Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów wojew opolsk

czemu każdy na kafe mi wmawia że Namysłów nie istnieje i że go sobie uroiłem?

Polecane posty

Strona główna - Urząd Miejski w Namysłowie https://namyslow.eu/ Aktualności; Gmina Namysłów. »Władze gminy; »Kontakt i podstawowe informacje; »Rada Miejska w Namysłowie; »Namysłowska Rada Seniorów; »Młodzieżowa Rada Miejska w Namysłowie; »Jednostki organizacyjne; »Spółki Gminy Namysłów; »Budżet Obywatelski Namysłowa; »Sołectwa; »Osiedla w Namysłowie ... ‎Spółki Gminy Namysłów · ‎Herb i flaga gminy Namysłów · ‎Kontakt · ‎Aktualności

Namysłów Miasto w Polsce Namysłów – miasto w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, położone nad Widawą. Miasto jest położone w granicach historycznego Dolnego Śląska. Siedziba gminy miejsko-wiejskiej Namysłów. Wikipedia Pogoda: 3 °C, wiatr płd., 8 km/h, wilgotność 87% Liczba ludności: 16 297 (2008) Województwo: Województwo opolskie Hotele: 3-gwiazdkowe za średnio 199 zł. Wyświetl hotele Atrakcje turystyczne: Ratusz, Brama Krakowska, Pałac

Gość gość
znowu ten chory człowiek ze swoimi urojeniami :o

19:42 urojenia tak? a ten link z wikipedii to co? https://pl.wikipedia.org/wiki/Namys%C5%82%C3%B3w#NazwaNamysłów (łac. Namislavia, niem. Namslau) – miasto w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, położone nad Widawą. Miasto jest położone w granicach historycznego Dolnego Śląska. Siedziba gminy miejsko-wiejskiej Namysłów. W latach 1975–1998 miasto administracyjnie należało do starego woj. opolskiego. Prawa miejskie uzyskano ok. 1249. 30 czerwca 2008 miasto miało 16 297 mieszkańców. W mieście bardzo silnie rozwinął się przemysł spożywczy (zakłady ziemniaczane, wytwórnia lodów Nestle), a także przemysł piwowarski (Browar Namysłów) oraz przemysł elektrotechniczny, metalowy i obuwniczy. W mieście znajduje się stacja kolejowa, z której odjeżdżają pociągi w kierunku Oleśnicy (i dalej Wrocławia) oraz Kluczborka i Lublińca (linia do Lublińca). Przewozy autobusowe realizuje PKS w Namysłowie oraz PKS Opole.

Gość gość
Bo ludzie tu sobie robią jaja.Fajnie,że reklamujesz Namysłów.Nie każdy jest takim patriotą lokalnym hehe

Gość gość
nie ma czegoś takiego jak miasto namysłów jest tylko marka piwa rozlewanego w braniewie przestań sobie robić jaja i utwierdzać tego biednego, chorego chłopaka w jego urojeniach. to podłe

20:01 idioto ile razy mam ci powtarzać że nie mam halucynacji ani zwidów i omamów i że jest miasto Namysłów dałem powyżej link z Wikipedii Namysłów i stronę na FB Namysłów co jesteś aż takim czubkiem i imbecylem że nawet mimo takich dowodów jak Wikipedia zaprzeczasz że jest takie miasto jak Namysłów? To sam tym udowadniasz że jesteś nienormalny i że jesteś większym idiotą niż myślałem bo skoro takie dowody jak link z Wikipedii cię nie przekonuje to czego ty jeszcze chcesz? Czubie?

Gość gość
kto tu jest durniem, idiotą, imbecylem i tym wszystkim co tu napisałeś? bo raczej osobnik siedzący w psychiatryku - czyli ty

20:07 idioto dziś wróciłem ze szpitala psychiatrycznego i nie stwierdzono mi schizofrenii ani halucynacji i psychozy ps ty sam trafisz do szpitala psychiatrycznego bo mimo dowodów jak powyżej z Wikipedii i Facebooka dalej twierdzisz że Namysłów nie istnieje mimo że nawet dałem link z Wikipedii więc ty masz coś z głową i ty na pewno trafisz do psychiatryka

Gość gość
składka na stworzenie i zbudowanie miasta, które będzie się nazywać NAMYSŁÓW? hehe

https://pl.wikipedia.org/wiki/Namys%C5%82%C3%B3w#NazwaNamysłów (łac. Namislavia, niem. Namslau) – miasto w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, położone nad Widawą. Miasto jest położone w granicach historycznego Dolnego Śląska. Siedziba gminy miejsko-wiejskiej Namysłów. W latach 1975–1998 miasto administracyjnie należało do starego woj. opolskiego. Prawa miejskie uzyskano ok. 1249. 30 czerwca 2008 miasto miało 16 297 mieszkańców. W mieście bardzo silnie rozwinął się przemysł spożywczy (zakłady ziemniaczane, wytwórnia lodów Nestle), a także przemysł piwowarski (Browar Namysłów) oraz przemysł elektrotechniczny, metalowy i obuwniczy. W mieście znajduje się stacja kolejowa, z której odjeżdżają pociągi w kierunku Oleśnicy (i dalej Wrocławia) oraz Kluczborka i Lublińca (linia do Lublińca). Przewozy autobusowe realizuje PKS w Namysłowie oraz PKS Opole.

gość dziś nie ma czegoś takiego jak miasto namysłów jest tylko marka piwa rozlewanego w braniewie przestań sobie robić jaja i utwierdzać tego biednego, chorego chłopaka w jego urojeniach. to podłe xxx Akurat Browar Braniewo jest częścią browaru Namysłów idioto Browar Namysłów www.browarnamyslow.com.pl/ Wielowiekowa tradycja warzenia piwa z zastosowaniem nowoczesnych technologii przyczynia się do tworzenia piw o niezapomnianym smaku. Zasmakuj! ‎Rekrutacja | Browar Namysłów · ‎Browar Namysłów - poznaj ... · ‎Warzenie piwa Odwiedziłeś tę stronę wiele razy. Ostatnio 28.01.18

Gość gość
składka na stworzenie i zbudowanie miasta, które będzie się nazywać NAMYSŁÓW? hehe

Gość gość

Gość gość
znowu ma etap choroby, w którym wydaje mu się, że nie przebywa w psychiatryku :o