Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarny Księżyc

Co mogłoby zachęcić pis do dymisji?

Polecane posty

Demonstracja 1.1000 ludzi 2.10000 ludzi z siekierami 3.100000 ludzi z naładowanymi karabinami 4.1000000 ludzi wyposażonych w kompletne z wyposażeniem i amunicją czołgi,działka,rakietnice itp. 5.1000000 wyposażonych w wyrzutnie ładunków jądrowych z dobrze wyposażonymi rakietami :classic_cool: ?? Myślę że 3 albo przynajmniej 4 by starczyły:P.

Gość gość
6. Wybory w przyszłym roku. Warto zagłosować, aczkolwiek mądrzejszych jest więcej i spodziewam się 50-60% poparcia dla Kaczki i Pisu. :classic_cool:

Gość gość
W innych krajach Unii bywalo juz, ze miliony ludzi w tym samym czasie nie przyszlo do pracy. 2 -3 dni wszystko stalo i to od razu wystarczylo.

Gość gość
Nieodpowiedzialny dziś Tak to sobie tłumacz. Mnie tam cieszy, że Polacy zaczęli się więcej rodzić niż umierać . :-) Kocham ten kraj. :-)

Gość gość
@00:24 A cieszy cie tez ze ten kraj powoli robi sie Ukraina nr 2 ? Nie przypominam sobie, zeby sprowadzenie 3mln Ukraincow do Polski bylo w programie przedwyborczym pisu w 2015 r.

Gość gość
A cieszyło cię, gdy z UK zrobiła się patologiczna Warszawa? Dopóki Ukraińcy są spokojni i z całych sił starają się mówić po polsku, nie mam nic przeciwko. Zwłaszcza, że pracują na siebie i naszą podupadłą nieco gospodarkę. I są też inne plusy. Zapytaj jutro o godzinę pierwszą kobietę, która w oko Ci wpadnie na ulicy wpadnie. Spodziewaj się słodkiego "szto?". :classic_cool:

Gość prozaiczny
nadal w Polsce i nie tylko w Warszawie jest bez pracy i bez żadnej szansę na pracę prawie 100 tysięcy fachowców w różnych dziedzinach technicznych , nie wyjechali na Zachód z powodów rodzinnych , chora matka, chory ojciec , muszą się zajmować i opiekować , specjalista z dyplomem w ręku w wieku 50 + szuka pracy w Warszawie , tu się urodził, tu się wychował, tu zdobył dyplom i szuka pracy, nie ma pracy w Warszawie, czy to rozumiesz ?

Gość gość
"nadal w Polsce i nie tylko w Warszawie jest bez pracy i bez żadnej szansę na pracę prawie 100 tysięcy fachowców w różnych dziedzinach technicznych" Wskaż choć jednego.

Gość prozaiczny
i na jaką partię powinienem głosować, która partia polityczna da mi pracę, czy PiS ?

Gość gość
gość dziś : Na przykład mój przyjaciel Przemek. Chcesz nr telefonu do niego?

Gość gość
Tak, poproszę numer. :D

Gość gość
Jedyna nadzieja, że sie sami zagryzą, bo ich elektorat i tak pojdzie po mszy glosowac, tak jak ksiadz kaze.

Gość gość
00:50 Jezu, to ty widocznie nie masz z nimi na co dzien do czynienia, bo bys takich bredni jak papuga nie klepal A roznica pomiedzy UK i PL, a Pl i Ukr. jest taka, ze Ukr. nie jest w Unii !!!

Gość prozaiczny
od wielu miesięcy tu na forum popieram PiS , popieram i będę popierał , od wielu miesięcy na bezrobociu jestem , Pracodawcy mówią wprost , za stary jesteś, kup sobie już trumnę, wykop sobie dół i wkocz do trumny i ciebie zasypiemy a ja się czuję na 20 lat ale nawet PrACODAWCA nie chce mnie widzieć , nawet nie chce mnie zaprosić na spotkanie , nawet nie chce sprawdzić co potrafię, zakłada, że nadaję się na złom tak wygląda życie fachowców w wieku 50 + w Polsce, a może ktoś jest chętny aby wygrać ze mną na 100 metrów ? zapraszam na bieżnię

Gość gość
prozaiczny dziś Wydaje mi się, że możesz się zbytnio w CV uzewnętrzniasz i niepotrzebnie wchodzisz na temat polityki. :D Mogę Ci napisać lepsze. ;-)

Gość mirek

przywrócić Polsce dawną świetność, a Polakom