Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak namówić dziewczynę na anal...

Polecane posty

Gość gość
gosc 00:14 no mi chodzi o takich panow co zawsze wiele maja do powiedzenia jakie to ogolnie mowiac jest be ze geje to robia i jak oni tych pedalow nie lubia, lecz sami kobietom wsadzac to pierwsi ;)

Gość gość
Wsadzić kobiecie a wsadzić mężczyźnie to jest różnica głównie w orientacji ;) Ale homofobom mówię stanowcze stop. Każdy rodzaj zdrowiej i szczerej miłości jest świetny. Miłość analna też. W dowolnej konfiguracji wedle upodobań. Michał.

Gość gość
00:22 owszem jest roznica z tym ze nabijajac sie z tego ze robia to homoseksualisci slowani 'pedaly w d**e sie seksza a fuj' a potem samemu chciec tam wsadzac swojej kobiecie....to obrzydliwa hipokryzja....tymbardziej ze ci geje wyboru nie maja a hetero maja a mimo tego chca tam pchac

Gość gość
To jest właśnie homofobia i z tym trzaba walczyć. Nie wolno nikogo obrażać w ten sposób. Ludzie na poziomie tak nie postępują. Michał.

Gość gość
Homofobia, jak sama nazwa wskazuje, to jest lęk przed homoseksualistami a nie nabijanie się z nich czy uznawanie ich seksu za obrzydliwy.

Gość gość
00:31 ale objawia sie wlasnie zazwyczaj poprzez obrazanie i nabijanie sie

Gość gość
Sjp mówi: homofobia - niechęć lub przemoc wobec osób homoseksualnych Homofobia – irracjonalny strach przed homoseksualizmem i homoseksualistami, awersja, nieufność, nienawiść i wrogość do nich oraz ich dyskryminacja. Homofobia – Wikipedia Michał.

Gość gość
ale trzeba mieć nędzne życie żeby sie interesować tym czy ktoś wkłada w c**e babie czy w d**e koledze xD mentalne średniowiecze. Oczywiście ze boicie sie homoseksualistów. Boicie sie bo wasz mały, ograniczony móżdżek nie umie zrozumieć ze ktoś woli żyć po swojemu. Gnijcie.

Gość gość
00:35 interesuje sie tylko wtedy gdy na sile chce wsadzac w d**e babie mimo ze ona nie chce

Gość gość
Kiedy do ciebie dojdzie ze to prowo a żadna baba nie istnieje XD widać ze udane skoro nadal tu siedzisz xD jedno z lepszych :D

Gość gość
nawet jesli prowo to i tak ukazuje co faceci w glowce maja

Gość gość
No co maja niby xD to kafeteria przecież. Faceci tutaj wymysalaja jakieś głupie historie żeby w*****ac tutejsze kobiety i na tej podstawie wyciągasz wnioski na temat wszyskich facetów?

Gość gość
Nieprawda. Tak się tylko przyjęło społecznie. Każdego kto obraża homoseksualistów nazywa się homofobem albo ukrytym gejem. Tymczasem homofobia to coś więcej. To lęk przed osobami o tej orientacji np.przed podaniem ręki. I nie cytuj mi tu wikipedii co ma tyle wiarygodnych informacji jak długoterminowa prognoza pogody albo najgorszej odmiany słownik na Internecie. Homofobia to jednostka chorobowa i należy jej szukać w klasyfikacjach chorób a nie wikipedii czy słownikach internetowych.

Gość gość
A gdzie należy szukać klasyfikacji twoich chorób? Tzn zacofania?

Gość gość
"Kiedy do ciebie dojdzie ze to prowo a żadna baba nie istnieje" A kiedy ty przestaniesz latać po tematach i w każdym pisać że to prowo? Zaczyna być to nudne. Już nie mówiąc że niszczysz dyskusje które powstają.

Gość gość
ja założyłem ten temat XD wiec proszę nie brać mnie za kogoś kim nie jestem bo nigdzie nie latam. Prowokacja została przerwana bo zleciało sie zbyt dużo feministek z móżdżkiem pantofelka i przestało mnie bawić użeranie sie z nimi.

Gość gość
Jak można komuś wyjeżdżać od zacofanych a jednocześnie nie wiedzieć, że istnieje coś takiego jak Międzynarodowa klasyfikacja chorób. Za to regułki cytować z wikipedii. Szkoda że nie z pudelka. Byłoby jeszcze śmieszniej.

Gość gość
Dobra, wypad zacofańcu bo nawet nie czytam tych twoich wypocin. Ależ ty musisz mieć nędzne życie. Smutne.

Gość gość
No chyba jednak nie Wbrew sformułowaniom pochodzącym z kampanii organizacji LGBT i wypowiedziom niektórych polityków lewicy homofobia nie jest uznawana za chorobę, bo nie jest klasyfikowana jako zaburzenie psychiczne ani przez Amerykańskie Towarzystwo Psychiatryczne, ani przez Światową Organizację Zdrowia Guziki wiesz ;)

Gość gość
Och biedaku "feministki z móżdzkiem pantofelka się zleciały" tylko że ja tu ani feministek ani tym bardziej kobiet z móżdżkiem pantofelka nie zauważyłam. Za to widziałam mądrze wypowiadające się kobiety i jednego kretyna któremu nawet w prowokacji nie udało się przeforsować swoich chorych upodobań.

Gość gość
To nie są chore upodobania... ale nie będziemy zaczynać od nowa :D tymczasem ide wziąć starego na śpiocha i proszę tego nie zgłaszać do prokuratury

Gość gość
Widać jednak czytasz. Jak można komuś odpowiadać i pisać że się go nie czyta. Logika na poziomie właśnie chyba tego pantofelka. Homofobia nie jest sklasyfikowana a to zabawne bo nawet swój własny numer w takiej klasyfikacji :) f66.1

Gość gość
Lubie anal bo lubię jak facet dominuje i kocham mu ulegać

Gość gość
F66.1 Orientacja seksualna niezgodna z ego (egodystoniczna) Egodystoniczność – termin stosowany w psychologii i psychiatrii celem określenia stosunku danej osoby do określonych aspektów jej samej. Za aspekty egodystoniczne (inaczej, „dystoniczne z ego” lub „niezgodne z ego”) uznaje się te, które są przez daną osobę subiektywnie postrzegane jako nieakceptowalne lub niepożądane. Stąd też osoba, której to dotyczy, często wykazuje motywację do tego, aby zmienić dane aspekty siebie. Znowu pokazujesz że guzik wiesz

Gość gość
Koleżanka ci juz tępaku odpowiedziała wiec po co sie dalej produktujesz? Homoseksualizm to choroba tylko w głowach tępych, zacofanych osób. Znajdź sobie babę to moze przestaniesz rozmyślać o chłopięcych o***tych bo widzę ze cię to mega kręci, ale sie tego boisz.

Gość gość
Haha znowu jakiś debil się kompromituje a udaje ze niby coś wie :D brawo za zaoranie idioty

Gość gość
01:24 wyżyny inteligencji. Oni o homofobach a nie homoseksualizmie

Gość gość
Homoseksualizm to nie homofobia tępaku a kolega to mi zacytował wikipedie. I nie wiem czemu piszez w dwóch osobach.

Gość gość
A kto mówi ze homoseksualizm to homofobia idioto?

Gość gość
Fakty nic nie dają jak widać :D trzeba sobie wmawiać jakieś "przytaczanie Wikipedii" syndrom wyparcia mocno