Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj facet kupuje mi beznadziejne prezenty

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio na swieta oczywiście z jakimś tygodniowym opóźnieniem dostałam prezent czapkę. Nie byłoby w tym nic dziwnego, ale prawie taka sama kupiłam sobie juz w listopadzie. Teraz mamy początek marca dzien kobiet a moj chłopak kupił mi szalik... Nie dosc ze to juz nie jest pora na taki prezent to jeszcze na dodatek on nawet nie pasuje do wczesniej zakupionej czapki. Jak juz przy czapce zaciągnęłam zeby i udałam ze bardzo mi sie prezent podoba, ale zakładam go tylko wtedy kiedy wiem ze sie zobaczymy zeby było mu miło tak juz przy prezencie nań dzien kobiet nie wytrzymałam i wybuchalam. Czy wy faceci nie myślicie w marcu dziewczynie szalik kupować i to jeszcze do niczego nie psujący juz zaczelam wątpić w życiem na prawde wolałabym dostać jakis ładny bukiet kwiatów, który tak naprawdę wyszedłby taniej niż ten nietrafiony prezent...

Gość gość
A ty co mu kupiłaś na swieta i dzien chlopaka?

Łatwo się krytykuje, a może facet dał prezent z serca, z myślą o Tobie. Spędził chwilę czasu, żeby skoczyć do sklepu i coś Ci dać, a ta niezadowolona. Ty mu dajesz jakieś prezenty, żeby tak besztać chłopaka? Zadowolony był?

Gość gość
W dniu chłopaka mieliśmy przerwe a na swieta dostał ode mnie oryginalna ładowarkę do iphona ponieważ wcześniejsza mu sie juz psuła i był bardzo zadowolony z prezentu. Dodam jeszcze ze prezenty ode mnie zawsze sa ładnie zapakowane i dodatkowo wyposażone w cos słodkiego oczywiście bez wzajemności ja dostaje w folii albo reklamówce

Gość gość
Do następnej zimy uzbierasz cały komplet.

Do następnej zimy uzbierasz cały komplet. X Haha następne w kolejce są rękawiczki :D

Gość gość
Zeby to chociaż do siebie pasowało...

Gość gość
pusta jesteś

Gość gość
I co odpowiedział na krytykę? ;)

Gość gość
PS. No większość facetów jest niestety beznadziejna, albo się przyzwyczaj, albo wymień na lepszy model ;)

Gość gość
Pusta jestem bo chciałabym dostać ładny prezent od swojego chłopaka prosze cie

Gość gość
Czas na rekawiczki

Gość gość
Zgadzam sie faceci sa beznadziejni i to jest wlasnie jeden z dowodów

Gość gość
W grudniu beda narty :P

Gość gość
Co odpowiedział na krytykę? Oczywiście obraził sie i nie widzi swojego błędu mimo tego ze na spokojnie mu wszystko wytłumaczyłam ech

Gość gość
No to życzę ci autorko zamiast rękawiczek pudełko podpasek, na pewno się przydadzą tak jak jemu ładowarka i się ucieszysz jak on... A najlepiej żebyś nic nie dostała, albo jeszcze lepiej kopa w srakę na pożegnanie bo taka jesteś nadziejna ;-)

Gość gość
...tej drugiej też tego życzę :-D Głupie ci/py tylko prezenty i stawianie w głowie, same by leżały i pierdziały takie są zaje/biste

Gość gośćprzeznaczenie
NIECH SIĘ STANIE! ...mówią i mają

Gość gośćprzeznaczenie
Niech jeszcze jęczą to dostaną GARBY i OPRYSZCZKĘ!

Gość gość
A co chciałabyś dostać, bochenek chleba i laskę swojskiej? Powinien ci na/sr.ać i ładnie zapakować, tępa dzido

Gość gość
Nie szukaj tu zrozumienia. Widzisz sama jakie odpowiedzi samych samotnych i biednych debili dla których to że kobieta chce dostać kwiaty na dzień kobiet to coś pustego. Żałośni ludzie

Gość gość
A co ty kwiatów sama sobie nie możesz kupić? Nie przesadzaj. Kup wstaw do wazonu a cieszyć będą tak samo.

Gość gość
Nie rozumiem idei wywalania kasy na jakieś ucięte badyle, a jestem kobietą. Wolę dostać jakiś praktyczny prezent, coś do ubrania lub do jedzenia :D

Gość gość
6.31 bez komentarza. Żałosny biedny pusty człowiek

Gość gość
Po wypowiedziach osób z kafe wnioskuje ze trzeba liczyć tylko na siebie. Mieć swoją pracę wozić się samą samej sobie kupować kwiaty na dzień kobiet i w związku z tym traktować każdego faceta jak zabawkę. Sex i kopniak w d**e i następny jak będę miała ochotę. Ząb za ząb

Gość tolaolao
Dlatego ja zawsze swojemu podsuwam pomysły na prezent. Dzisiaj dostałam piękną parę rajstop, która na prawdę mi się przyda - chodzi o model Nova od marki Gabriella, na nodze prezentują się niesamowicie.

Gość gość
wyczuwam tu reklamę

Gość gość
Gowno dostanie a nie rajstopy! :-P

Gość gość
Moj kiedyś kupił mi perfumy, ale zapach byl dusząc i przyprawiał mnoe o mdlosci. No ale chłopak sie starał, flakonik był bardzo ladny. Innym razem kupil mi bieliznę, niestety nie w moim rozmiarze. Nic mu nie mówilam na początku bo chciał dobrze, a ja nie chcialam sprawic mu przykrosci. W koncu jednak doszlo do rozmowy i powiedzialam szczerze, ze jego prezenty nie tyle mi sie nie podobają co są nietrafione. Ustaliliśmy, że bedziemy wczesniej konsultowac ze sobą co zamierzamy sobie podarowac. A teraz w ogole nie kupujeny sobie prezentow tylko idziemy do kina albo jakos inaczej spedzamy czas razem.

Gość gość
Kobiecie możesz dać nawet serce na dłoni, a i tak będzie to nietrafiony prezent