Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu jest takie ciśnienie facetów na anal?

Polecane posty

Gość gość
Prawie sami nawiedzeńcy kto nie chce niech nie dyma w dupę i niech dupy nie daje idzcie Rydzykowi i innym klerykom lizać dupę jaja fiuta czy co tam chcecie ja pierwszy raz dałam w dupę jak mialam 16 lat a było to już 28 lat temu przez cały ten czas daję w dupe nawet częściej niż w cipkę bo jak mam okres to tylko analek bardzo lubię w dupę mam orgazmy analne i smieszy mnie jak ktoś mowi ze czegoś takiego nie ma miałam kilku facetów i nie spotkalam takiego ktory by nie chciał w dupcię mój mąż też bardzo lubi jak zajmuję się jego dupcią wkladam mu nawet cała dłoń bo tak chce i nie jest gejem na takie zabawy pozwala tylko panią anal nie jet też wymyslem tych czasów tylko był prawdopodobnie znany od poczstku świata już na arce Noego bzykali się w dupę na koniec mojej opini chcę jeszcze pozdrowić wszystkich lubiacych anal i tych którzy chcą spróbować nie ma się czego obawiać a niektorzy na pewno będą mieć z tego przyjemność

Gość gość
17:39 i wsadzajcie sobie z mezulkiem nawet sloiki w d**e ale kogo to obchodzi. nie opowiadajcie normalnym ludziom ze to jest norma. waszym dzieciom tez opowiadacie jakie to wspaniale czy moze juz im kupilisci wibratory analne?!?!

Gość gość
Ja tam lubię tylko lizać tyłeczek swojej kobiecie

Gość gość
No właśnie, ciekawe co czuje mężczyzna tam się zaglebiajac? Chyba nie ma różnicy?

Gość gość
Glupie pisdy opowiadaja jakie to przyjemne miec penis w d***e i ze mezom w d**e tez dilda i paluchy pchaja. DUPA JEST DO SRANIA

Gość gość
To sraj sobie ja nikogo nie obrażam za to że tego nie lubi albo nie chce mnie to po prostu lata wiec zamknij się może byłeś ministrantem i obciagałeś ksiedzowi i dupy mu dawałeś i masz jakiś uraz w tych sprawach a ja lubię po prostu dawać dupę i mam stego wielką przyjemność a żeby ci poprawić humor powiem ci jeszcze że córka ma 19 lat i też daje w dupcię i co zabronisz jej

Gość gość
Ja jestem kobietą i bardzo lubię anal zawsze chcę aby facet tam mi włożył

Gość gość
20:18 Raczej jestes facetem ktory by chcial tam wlozyc

Gość gość
mają cienkie i małe fiutki - dlatego

Gość gość
Ja tez lubię. Wtedy wiem że naprawdę "daje dooopy ".

Gość gość
Masakra. Za parę lat będziemy mieć ogrom chorób o***tu i nowotwory jamy ustnej . Nawet na wp ostatnio był artykuł, że nastolatki w wieku 13 lat zaczynają od seksu analnego i oralnego.

Gość gość
Jestem facetem. Próbowałem i nie umywa się do cipki. Owszem dla urozmaicenia można, ale jako męskie odczucia, cipka jest o niebo lepsza!!:)

Gość gość
Gość 20:53 ja nie mam co wkładać chyba ze palce albo wibro a to co piszesz to chyba o sobie jak byś mnie spotkał na pewno chciałbyś sobie w dupcię włożyć

Gość gość
A ja lubię dawać w obie dziurki i to najlepiej w tym samym czasie to dopiero jest jazda

Gość gość
17:52 Jest różnica. Jest ciaśniej przede wszystkim i goręcej w środku. Przy intensywnej lubrykacji i rozluźnienie zwieraczy anal może być największą rozkoszą dla mężczyzny.

Gość gość
21;53 A moze tak dla odmiany to wy przestaniecie meczyc kobiety analem i zaczniecie im tylka nadstawiac a one beda strapon zakladac? Nie!! Bron boze!!! Bo to ponizenie przeciez... A one czuja sie tak samo ponizane gdy nie rozumiecie slowa NIE.

Gość gość
Mam 18 lat kilka miesiecy temu spróbowaliśmy z chłopakiem analka i powiem szczerze że mnie do tego nie musiał namawiać i ze obojgu nam się podobało od tego czasu kochalismy się tak kilka razy i coraz bardziej mi się to podoba nie wiem dlaczego tu piszecie przy analu kobieta jest ponizana to przrciez przyjemność dla obojga a chyba na tym polega zwiazek zeby sprawiać sobie przyjemność i zadowalać się wzajemnie

Gość gość
"czemu jest takie ciśnienie facetów na anal?" Może przez to, że jest to takie... zakazane? A zakazany owoc niby smakuje lepiej. Z tym, że nie wszyscy faceci mają ochotę na posuwanie kobiety w tyłek

Gość gość
Nie rozumiem dlaczegu tu piszą że anal jest zakazany przecież nie ma na to paragrafu nikt za ro nie wsadza do więzienia a do sypialni czy gdzie się tam bzykacie też nikt wam nie zagląda więc kto wam zabrania się pieprzyc w dupę kto chce niech się tak dyma a kto nie to nie i niech nikt nikogo nie obraża bo jedni lubią cole a inni pepsi i kto jest dobry a kto zly

Gość gość
właśnie przed chwilą skończyliśmy analak zalał m dupcię spermą bardzo lubię jak tam kończy

Gość gość
u nas jest inaczej to ja bardziej wolę anal niż mój facet

Gość gość
To moze ci mojego wsadze

Czytając wypowiedzi większośc***iszących tu kobiet zastanawiam się po co w ogóle na kafeterii forum erotyczne? Żeby kościelichy mogły wlać swoje frustracje, że ktoś chce uprawiać seks inny niż dowcipno-prokreacyjny? 00 Szczęściem dziewczyny z młodszego pokolenia są bardziej otwarte.

Gość gość
nie wiem czy tak jest bo ja bardzo lubię jak facet posuwa mnie w dupcię to całkiem inne doznania niż w cipkę