzieci nie wykarmi.

Gość gość
znajdz sobie sponsora, albo bogatego faceta

Gość gość
Nie jesteś interesująca ani pod względem wyglądu, ani zarobków, ani zainteresowań, więc i rozmowa z tobą pewnie nie jest niczym szczególnym. Nie przejmuj się jednak tak bardzo, bo a) zawsze można się zmienić! b) facet będący w takiej samej sytuacji także jest sam i nie ma powodzenia u kobiet.

Gość gość
Ich nie odpycha od Ciebie bieda, tylko to, że nic nie robisz ze swoim życiem i nie zabiegasz o to by poprawić swój byt. Zmień myślenie, zadbaj o siebie, o swoje wykształcenie, o rozwijanie swoich zainteresowań. O czym można gadać z osobą, ktora niczym sie nie interesuje, siedzi na d***e i biadoli?

Gość gość
Nie słuchaj idiotek, idiotka z dyplomem nadal jest idiotką, nie daj sobie wmówić że jesteś od nich gorsza :classic_cool:

Gość gość
A nie wiesz czy na technika farmacji to tylko mlode idą czy tez np.w grupie sa 40+ bo ja chcialabym pójść i co będę z 20 kami sie uczyc?

Gość gość
A to w nauce przeszkadza? ;)

Gość gość
Biedni też Cię nie chcą? ;)

Gość gość
13.46 ludzie uczą sięw roznym wieku w grupie mojego syna na studiach zaocznych są panie po 40, a np w grupie w szkole policealnej na kierunku opiekun medyczny tam się uczy corka mojej kolezanki tez są panie po 40, z tym wstydem to nie przesadzaj bo duzo jest osob co się uczą i nikt nie patrzy dzisiaj na ich wiek a nauka w policealnej to nie jakas podstawowka czy ogolniak zajecia sa 2 razyw tygodniu lub co 2 tygodnie zalezy od kierunku i tyle

Gość gość
13.46 przeciez na to pytanie sie nie da jednoznacznie odpowiedz moga byc szkoły gdzie akurat zapiasały się same 40 stki ech mysl troche:)

Gość gość
A to wstyd się uczyć w późnym wieku? Czego to się człowiek na kafeterii nie dowie ;)

Gość gość
w koncu szkoły policealne są dla dorosłych!

Gość gość
A Ty autorko zapisz się do urzędu pracy są tam profile pomocy dla osob do 30 i po 30, nawet dla takich co nigdy nie pracowali,urzad pracy sam Cię kieruje do roboty:)

Gość gość
Autorko ,trzeba zawsze się wysilić i wziąść za naukę w policealnych jest darmowa a druga sprawa co to twoi rodzice nie chca bys się uczyła? Ja mam skończone 2 kierunki ,poza tym do pracy to mozna nawet dojezdzać i ja dojezdzam codziennie 40 km autobusem ze wsi zabitej dechami do dużego miasta kosztuje mnie to 5 stów na miesiac ale warto i jeszcze mi zostanie 1300 zł moze to nie jest majątek ale mam swoją kasę,odkładam bo akurat mieszkam z rodzicami więc zycie mnie nie kosztuje i mam zamiar od jesien isc na zaoczny kierunek na studia pedagogika lub administracja,więc jak się chce to wszystko można, dzisiaj trzeba mieć jakiś zawód inaczej zostaje sprzątanie i zamiatanie ulic,czy jakas piekarnia tachanie workow z mąką. Myśl trochę i do roboty a nie za facetem się oglądać .:)

Gość gość
A jak sobie wyobrażasz,że co powie jakis facet swojej rodzinie,ojcu,matce o to moja dziewczyna co zyje ze zbierania truskawek? W czasach gdzie mozna pracowac a choćby i w marketach,hurtowniach,hotelach,barach,restauracjach,w osrodkach wypoczynkowych,szpitalach, sklepach,Mcdonald,KFC to sa miejsca prostej pracy>:)

Gość gość
Ale ja lubię truskawki i ta praca mi odpowiada, jestem w tym dobra :-(

Gość gość
To sobie dorabiaj latem po godzinach pracy czy na urlopie,z tego się nie zyje przez cały rok,jestes pracowita to gdzie indziej tez dasz rade i do policealnej się zapisz:) Teraz akurat mozna jeszcze:)

Gość gość
Mamy w europie feminizm wiec to kobiety maja utrzymywac mezczyzne i dzieci

Gość gość
To ze jestes biedna nie bedzie przeszkadzalo nawet baardzo bogatym facetom jak jestes ladna. Nawet tak wola bo cie ratuja :-) wiem co mowie bo mam juz drugiego meza -milonera:-) jak nie jestes ladna, no coz , musisz miec cos innego. Wyksztalcenie, dobra prace, pasje?? Cos musi sie spodobac w tobie mezczyznom..

