Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak sobie radziłyście z wysypianiem się? noworodek i starsze dziecko

Polecane posty

Gość gość

Jak sobie radziłyście? Starsza będzie mieć prawie 3 lata jak urodzi się następne dziecko Przedszkole? Babcia?

Gość gość
Postaraj się zaoszczędzić pieniądze nie kupując prezerwatyw i antykoncepcji. Złóż je jako ofiarę na tacę w czasie najbliższej Mszy Świętej.

Gość gość
Z tym przedszkolem to uważam że dziecko powinno zacząć chodzic przed pojawieniem się rodzeństwa żeby nie czuło się odrzucone. Poza tym nie wyobrażam sobie chodzić na adaptację do przedszkola z noworodkiem. Tak więc musisz to ogarnąć wcześniej. No i choroby. U mnie młodsze łapie od starszego przezdszkolaka wszystko. Pierwszy katar w wieku 3 tyg

Gość gość
Moj malutki na szczescie nic nie lapie od starszej siostry. Ja mam to szczescie ze corka juz duza 10 lat injest samodzielna. Gdy maly sie ur to w dzien raz kladlam sie z nim spac.

Gość gość
Ludzie jakie wy teraz wygodnickie. Szok.

Gość gość
Poczekałam z 2 cisza aż dziecko pójdzie do przedszkola i trochę odchoruje, i w dzień śpię razem z dzieckiem, tak jestem wygodnicka

Gość gość
gość 12.42 nie zesraj się tylko :-D i powiem ci matko polko męczęnnico,że nie planuje drugiego dziecka :-D

Gość gość
Jak? Nie wysypiam sier, uroki macierzyństwa. A dziećmi zajmuję się sama, dlaczego babcia lub przedszkole?