Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarny Księżyc

Głupota optymistów przewyższa Himalaje

Polecane posty

A później zdziwieni że stracili robotę albo zmniejszyły im się zarobki:P.Na szczęście ja wiedziałem że będzie gorzej:P.Z tym że nadal będzie się pogarszać i tak muszę coś zrobić:P.

Gość gość
Co ty piertolisz?:p

Pisze prawdę:P.Wszystko co wiem sugeruje że będzie gorzej a może nawet wojna będzie:O.Już"sojusznicy" w Polsce narobili syfu uranem😠.

Gość gość
Gorzej... Lepiej...każdy kończy tak samo, co za roznica czy umrze w UK na zmywaku, czy w PL na lichej emeryturze? :O ja rozumiem, ze dlugosc zycia wynosilaby np 200 lat - wtedy byłby sens walczyc o tzw "lepsze jutro", ale jest tak, że zanim czlowiek pojmie zasady gry to ta już gra (życie) sie kończy. To jest k8rwa bez sensu :D🖐️

Gość gość
Ja mam pecha zyciowego od 5 lat. Co za to odpowiada? Byly jakies ciezkie dzialania planet w astrologii? :P

Gość gość
gość dziś x caly czas są.... :O

" gość dziś Ja mam pecha zyciowego od 5 lat. Co za to odpowiada? Byly jakies ciezkie dzialania planet w astrologii? jezyk.gif " Bez dokładnych danych nie mogę przeanalizować:P.Dokładny czas i miejsce urodzenia potrzebuję:P.

Gość gość
Tu sie takich rzeczy nie podaje :D

Podasz czy nie ale tego nie sprawdzę bez niczego:P.A powodów do bania się jest bardzo wiele:O.Najpewniejszym jest wzrost cen wskutek braku surowców naturalnych:P.