Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kochani mieliście racje nic nie moge zrobić konkubinie eksmęża

Polecane posty

Gość gość

krótko przypomne,jestem po rozwodzie (mąż zdradzał mnie) ale mieszkanie jest nasze wspólne,eksmąż ma swój pokój i od trzech miesięcy mieszka u niego konkubina,jego kochanka sie tu rządzi to znaczy bardzo długo zajmuje łazienke,jęczy jak sie z nim kocha a ja za ścianą słucham,mamy z synem stopery na uszach ale oni tak potrafią nawet 3 razy dziennie i mój były powiedział mi w kuchni że jego kochanka mu lepiej daje,no myślałam że mnie rozsadzi z nerwów bo jestem o niego zazdrosna i to nadal,raz policja wyprowadziła konkubina z naszego mieszkania ale nie na długo bo ona znowu wróciła i straszyła mnie prawnikiem,powiedziała że ona jest gościem mojego byłego męża i ona chce tu być i ma prawo,normalnie nie wiem co robić

Gość gość
Tylko sąd i podział majątku inaczej NIGDY nie pozbędziesz się z domu tej kobiety.XD

Gość gość
idź do prawnika możesz wnieść do sądu o rozdział mieszkania w tedy mieszkanie zostanie sprzedane a wy dostaniecie kasę po połowie lub ty się wyprowadzisz i on cię spłaci lub odwrotnie

Gość gość
18.26.dzięki zrobie tak jak mówisz,a tak poza tym to jego kochanka mi powiedziała że sprawa o podział majątku może trwać latami i że ja będe musiała ich tu znosić i tego sie boje,ja mam ciężko znieść jak słysze ją za ścianą bo ja nie mam faceta i nie mam seksu a ona zabawia sie z moim byłym mężem,wcześniej myślałam że sobie poradze ale jak ich słyszałam to mi ciśnienie skoczyło normalnie jestem zazdrosna i wściekła i nie wiem jak ja to tu wytrzymam jak sprawa potrwa pare lat