Gość gość
Autorko, nie musisz mieć wszystkich tytułów świata, nie musisz wyglądać powalająco, nie musisz też spełniać czyichś wyobrażeń lub wymagań, po prostu - bądź sobą, ale dbaj o siebie na miarę swoich możliwości. Nikt nie każe kupować Tobie najdroższych kosmetyków oraz ubrań, ale, myślę, że skromne podkreślenie Twojej kobiecości dodałoby Ci pewności siebie. Co do wykształcenia, to też są różne opinie. W dzisiejszych czasach liczą się znajomości, szepnięcie na ucho odpowiedniej osobie, a nie to, ile kierunków skończyłaś. Czy, w ogóle, jakiekolwiek skończyłaś. Prawda jest brutalna, ale to nie wykształcenie jest dziś ważne. Jeśli będziesz rozwijać swoje pasje, będziesz dużo czytać, zdobywać wiedzę z mądrych oraz ważnych źródeł - znajdziesz, z pewnością, chętnych do żarliwej dyskusji. Nie wymagaj od siebie czegoś, czego nie dasz rady spełnić, ale rozwijaj się na różne sposoby. Dzięki pomocy urzędów lub życzliwych ludzi - znajdź lepiej płatną pracę. Zdobędziesz doświadczenie, znajomości oraz stabilne, godne utrzymanie.

Gość gość
Popiram gościa powyżej, bardzo mądre rady.

Gość gość
a co to dzisiaj wszyscy są tacy bogaci? a mało takich co zarabiają 13 brutto na zlecenie?

Gość gość
Jesteś zgrabna? Lubisz chodzić w szpilkach? I mini? Jesteś posłuszna? Umiesz poprowadzić Dom? Lubisz seks? Lubisz podróżować? Lubisz gotować? To wystarczy. Mogę Cię utrzymywać. Mieszkam w Niemczech, jestem właścicielem całkiem dużej firmy, mam 40 lat.

Gość gość
Jest ciężkim grzechem drwić z biednej osoby która wymaga współczucia i wsparcia. Poniżej przesyłam Ci autorko afirmację na idealnego partnera którą powinnaś czytać kilka razy dziennie, głośno i wyraźnie za kilkanaście dni poznasz wymarzonego partnera. Afirmacja na idealnego partnera Ja odpuszczam, bo postanowiłam skorzystać z mojego talentu do szczęścia. Przez odpuszczenie od poprzednich partnerów powstało miejsce w mojej świadomości na coś nowego. Moja wewnętrzna mądrość spowoduje że przyciągnę prawdziwego i idealnego partnera. On jest idealny dla mnie pod względem fizycznym, duchowym i emocjonalnym. Moja osobowość spowoduje, że stanę się idealną dla mego partnera, którego szukam. Jestem napełniona miłością, harmonią, wewnętrznym pokojem i wzajemnym zaufaniem. Jestem kochaną i kochającą. Idealny partnerze, wiem że ty jesteś i szukasz mnie, tak jak ja ciebie szukam. Ten wspólny duch który spowodował u nas tęsknotę, złączy nas razem. Ja cię bardzo kocham, i proszę dla nas obydwóch, daj się dzisiaj prowadzić poprzez twój wewnętrzny głos, ażebyśmy spotkali się w miłości. Ja już często czułam twoje objęcia, przytulania i nasze rozmowy. Często byliśmy razem złączeni w wewnętrznej miłości. Często słyszę twoje wołanie, twój kochający głos. Czuję nieskończoną harmonię, która doprowadzi nas razem i sprowadzi do doskonałości Ja jestem ciałem, duszą i duchem, tak jak ty. Pozwól nam na tych płaszczyznach spowodować, ażebyśmy stworzyli nierozłączną jedność. Ja śpiewam i tańczę z tobą, jestem szczęśliwa i pewna, ja znajdę ciebie, tak jak ty mnie znajdziesz.

Gość gość
Nie daj się omamić tym zboczeńcom, w urzędy też nie wierz, one nigdy nikomu nie pomogły, truskawki nie są takie złe, nie musisz pracować cały rok, masz czas na hobby :-)

Gość gość
Do 20:26, jestem fajna zona bogatego meza.. zawsze cos za cos.. sprzedalam sie takiemu jak ty (tylko bogatszemu, i nie chcial utrzymywac mnie tylko chcial mnie za zone..) przeciez jak nie ma cudownej chemi to to nic nie warte! On sie chwali mna jak kolejnym samochodem.. sprawdzilam u prawnika. Odejde z milionem zlotych. Nie wiecej bo przed slubem podpisalam pare papierow (nie powinnam!! Stanowczo odradzam!!) nie umre z glodu ale na drogie buciki nie wystarczy...

Gość gość
Hej.Uwierz mi,że zawsze można coś zrobić ze swoim życiem.Ja pokonczylam szkoły ,kursy i zawinelam się z mężem i dzieckiem do UK.Nigdy nie wrócimy do Polski. Mamy tutaj pół rodziny i przyjaciół. Pracujemy obydwoje na całe etaty na kontraktach od kilku lat. Stać mnie na markowe ubrania dla całej rodziny.Na wakacjach byliśmy i w Polsce na tydzień i 2 tygodnie Hiszpania.Co ty chcesz osiągnąć bez chociażby kursów????.Ja nie miałam kolorowo ale zakasałam rękawy i uczyłam się chociaż za nastolatki nie miałam co na tyłek włożyć a w domu bieda była nieziemska. Nie cierpię ludzi którzy narzekają na swój los a nie robią nic , żeby to zmienić.Nikt ci do portfela kasy nie wsadzi bo tyś biedna i bez szkoły......

To w końcu jak to jest, mężczyźni szukają kury domowej? czy sex bomby? czy partnerki? wiem, wiem 3w 1 ale gdyby trzeba było wybrać to co? Panowie odpiszcie autorce co jest najważniejsze, może podsunie to jej jakiś pomysł "na siebie". :)

Gość gość
Autorko!! Ale z ciebie mameja! W moim małym miasteczku też pełno pracy dla ludzi bez szkoły. Weź się ogarnij dziewczyno póki czas...