Gość gość Napisano Marzec 5, 2018 Macie jakieś sprawdzone sposoby na doła? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 5, 2018 Tak,pół litra i słoik śledzi:-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 5, 2018 Wejść na kafe i się wyładować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 5, 2018 winko, magnez, 2 litry wody mineralnej, melisa, swieczki, kocyk i dobry film.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 5, 2018 Do 16.5 . Na mnie to zazwyczaj działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 5, 2018 A ja mam was na doła i chociaż potraficie mnie zdolowac jeszcze bardziej to jakoś tak zupełnie inaczej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 5, 2018 Mezczyzna :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 5, 2018 Dół kopiemy w środku lasu na jakiejś polance lub szukamy jakiegoś wykrotu. Musimy jeszcze niezauważenie wapno i ciała przewieźć a potem mamy z górki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 5, 2018 gość dziś A ja mam was na doła i chociaż potraficie mnie zdolowac jeszcze bardziej to jakoś tak zupełnie inaczej. Zgłoś Przytulam :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 5, 2018 Nie podżegaj do samobójstwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 5, 2018 haha..to byl sposob na dola.. to nie o samobojstwie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 5, 2018 16:08 jesteś mordercą??? czyje ciała??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 5, 2018 Zaraz to zgłoszę na policję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 5, 2018 On sobie jaja robi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 5, 2018 No jak jakieś ciała macie no takie tam problemy do zniknięcia nie? To do doła takiego z wapnem można, tak z doświadczenia życiowego podpowiadam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 5, 2018 Ja mam ciało tylko własne, na razie żywe, MORDERCO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 5, 2018 Przeciez on zartuje , nie przesadzaj , tutaj tak sie wygłupiają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 5, 2018 Albo napisac problemy na kartce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sanitas prawdziwa Napisano Marzec 5, 2018 Z ludzkiego życia i śmierci się nie żartuje. Zgłaszam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 5, 2018 Wyluzuj on mial na mysli by zakopać problemy , nie histeryzuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pracująca studentka Anka Napisano Marzec 5, 2018 Ja mówię sobie Anka koniec biadolenia i rozpoczynam wykonywanie pierwszego z czekających mnie zadań Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sanitas prawdziwa 0 Napisano Marzec 5, 2018 Trzeba było przemyśleć co się pisze, a podobno pisał to z doświadczenia. O takich sprawach należy powiadamiać, bo może zabić kolejne osoby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 5, 2018 Zepsulas autorce temat a chcieliśmy jej pomoc w depresji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 5, 2018 Z doświadczenia bo mial dola nieraz i zakopał problemy , nie wyolbrzymiaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 5, 2018 hahahaha morderca sie nie chwali swietoszki gdyby natrafili na prawdziwego morderce to by nie zdazyli tego zglosic na policje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 5, 2018 Napewno nikogo nie zabił Jedynie co zrobia to usuna temat , nikt nie bedzie go ścigał . Autorko spisz problemy na kartce a pozniej podrzyj w drobny mak i spal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 5, 2018 Zostałam zgłoszona? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sanitas prawdziwa 0 Napisano Marzec 5, 2018 Obrażanie nic ci nie da. Jak widzę zagrożenie czyjegoś życia albo już popełnione przestępstwo, to zawsze zgłaszam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sanitas prawdziwa 0 Napisano Marzec 5, 2018 I nie piszesz tam o zakopywaniu problemów, tylko ciał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach