Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak to mozliwe ,ze poswicil 3 letni zwiazek dla nowych znajomych

Polecane posty

Gość gość

hej dziewczyny i chlopaki , licze na wasze doswiadczenie i konstruktywna opinie Bylam w zwiazku przez 3 lata z facetem starszym 5 lat , wszystko bylo pieknie ladnie dopoki nie poznal jakichs tam znajomych i nagle zaczal sie oddalac ode mnie , rzadziej do mnie przyjezdzal , w koncu powiedzial ze chyba mnie nie kocha i lepiej jak sie roztsaniemuy , nalepsze jest to , ze przez okres bycia ze mna byl bardzo spkojny nie chcial nawet pic isc na dyskoteke (przed poznaniem ze mna lubil wypic i sie szlajac ze znajomymi) a teraz okazuje sie ze po zerwaniu ze mna ostro tankuje , szlaja sie z jakimis patolkami i pseudo raperami , jak nie ten czlowiek , ze spokojnego milego misia zminil sie w psedo wielbiciela pato rapu , pijaka i fana imprez , gdzie ze mna chodzic nigdzie nie chcial , powedzcie co sie stalo bo zbaranialam autentycznie , jak mozna sie tak diametralnie zmienic i jak przekreslic w jeden dzien milosc o ktora sie tak staral

Gość gość
podobno mial wobec mnie powazne plany , teraz sie zastanawiam czy nie rzucal slow na wiatr

Gość gość
Wróci jak dorośnie tylko czy chcesz czekać

Gość gość
Nie wróci. Daj sobie spokój tylu innych mężczyzn masz na horyzoncie

Gość gość
wlasnie z tym powrotem to moze byc roznie , na poczatku zwiazku po 3 miesiacach razem zostawil mnie na 2 miesiace i wrocil , powod taki sam chcial sie wyszalec ze znajomymi w wakacje

Gość gość
a najlepsze , ze zna tych ludzi pare miesiecy a juz nazywa ich smialo przyjaciolmi

Gość gość
Uwazaj bo sie w tym tancu zgubi i kiedys nie wroci naprawde

Gość gość
Poza tym skoro raz ci uciekl to nie wychowalas go sobie jak trzeba;) otrzasnij sie, beda nastepni

Gość gość
Już dawno olalabym takiego dziada. Po co Ci on? Lepszych nie ma?

Gość gość
Nie bądź durna i daj mu żyć jak chce. On nie dorósł

Gość gość
Lepiej ze teraz niz później ale my takie etapy mamy wcześniej nie pił to teraz nadrabia nastepnego bym proponował co sie już wyszumiał i swoje wypił młodu żeby go nie wywiało kolegi

Gość gość
ale on sam nie chcial pic i sie zarzekal do mnie ze jest 100 % abstytentem . ja sama sie od ludzi dowiedzialam ,ze dawal w palnik zanim mnie poznal a ten szedl z zaparte ze nie i gral zlote grzeczne dziecko , bez przesady z tym szumieniem on ma 27 lat i mieszka z rodzicami , interesuja go jedynie gry z praca na zasadzie "5 miesiecy robi , 3 nie robi "

Gość gość
Słoneczko powiedzieć zarzekac obiecywać nic trudnego i pewnie tak było ale wystarczy jedno wyjście z odpowiednim towarzyszem co za kołnierz nie wylewa to już samo idzie wiem bo też troche sie piło z podobnym towarzystwem

Gość gość
To kiedy on ma dorosnąć ? Jak skończy 40 lat? Jak we Włoszech gdzie 40 letni synek w białych spodenkach i sandalach stwierdza ,że mu "żony trza" ?

Gość gość
Z resztą między nami się zaczęło psuć od momentu gdy chciał iść na imprezę beze mnie z tymi patologami albo jak w nocy zaczęłam wydzwaniac ,gdzie jest jak chlal z nimi

Gość gość
21:12 padłam:D

Gość gość
Ciesz sie ze to sie rozpadlo teraz a nie pozniej moglby ci zniszczyc zycie

Gość gość
Z jednej strony on nie był znowu taki zły , bo w związku udawał takiego miękkiego pantofelka, potwór się z niego robił jak mu się wlaczal tryb zabawy , jak pies którego ktoś spuszcza z łańcucha , dzień po tym jak ogłosiliśmy przerwę przed zerwaniem on już był nawalony jak swinia, następny dzień to samo , jak nie ten sam człowiek , poszedł w tango i to tak ostro

Gość gość
Chyba miłość do alkoholu zwyciężyła i to mnie zalamalo, wolał zabawe i vodke niż mnie , z drugiej strony być żona takiego i z dzieckiem na ręku czekać aż tatuś się "wylocha" z kolegami i wróci do bycia przykladnym dobrym ojcem

Gość gość
Myślę że zostawilby mnie już dawno temu tylko był jeden szczegół , ja zawsze uchodzilam za ładna dziewczynę o delikatnej urodzie a on przypominał shreka, wszędzie się chciał chwalić związkiem ze mną , myślę że gdybym była na jego poziomie urody to pozbył by się mnie dużo wcześniej bo widać było że nie lubi kontroli

Gość gość
Jakie dorosnąć wychodzenie pijcie z kolegami disco musi mu zbrzydnac znudzić i tylko to będzie jego decyzja no chyba ze sie pochoruje od picia to tez przystopuje bo tak jest w ciągu tzw a ciężko wyjść

Gość gość
Ale on nie ma zdrowia do picia ! On waży ze 120 kilo i miał astmę , dzięki kolezkom się wziął jeszcze za papierosy ,on się w końcu wykonczy

Gość gość
Tzn teraz już pewnie tyle nie waży dzięki papierosom

Gość gość
Czemu on przez te 3 lata nie chciał iść że mną nigdzie , na żadną imprezę , pojawili się kolezkowie to mi papa a teraz chodzi z jakimiś pustakami po zawodowce bo kolezaneczki też sobie znalazł "na poziomie" nie mówiąc o kolegach od kielicha , może on już wcześniej miał osobowość "patusa" tylko to ukrywał ?

Gość gość
Ciężko wyjść z takieg ciagu bardzo wiem po sobie zajeło troche czasu no i choroba tez sie przydarzyla co przyspieszyć decyzke żeby sie uspokoić w końcu k***a mać

Gość gość
Myślę że on doszedł do wniosku że za dużo poważnych rzeczy mi naobiecywal ...i się ulotnil

Gość gość
Wydajesz sie sympatyczną i miłą dziewczyną na pewno znajdziesz tego odpowiedniego nic na siłę ja m gorzej troszkę

Gość gość
Ja mu życzę jak najlepiej ale zrobił mi potworne świństwo gral 3 lata kogoś kim nie byl, a jego kolezkom życzę jak najgorzej że go ciagneli na chlanie, normalna kobieta go chciała nie będzie , ja też już mam dość ...

Gość gość
Masz rację ale my nie potrafimy docenić to co mamy a można wiedzieć jak masz imię?

Gość gość
Paulina :)