Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przestaję sobie radzić

Polecane posty

Gość gość
9:45 Boże, dziękuję Ci. Czasem myślę, że jestem jedyną ofiarą losu i niezaradną, jak tu ktoś napisał, na świecie. Naprawdę mam się z czego cieszyć i często tak robię, ale moje nerwy... chyba faktycznie zmierzam ku nerwicy. Co do syna. ZA zdiagnozowane w zeszłym roku, jest po 2 latach terapii integracji sensorycznej (już zakończył), obecnie chodzi na trening umiejętności społecznych. Mąż uważał, że wydziwiam i wyszukuję, ale uparła się, bo czułam, że jest coś nie tak. Mały był rasowym (w medycznym tego słowa znaczeniu) psychopatą w wieku 2 lat.

Gość gość
Ja właśnie nie mam cierpliwości anioła, ale samopoczucie to niedługo będę miała zdeptanej podłogi.

Gość gość
autorko, też miałem takie dni że nie chciałem się rano obudzić, po prostu chciałem umrzeć, ale to mija, po prostu przestań się tyle przejmować i nie sprzątaj po wszystkich, niech się sami nauczą

Gość gość
Kochana autorko bardzo mi Ciebie szkoda, nawet nie wyobrażam sobie, co musisz przeżywać. A gdybyś poszła do pracy na cały etat i wynajęła opiekunkę? Nie przychodzi mi nic innego do głowy... Dzieci zacznij gonić do sprzątania, gotowania, im wcześniej tym lepiej, dyscyplina nikomu nie wyjdzie na złe, one rozrabiają, bo nie wiedzą co ze sobą zrobić. W domu masz kocioł.

Gość gość
A syn nie ma w przedszkolu jakichs zajec?porob z nim historyjki spoleczne, poszukaj w bibliotekach tej ksiazki

Gość gość
syn chodzi na trening umiejętności społecznych

Gość gość
zamiast na treningi to do parku go z innymi dziećmi nauczyć się bawić

Gość gość
masz rację. wypisze go