Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż z małymi potrzebami! Jak żyć?

Polecane posty

Gość gość

A może któraś z was się z tego powodu rozstała? Osobiście już nie wyrabiam, seks raz w tygodniu, albo rzadziej, nic nie pomaga, żadne przebieranki, zabawki, seksowna bielizna, pikantne smsy, zdjęcia, szczera rozmowa. NIC!! często usypia przede mną a ja leżę obok i się masturbuję albo jak jestem sama to się zaspokajam dildo, mam duży temperament, jestem fajna, seksowna i pomysłowa w łóżku, tymczasem Wegetuję! Nie chcę kochanka, chociaż nie miałabym z tym problemu. Chcę jego, a on... Szkoda gadać! Nawet jak jest seks to nigdy nie jestem zaspokojony, prawie nigdy! Prawie mnie nie liże, mówi że nie lubi. Jest przystojnym facerem, bardzo inteligentnym i bardzo mnie kocha, ale ten seks, z każdym rokiem słabszy! Kocham go, ale usycham bez dobrego seksu, cały czas chodzę rozdrażniona, niezaspokojona i niedopieszczona! Naczytalam się tutaj o zimnych rybach, mojemu mężowi właśnie taką by się przydała. Ludzie to się jednak dziwnie dobierają...

Gość gość
Moge Cie piescic staly układ

Gość gość
Czytaj uważnie napisała,że nie chce kochanka.

Gość gość
Układ? Czyli tylko tak mogę mieć zaspokojenie?

Gość gość
Nie chcę kochanka, jak pisałam już dawno mogłabym go mieć!

Gość gość
Chodzi o to ze staly uklad tylko z jednym facetem i on tez tylko z Toba wypuścił bym Cie cala

Gość gość
No niestety pewnie tak.Jego temperamentu nie podniesiesz.Możesz mu zasugerować niebieskie ale nie wiem,czy na dłuższą metę to coś da.

Gość gość
Kup jakies pigułki żeby pała stała a jak to nie pomoże to kochanek wibro albo zero dupconka

Gość gość
On nie ma problemu ze wzwodem tylko z ochotą na seks i eksperymenty w łóżku, które dla większości są elementarzem łóżkowym.

Gość gość
To pedzio albo inna mietoli? Innego wyjścia nie ma

Gość gość
Pigułki już kupiłam, on nie chce ich brać. Myslalam żeby mu dosypywac do jedzenia, ale mam wciąż się waham.

Gość gość
Dosypać nie masz nic do stracenia

Gość gość
Pewność nigdy nie ma nawet na 10000%

Gość gość
Zgwałcić?! Dobierałam się do niego siła wiele razy, ciagle probuje mu rano robić loda, dotykam go, całuje..

Gość gość69
Nie wal ściemy:) najbardziej uśmiałem się z twojego opisu: jest przystojny i bardzo inteligentny - musiałeś jakoś siebie przecież opisać i masturbuj sie dalej:) Prowo

Gość gość
Dzięki, potrzebny mi impuls. Zacznę mu dosypywac już dziś, bo one działają dopiero po kilku dniach stosowania.

Gość gość
Kurde raz na tydzien?? Jak ja bym tak chciala:-( a nie raz w miesiacu albo i rzadziej:-(

Gość gość
Ściema, no tak.. Wiele razy jak jesteśmy w towarzystwie i rozmawiamy n.t. seksu, że wszyscy faceci mogą non stop to on zawsze patrzy się na mnie zawstydzony a ja mam ochotę krzyczeć, że "mój k***a nie chce non stop".

Gość gość
jak można żonki nie bzykać zwłaszcza , że sama tego chce. jestem facetem i nie rozumiem.

Gość gość_a
Prowo, nie prowo, takie sytuacje się zdarzają. Nie zawsze kobieta jest tą stroną, która nie potrzebuje seksu. Mężczyźni z niskim libido też się zdarzają. I rady typu dosyp mu czegoś, zgwałć są bez sensu. Trzeba albo pogodzić się z sytuacją i dostosować, zdradzać, albo zakończyć związek.

Gość gość
A może cie nie chce już i tyle i aż tyle

Gość gość69
Taki przystojny i inteligentny a wstydzi się w towarzystwie, oj nio jakie to "słotkie".:):):)

Gość gość
Hmmm i nie jesteś zaspokojonY ;) dobre

Gość gość
ma po prostu maly temperament i nic na to nie poradzisz, ani Ty ani on :( Taka jego natura. Albo się z tym pogodzisz i zaakceptujesz go takim jakim jest albo się z nim rozwiedź i znajdz innego faceta. Innej rady nie ma.

Gość gość
Wiem, że nie ma innej rady, ale chciałabym spróbować wszystkiego aby on z każdym rokiem naszego życia nie miał coraz mniejszej ochoty.

Gość gość69
sie wzruszyłem

Gość gość
9:12 nie umiesz czytać ze zrozumieniem jełopie to nie czytaj!