Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego mezczyzni tak obrazaja feministki?

Polecane posty

Gość gość

Moze podswiadomie ich sie boja? Bo wola ulegle baby ktore bez gadania zrobia w lozku i ogolnie w zyciu to co Pan i Wladca chce? Zapraszam do dyskusji :) I tak wiem ze posrednio to nie ten dzial.

Gość gość
Bo one znają facetów na wylot i wiedzą kiedy relacja między "nią a nim" jest szczera.

Gość To niesprawiedliwe
One ich nie obrażają, a oni je tak

Gość gość
Bo problemów równouprawnienia nie ma już pięćdziesiąt lat, a one pozazdrościły swoim babkom walczącym o prawo do głosu i edukacji i teraz szukają wyimaginowanego szowinizmu tam gdzie go nie ma. Potem powstają idiotyczne konstrukcje chcące wprowadzić równość rezultatów np w wysokości płac, czy ilośc***arlamentarzystów.

Gość gość
Pracowałem w dużym zakładzie przemysłowym (kilka tysięcy pracowników). Znane mi kobiety charakteryzujące się sprawnością menadżerską BYŁY na stanowiskach kierowniczych. Jedna z nich była moją przełożoną. Szanowałem jej kompetencje. Z tym "szklanym sufitem" to pieprzenie w bambus.

Gość gość
gość dziś Aha, i to jest powód, by je obrażać, tak?

Gość gość
Jeżeli nazywanie idiotycznych pomysłów idiotycznymi pomysłami jest obrażaniem to tak.

Gość gość
10:27 Ale faceci często nie posługują się argumentami i nie odnoszą do 'pomysłów' i do tego, co feministki mówią, ale do nich bezpośrednio, do ich wyglądu i życia prywatnego

Gość gość
A dlaczego feministki obrażają mężczyzn?

Gość Skromna Ja
Nigdy w życiu Puchaczu, zgadzam się z gościem z 9:30 :classic_cool: szlag mnie trafia jak kafe mnie wylogowuje 😡

Gość gość
Bo postulują jedno ale robią coś zupełnie innego. Żądają równości ale w rzeczywistości chodzi o parytety. Stosujecie swoją równość tam gdzie wam wygodnie a tam gdzie trzeba brać za coś odpowiedzialność chcecie być tradycjonalistkami. Nowoczesny feminizm to rak... Normalny to ten pierwszej fali a każda koleina fala to próba wmawiania normalnym Kobietom że mizoandria jest dla ich dobra. W rezultacie Mężczyźni nie chcą już zakładać rodzin z takimi Kobietami w strachu przed tym że mogą zostać zniszczeni bo dla feministek jesteśmy śmieciami. Dla Kobiet które nie mają jeszcze zlanego mózgu betonem polecam ten film nakręcony przez Feministkę która przestała nią być podczas próby zrozumienia konfliktu między Mężczyznami i Kobietami: https://www.cda.pl/video/16765484b Feminizm to nic innego jak komunistyczny marksizm który ma na celu zniszczyć naszą kulturę i całkowicie zniszczyć instytucję małżeństwa i jak zwykle w tej nowoczesnej wersji chodzi o olbrzymie pieniądze dla rządu a nie idee. Pozdrowienia z okazji dnia Kobiet ;)