Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zachodniopomorzanka

Mój facet ogląda p****le i ma obsesję na punkcie analu

Polecane posty

Gość zachodniopomorzanka

Mój facet ogląda p****le i ma obsesję na punkcie analu

Gość zachodniopomorzanka
Po takim seksie boli mnie potem pupa przez kilka dni :( Co robić? Mamy dziecko a ja nie pracuję, więc nie odejdę od niego :o

Gość gość
ja bym takiego niedoj/eba z odchylami od normy wystala w pissdu, a nie zakladala temaciki na kafe , zje/bow trzeba eliminowac

Gość gość
Powiedz mu, ze albo anal albo ty. Niech spada. Tacy faceci to najczesciej ukryci geje. Moja kolezanka tak przeszla to co ty, w koncu sie rozwiedli, a teraz jej facet mieszka i zyje "z przyjacielem".

Gość zachodniopomorzanka
Łatwo wam mówić, on jest dobrym ojcem, córka go uwielbia a ja nie mam sama z czego się utrzymać... Do matki nie wrócę, bo ona mnie nienawidzi :(

Gość gość
szkoda niszczyc zwiazek z tak błahego powodu, smaruj doope wazelina i odkładaj kase na pampersy bo niedlugo ci sie przydadzą :P

Gość gość
A nie możesz iść do pracy? Czego od nas niby oczekujesz, skoro nie chcesz nic w swoim życiu zmienić? Koleś zrobił z ciebie dzifkę (bo w normalnym związku nikt nie robi tego, na co nie ma ochoty), a ty chcesz z nim dalej siedzieć?

Gość gość
gość dziś szkoda niszczyc zwiazek z tak błahego powodu, smaruj doope wazelina i odkładaj kase na pampersy bo niedlugo ci sie przydadzą jezyk.gif" a przy bezwolnych piardach to i pampersy nie pomogą. No i jeszcze dodajmy wypadanie od/bytu, no ale czego się nie zrobi dla kochanego mężusia.

Gość gość
Zgodz się na ten anal ale pod warunkiem ze on będzie pierwszy czyli najpierw ty mu wlozysz dildo do tylka haha ja bym tak zrobila

Gość gość
Czemu matka Cię nienawidzi? A ojciec? Co z nim?

Gość gość
Ja też myślę, że jest gejem, tylko się ukrywa. W życiu nie zgodziłabym się na taki chory układ. Mogłabyś w najgorszym przypadku tymczasowo zamieszkać z córką w domu opieki. I nie mów, że to nie wchodzi w grę. Kiedyś poznałabyś kogoś normalnego, a córka też by to kiedyś zrozumiała.

Gość gość
A dlaczego nie możesz pójść do pracy. Jak się bardzo czegoś chce, to to można zmienić. Ja odeszłam od męża alkoholika i teraz dopiero jestem szczęśliwa. Owszem przeszłam przez rozwód, ale niczego nie żałuję i nigdy nie chciałabym wrócić do poprzedniego życia.

Gość gość
Czemu nie odpowiadasz na nasze pytania?

Gość gość
Nie odpowiada, bo jej nie pasują Wasze rozwiązania. Najlepiej to żalić się i nic z tym nie robić.

Gość gość
Czemu nie odpowiadasz na nasze pytania?

Gość gość
Bo jej się pewnie pracować nie chce ;) Trudno, nie chce rękoma, to musi du.pą.

Gość gość
Ty od analu, może powiesz co u twojego mężusia. Nadal musisz go w ten paskudny sposób zaspokajać?

Gość gość
Nic, już wolę tego anala niż zapieprzać codziennie za stawkę chińskiego zbieracza makulatury, wasze rady o dopę roztrzaść :-)

Gość gość
Hajime wsadzał ci ktoś kiedyś w doope stary oblechu?

Gość gość
I to nie raz xD

Gość gość
niedlugo bedziesz miec hemoroidy i bardzo bolesna operacje zeby je usunac. wspolczuje ci bo ja bym juz wolala tyrac jak wol w markecie niz zarabiac na jedzenie o***tem a potem go operowac

Gość gość
Hajime ty się znasz i zapewne dlatego siedzisz sfrustrowany i plujesz jadem na damskim forum, bo już nawet najgorszy pasztet nie chce ci dawać :(

Gość gość
Hajimowi wsadzali w od.byt kościelni z kruchty, polubił to i tero chce wincyj :D:D:D

Gość AAAAAAAAAAAAgggg
A chcesz popisać ze mną? Jestem ciekawa co u Ciebie.

Gość gość
Myślę, że wsadzanie facetowi w dupę nic nie pomoże, a może być nawet gorzej, bo faceci mają prostatę i seks analny jest dla nich przyjemny ;) Mogą nawet dostać orgazmu przy ruchaniu ich w tyłek i to bez dotykania penisa.

Gość gość
No, no, no... facetka przestała odpowiadać na niewygodne dla niej pytania, a tu proszę! Forum żyje. Myślę, że wiele jest niestety takich i podobnych problemów w życiu seksualnym.