Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem żonaty a w piątek moja klientka powiedziała mi tak Chcę się z tobą umówić

Polecane posty

Gość gość

Jestem żonaty a w piątek moja klientka powiedziała mi tak Chcę się z tobą umówić

Gość gość
i co zamierzasz?

Gość gość
a Ty jestes ofiara taka ze nie wiesz po co obrączkę nosisz?:D

Gość gość
23.13 Fju.ta do zamrażarki włożyć:D

Gość gość
Nie noszę obrączki. A potem jak stałem w szoku to dodała 'na rozmowę' i wyszło że służobową rozmowe. jestem frajerem

Gość gość
ekhm..

Gość gość
jutro ma odbyc się ta rozmowa a moglem powiedziec by sie spotkac w knajpie a nie w biurze

Gość gość
to trzeba było jej powiedziec że mozesz to odrazu od ręki załatwić i założ obrączkę kretynie

Gość gość
nie moglem tak powiedzieć bo jej sprawa wymaga czasu obraczki nie bede nosić bo nie lubie

Gość gość
obrączka sie nosi i koniec to nie kwestia lubienia tylko znak zyciowej decyzji jak nie pasuje trzeba było się nie żenic a bez tej obrączki doskonale sobie zdajesz sprawe ze baby leca na ciebie i tyle i dlatego jest ci to na reke,wpolczuc tylko zonie

Gość gość
spokojnie, po co te nerwy kobieto nie denerwuj sie na noc, złość pieknosci szkodzi kochana. nie noszę bo mi przeszkadza, nie lubię miec czegos na palcu, irytuje mnie to, tyle

Gość gość
gość wczoraj obrączka sie nosi i koniec to nie kwestia lubienia tylko znak zyciowej decyzji jak nie pasuje trzeba było się nie żenic a bez tej obrączki doskonale sobie zdajesz sprawe ze baby leca na ciebie i tyle i dlatego jest ci to na reke,wpolczuc tylko zonie X Jakie wy niedowartosciowane jestescie

Gość gość
Moj maz po slubie tez nie nosil obraczki bo mu przeszkadzala.. pracowal ale tez robil mbi, a ze kochalismy sie bardzo to szybko mi powiedzial ze jedna dziewczyna w jego grupie chce ciagle rozmawiac z nim na przerwach i przesiadla sie kolo niego, mowil ze nie wie jak sie wymowic.. kazalam zalozyc obraczke... Jak wrocil z zajec zaraz oswiadczyl ze sie odczepila I ze to byl dobry pomysl.. od tamtej pory nosi obraczke, bo to znaj “jestem zajety”..

Gość gość
moj nosi i w niczym mu to nie przeszkadza nawet jej nie czuje na palcu do wszystkiego mozna sie przyzwyczaic sprobuj a sam zobaczysz ktos tu gada o nie dowartosciowaniu to ma z głowa coś nie tak,idiotka jakas

Gość gość
na początku nosiłem ale nie potrafiłem się przyzwyczaić dzisiaj z nią rozmawiałem ale nie miała czasu na załatwienie sprawy, w piątek przyjdzie. Całkiem niezła z niej sztuka

Gość gość
znałazłem swój stary temat przez przypadek hehe jesli kogoś to zainteresuje to zacząłem się z nia spotykac romans kwitnie, jest niezla w łozku, zadna kloda, swietna z niej kobieta

Gość gość
powiedz cos wiecej kto zaproponowal seks, ona wie ze masz zonke? jak sie to potoczylo ona od razu leciala na ciebie

Gość gość
zgodziłem sie na to spotkanie zaprosiłem na kolacje i od słowa do słowa a potem odwiozłem do domu a ona zaprosiła mnie do domu niestety nasz 1 raz byl krotki bo musialem wracac do domu bo szczerze to nie spodziewalem sie ze od razu dojdzie do seksu ale spoko prezerwatywy zawsze mam a aucie Ona wie ze mam żonę ale przeciez nic jej nie obiecuje Od poczatku bylo widac ze ja jej sie podobam, ona mi tez ale zaskoczyla mnie jej smialosc i to pozytywnie

Gość gość
Ale to rozkminiasz jakby to było nie wiadomo co. Sex jak sex. Ja już w momencie ślubu wiedziałem że wierny nie bede- przecież to głupota.

Gość gość
No ja żeniłem sie z pewnymi ideałami, nie zakladalem zadnych zdrad wydawalo mi sie że to nie w moim stylu. Może dlatego że byłem dzieciakiem jak się żeniłem, miałem 23 lata. mlodo. chyba zbyt mlodo

Gość gość
ale po ile macie lat? ona jest ladna? podoba mi sie ta akcja

Gość gość
zazdroszczę, ja mam takiego niezdecydowanego, pół roku sie męczymy a do łóżka nie poszliśmy chociaż on chce i wie, ze ja chcę. On wolny jak mężatka :(

Gość gość
Noo ale mam nadizeje ze chociaz daje ci sie spuscic do buzi

Gość gość
ja mam 43 lata a ona nawet nie pamietam, widzielem jej dokumenty ale ok 15-20 lat młodsza sprawdze w poniedzielek w biurze jest ładna, niezla laska z niej, hehehehehe, trafilo mi sie dobrze, mi tez sie podoba ta akcja hahah

Gość gość
To cóż, miłej zabawy życzę :d

Gość gość
twojej zonie tez się trafil facet z zasadami jak mowi o sobie a faktycznie rasowy zdradzacz.

Gość gość
mówisz * miało być.