Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Włosy nie układają się opadają

Polecane posty

Gość gość

Jestem facetem. Mam wkurzające włosy za cholerę nie mogę ich ułożyć ciągle nawet ja umyją po boku głowy sterczą w jedną i drugą stronę, nakładanie żelu nic nie da, bo opadają zwłaszcza grzywka. Wkurza mnie to co mam robić żeby okiełznać moje włosy, może zapytać fryzjera do którego chodzę? Jak obetnie mnie sprawa ze sterczącymi włosami i opadającą grzywką znika. Kiedyś miałem długie włosy, i przy takich mi nie stareczały. Odżywki , szampony , już chyba ze sto opcji było.. nic nie pomaga. W jednym miejsce są rozciapiżone, tak że muszę przygładzać bo jak czapkę założe , i zdjęme wyglądam jakby piorun we mnie strzelił. Ja nie wiem jak to robią niektórzy faceci na żelu że fryzura się trzyma... u mnie to nie działa

Gość gość
najgorzej że grzywka opada na prosto żel nic nie da, przy końcówce włosów , grzywka opada a potem cała leci na prosto. Pomóżcie mi ....

Gość błękitnaa
Jeśli sobie z nimi nie radzisz to zwyczajnie zetnij.

Gość gość
a jak chcę sobie zaczesać na bok to się zaczesują ale każdy włos inaczej ...

Gość gość
mam krótkie włosy nie chcę na łyso być ogolonym, bo i tak jestem już na krótko ścięty. Może to zniszczone włosy? nie wiem naprawdę nie wiem co mam robić. Jak wychodzę ze znajomymi chce jakoś wyglądać, i wyglądam .. do czasu jak czapkę założę...

Gość gość
Masz źle odcięte. A po czapce każdy jest rozczochrany. Ale idzie wiosna.

Gość gość
Chyba masz sztywne włosy. Zapusc trochę.

Gość gość
Daj fotke, moze byc z tyłu.

Gość gość
Wpierw włosy , później jeszcze coś będzie opadało , tak to jest

Gość gość
W zimie w ogóle włosy szaleją, bo mróz wysusza, czapka przetłuszcza itd. Szok włosy przechodzą codziennie. NA wiosnę odżyją.

Gość gość
Pedzio

Gość gość
Włóż spinki albo opaske

Gość gość
Miwłosy nie układają sie nawet w lecie. Zakomunikuje to fryzjerowi, mam nadzieje że za coś mu płacę te 20 dych

Gość gość
kup sobie coś co zmiękczy te włosy, bo może są za sztywne i dlatego się nie układają i każdy w swoją stronę idzie. Ja co prawda jestem dziewczyną ale w sumie co to za różnica jesli chodzi o włosy hehe, więc ja kupuję taką odżywkę l'oreal fibralogy dwufazowy eliksir. Po niej włosy są bardzo miękkie i delikatne , psika się tym po myciu na mokre włosy. Może spróbuj tego, może jak będą mięciutkie to i układanie się uda - oczywiście gwarancji nie ma no ale kto wie.. Pozdrawiam

Gość werka209
Wydaje mi się, że być może jest to kwestia nieodpowiedniego strzyżenia? Idź do innego fryzjera, co nieco ci podetnie, wyrówna i powinno być lepiej. Ale mimo wszystko kup sobie jakiś dobry zestaw kosmetyków, bo to prawda, że po zimie włosy są w kiepskiej kondycji. Mi pomaga np. szampon Kalice, ma dużo olejków w składzie i dokładnie zmiękcza włoski.