Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak to mozliwe ,ze poswicil 3 letni zwiazek dla nowych znajomych

Polecane posty

Gość gość
Często też mnie straszył samobójstwem jak chciałam odejść , czasami krzyczał .... nie miał łatwego charakteru

Jest i nasza forumowa szpetna wiedźma której w życiu nie wyszło ,akurat od ciebie broken każdy jest ciekawszy idź smedzic gdzie indziej bo zawsze tylko gderasz , pewnie ludzie się tobą brzydza dlatego taka sfrutrowana x całuję SFLUSTROWANĄ hejterkę w jej krzywy nosek:)

Gość gość
Ty jesteś całą krzywa łącznie z twarzą , a nos mam piękny nie oceniaj wszystkich przez pryzmat siebie ;)

Ty jesteś całą krzywa łącznie z twarzą , a nos mam piękny nie oceniaj wszystkich przez pryzmat siebie oczko.gif x oczywiście, że hejtercia ma piękne proste pysio:) w zamian za krzywe nogi, oddech shreka i hemoroidy:(

Gość gość
Może jak ci w końcu ktoś powie prawdę o tobie to w końcu przestaniesz wbijać na tematy żeby komuś dokopać , główna hejterka jesteś tylko i wyłącznie ty , ujadasz na każdym temacie choć nikt cię nie potrzebuje bo to co mówisz ma zerową wartość

Może jak ci w końcu ktoś powie prawdę o tobie to w końcu przestaniesz wbijać na tematy żeby komuś dokopać , główna hejterka jesteś tylko i wyłącznie ty , ujadasz na każdym temacie choć nikt cię nie potrzebuje bo to co mówisz ma zerową wartość x jestem zawsze miłym tygrysiem, to TY się przypiertalasz i szukasz guza

Gość gość
Znowu ta szurnieta wariatka rozwala temat : /

Gość gość
Ano cza iść spać

Gość gość
Jestem ciekawa czy inne dziewczyny tez tak miały że facet odszedł się wyszalec a później się okazało że jednak popełnił błąd dla chwili wolności

od kiedy szaleństwo i wolność od nudnej pipy to coś złego? ja wolę szaleństwa od zwionsku i C***A MI ZROBICIE

Gość gość
Zmień leki bo samotność ci nie służy , żółte papiery już masz ?

Zmień leki bo samotność ci nie służy , żółte papiery już masz ? x no i? wiesz, kto ma żółte papiery? Cejro XD a obcięłabyś sobie rękę, żeby mieć pracę jaką on ma i flow.