Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chora mama 2 letniego lobuza

6 tydzien ciazy a choroba

Polecane posty

Gość Chora mama 2 letniego lobuza

Hej,jestem w 6 tygodniu ciąży i mnie mega rozłożyło boli mnie dosłownie wszystko gardło łamie mnie w kościach bola uszy a głową peka,co mogę wziac aby nie zaszkodzić dziecku?28 lutego bylm na usg było widać tylko pecherzyk myślę że teraz jakoś juz tworzy się zarodek od 3 do 8 tyg najlepiej unikać jakich kolwiek tabletek bo mogą one doprowadzić nawet do poronienia albo płód może mieć jakieś wady ponieważ w tak wczesnej ciąży jest on bardzo wrażliwy ,wczoraj wzięłam apap i tabletki do ssania na gardło dla kobiet w ciazy,i jqkis proszek n rozgrzanie dla kobiet w ciazy czym mogę jeszcze sobie pomóc żeby nie zaszkodzić?POMOCY bo zachwile umre a mam jeszcze do ogarnięcia 2 letnie dziecko które boi jak nigdy.

Gość gość
Masz racje...ale nie bierz nic bez konsultacji z gin. Wlasnie apap czy proszek rozgrzewajacy moga byc zle ...zadzwon do lekarki. Duzo pij. Wygrzewaj sie ofpoczywaj owoce i warzywa

Gość gość
Zrob syrop z cebuli, polowe cebuli poloz na spodku pokrytym cukrem, przez noc wyplynie sok, ktory ma takie same wlasnosci jak antybiotyk a nie szkodzi. Jedz swiezo starty imbir, chrzan i czosnek z curry i peperoni. Mozesz zrobic tonik z tych skladnikow na occie jablkowym ale musi odstac 2 tyg.. Zawsze Ci sie przyda a pokrojone przyprawy mozna zuzyc w kuchni. Jest swietny zapobiegawczo i leczniczo. Tu jest przepis po niemiecku ale jest prosty i sa podane proporcje skladnikow. https://www.earthshrine.de/gesundheit/das-ist-das-staerkste-natuerliche-antibiotika-aller-zeiten-beseitigt-alle-infektionen-im-koerper.html