Gość gość Napisano Marzec 5, 2018 Nic ci nie zrobia , policja nie zajmuje sie takimi rzeczami , najwyzej skasuja temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 7, 2018 I nie skasowali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 7, 2018 No nie, hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 7, 2018 Uznali ze nie trzeba , ze koleś nieszkodliwy ;) a ty tak sie wysilałas kombinowalas by go podkabliwac , musialabys pol kafetetii albo wiecej podkablowac bo wielu tu takich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 7, 2018 Muszę poszukać kontaktu do władz tego forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 7, 2018 gość dziś Muszę poszukać kontaktu do władz tego forum. xx szukaj szukaj kapusiu a najlepiej poszukaj kontaktu i podłącz się dwoma palcami w końcu zaznasz orgazmu na wysokim A Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 8, 2018 Władze forum hahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 2, 2018 Chyba nie ma takiego sposobu.Ja go nie znam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 2, 2018 na doła to sport, seks, spacery, dobry film, ksiażka, pies i/lub kot. Na depresje lekarz psychiatra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 2, 2018 Seks bywa szkodliwy.Wcale nie pomoże na doła.To działa tylko jak się ma bliskiego kochającego partnera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 2, 2018 Pół litra na głowę,na drugi dzień myślisz tylko o tym byle przeżyć do wieczora i wszystkie doły odchodzą precz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka19 2 Napisano Październik 26, 2021 Ja jak mam doła to zależy z jakiego powodu (mam główne dwa) jak sprawy rodzinne włączam se verba młode wilki od 1do12 (ulubione) ryczę przy tym jak bóbr pół godziny później śmieje się bez powodu i przez jakiś już nic nie jest w stanie zepsuć mi humoru. Jeśli miłosne najlepiej mi się sprawdza najeba*** się (mam słabą głowę więc dużo mi nie trzeba) przy tym trochę popłacze i pójdę spać na następny dzień mam zajebi*** humor. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach