Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak to mozliwe ,ze poswicil 3 letni zwiazek dla nowych znajomych

Polecane posty

Gość gość
Ładniutko ja Grzegorz miło cie poznać chociaż okoliczność takie sobie

Gość gość
To jeszcze o region zapytam

Gość gość
Bardzo możliwe ze wśród nowych znajomych jest jakąś dziewczyna która wpadła mu w oko. A Toba juz się znudzil, uczucie się wypalilo.

Gość gość
Bardzo możliwe ze tak było :) a może po prostu zauważył że koledzy mają dużo koleżanek i zaplanował ze jakąś poderwie na imprezie , bo coz życie :)

Gość gość
Koledzy go naprostowali jeszcze będzie płakać za toba przyjdzie na kolanach jak zdarzy bo pewnie czekać nie będziesz

Gość gość
Ucieklaś już

Gość gość
Pewne że ma czego żałować , facet mojej kuzynki powiedział " co dziewczyna 7/10 robi z facetem 3/10 " , ale wiem że żałował nie będzie , przygr**** sobie jakąś z dzieckiem albo po szkole specjalnej bo jemu brak rozumu u ludzi nie przeszkadza

Gość gość
3 lata to nie tak długo. Ja wiem, że na kafeterii po latach trzeba brać ślub i robić dziecko, ale to nie jest prawda. 3letni związek może być bardzo "luźny". Może chciał spróbować jak to jest w "spokojnym związku", ale to chyba całkiem oczywiste, że to nie jest spokojny typ.

Gość gość
No właśnie on był spokojny i to bardzo bardzo , taki misiu pysiu wręcz , nawet coś tam gadał o zareczynach

Gość gość
Przed chwilą pisałaś, ze przed związkiem ostro imprezował, to był spokojny czy spokojny zrobił się na czas związku i to nie od razu?

Gość gość
Tzn mi mówił co innego a że ufalam to przyjęłam jego wersję , a jak było to skąd ja mam wiedzieć

Gość Pracująca studentka Anka
Mój pierwszy chłopak też odszedł ode mnie nagle po trzech latach dla kumpli. Ale przyznam szczerze że będąc chyba stosunkowo leniwa w okazywaniu uczuć troszkę ten związek też sama zawaliłam :(

Gość gość
Alkohol koledzy i łajdary moga każdy związek rozbić ale z drugiej strony ktoś może wykorzystać jego glupote i poznać fajna dziewczyne

Gość gość
Pewnie masz już innego

Gość gość
No ja podobno jestem dość ładna miła oddana biorę na poważnie związki , rodzinę dzieci , jestem dziewczyną z wartościami ,która nie boi się wziąć odpowiedzialności za rodzinę , on chyba takiej nie chciał , woli taką co pije pali a jej życie to Facebook , która nie czyta i nie interesuje się niczym , tak samo jak on

Gość gość
Ja zacząłem z kolegami 16l mieć i zeszło prawnie do 30l

Gość gość
Ja zacząłem z kolegami 16l mieć i zeszło prawnie do 30l

Gość gość
Nie mam nikogo bo nie jestem taką szybka jak on :) chce mieć czas na wyciszenie , na początku bolało , teraz już mi zaczyna zwisac, po tym co mi zrobił , po tym ile moja rodzina dla niego zrobiła bo pomieszkiwal u mnie za darmo a mama lubila mimo ,że nie pracował

Gość gość
A gdzie mieszka ta super dziewczyna

Gość gość
Jest i nasza forumowa szpetna wiedźma której w życiu nie wyszło ,akurat od ciebie broken każdy jest ciekawszy idź smedzic gdzie indziej bo zawsze tylko gderasz , pewnie ludzie się tobą brzydza dlatego taka sfrutrowana

Gość gość
No i doprowadzić sie jakiś pajac bo by nie normalne było

Gość gość
23.28 to ona jest fiutonosem? A raczej to jego profil? Dlaczego mnie to nie dziwi?

Gość gość
Właśnie każdy się dziwił ze z nim jestem ,koleżanki się pytaly czy sobie nie żartuje czasem ale ja myślałam że ma chociaż dobry charakter : / a okazało się że pijak i imprezowicz

Gość gość
23:32 nie ona już ma sławę ze wbija się na tematy i próbuje każdemu dokopać bo jej w życiu nie wyszło

Gość gość
To jesteś dalej z nim czy nie w końcu

Gość gość
Nie jestem z nim , doszło do potwornej awantury i mnie uderzył , powiedziałam że jak się do mnie zbliży to pójdę na policję

Gość gość
23.34 to jednak jest fiutonosem, który próbował Kobietę zniszczyć, ale mu nie wyszło, choć tylu i tyle mu kibicowało a nikt nie wziął jej w obronę, teraz gdy ona głośno mówi o ich zbydleceniu raptem wszyscy biorą ich w obronę, nie dziwi cie to? Hejtowac kobietę było miło, gdy nie dała się złamać to teraz jest zła? Na pewno bardzo ja obchodzi ich zdanie:p

Gość gość
Jeszcze bokser na dodatek kabaret to dobrze wyszło

Gość gość
Ksywa tez po całość szkoda ze nie kulfon