Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zyc z ta łajza pod jednym dachem?

Polecane posty

Gość gość
gość dziś 09:12 Tak, tak, łatwo sobie zapuścić takie wytłumaczenie. Typowe dla ograniczonych. x Ha ha ha. Ograniczonych? No cóż, jakoś trzeba bronić swojego chlania.

Gość martaa5
Jasne wina żony że misio biedny pije. hehe Pied.....ch ochlajusów bym wystrzelała, bo tylko trują współmałzonków i dzieci. Całe zycie z tatusiem alkoholikiem, nerwica choroby autoimmunologiczne, depresja, zespół jelita drażliwego i tak mogę wyliczać. Jestem wrakiem człowieka a tatuś pije dalej mimo przekroczonej 80 tki. Brat nie zyje, mama nie żyje - teraz chyba na mnie kolej. :(

Gość gość
A wiesz co to fundusz alimentacyjny? Jezeli dochod przekracza 750zl to nie wyplaca mi alimentow tylko komornik musi scigac alimenciarza a on nie ma z czego placic a ja nie napisalam ze sad nie zasadzil.

Gość gość
Marta nie pisz tak :-(

Gość martaa5
Co mam nie pisać, napisłam moze z 5 % tego co by mozna napisać. Oczywiście bronię się jak mogę przed całkowitą destrukcją ze strony mojego organizmu.

Gość gość
Wsparcie dla meza alkholika? A ja kto wspieral przez te wszystkie lata? Wy jedtescie kompletnymi idiotkami jak bronicie tego zachlejtusa co wlasnym dzieckiem die nie zaopiekuje bo spi nachlany. Muisz jk najszybciej uwolnic sie od tego alkoholika zeby dzieci mialy normalny dom i normalne dziecinstwo

Gość gość
gość dziś Wszystko wynika z czegoś. Sama Autorka powinna wiedzieć, na ile się przyczyniła swoim brakiem uwagi. A sądząc po wypowiedziach, jest egoistyczna, więc...

Gość gość
Kolejny przyklad na to, ze mam racje. Lepiej byc samemu a nie jakies sluby we lbach :D i te tematy gdzie przyglupie prawiki wysmiewaja singielki hihi :D nie mozna niczego uzalezniac od innych bo wiekszosc ludzi to tepe debile. I zycie staje sie piekne, bez debili.

Gość gość
Póki przynosił kase do domu bylo dobrze, teraz problemy i nagle ci sie odwidzialo. Jakie to typowe....żałosna jesteś z tym uzalaniem sie

Gość gość
I jeszcze jak tlumacza nedznego alkoholika :D

Gość gość
Te wpisy o autorce bez serca TO JEDNA OSOBA TA SAMA!! Piszę z 1 IP. Troll którego IGNORUJCIE. Autorka niech się przestanie mu tłumaczyć. A sytuacja autorki pat:(Jedyny ratunek jakąś agencja która się może sprawnie sprzedażą zajmie. Wieszak dużo ogłoszeń, umieść je na portalach. Powodzenia

Gość gość
07:47 Ludzi, a szczególnie partnera, w potrzebie i problemach się wspiera, a nie wyrzuca jak śmiecia. Skoro tego nie rozumiesz, jesteś typowym bezdusznym produktem systemu tworzącego egocentrycznych hedonistycznych materialistów.

Gość gość
gość dziś Tak, najlepiej każdego z własnym zdaniem wyzywać od trolli :) Żałosne :)

Gość gość
A tobie leb wypralo tv :D

Gość gość
07:52 Nie masz argumentów? To milcz. Kultura dyskusji się kłania.

Gość gość
Mój maz tez jest alkoholikiem ale dobrze zarabia , nie robi awantur, kocha dzieci wiec jestem z nim. Jak zachoruje albo nie będzie kasy przynosil to kopne w d**e przy najbliższej okazji.

Gość gość
Mam wiecej argumentow niz mozesz to sobie wyobrazic ale pisac mi sie nie chce. Ten temat jest kolejnym potwierdzeniem tego co mysle ogolnie o ludziach i ze nigdy nie mzna uzalezniac czegos od kogos bo predzej czy pozniej nastapi ogromne rozczarowanie.

Gość gość
12:04 W tym punkcie się zgadzamy :) Tylko nie rozumiem, po co się w ogóle udzielać, skoro ''pisać się nie chce''... ostatecznie forum dyskusyjne służy wymianie poglądów.

Gość gość
Zajeloby to pisanie kilka dni chyba. :D dlatego mi sie nie chce