Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zabawki dla trzylatki

Polecane posty

Gość gość

Czym bawią się wasze trzyletnie córki? Szukam inspiracji na prezent urodzinowy. Córka głównie bawi się Lego duplo, playmobil i Puzzlami. Kuchnie i akcesoria ma, kilka maskotkek interaktywnych też. Nie lubi ciastoliny i lalek. Hulajnoge i biegowke ma. Coś do 300 zł.

Gość gość
kup jej urne bo każdy umrze

Gość AniaB99
Czy Twoja córeczka ma już drewniany wózek dla lalek? Moja córeczka jest w podobnym wieku i coraz czesciej lubi bawić sie w mamę. Ubiera, przytula, woli lalki w wózeczku. Lubi odgrywać scenki, rozmawia ze swoimi lalkami. Postanowiłam kupić jej wózek dla lalek z daszkiem - taki trochę w starodawnym stylu. Wygląda fajnie, w środku zmieści się kilka lalek. Kupiłam na www.babyconcept.pl Zobacz, może też Ci się spodoba.

Gość edytka987
Hej, ja swojej córuni kupowałam zabawki na swierzaki.pl. Szalała a świnką peppą i kupiliśmy jej kolejkę świnki peppy, ale się cieszyła haha na kilka dni dziecko z głowy bo peppa jeździ do innych krajów

Gość gość
Może klocki Lego są dobrym pomysłem na prezent dla dziecka w tym wieku? Szeroki wybór znajdziesz na www.MojeKlocki24.pl do tego bezpieczna przesyłka.

Polecam Ci jeździki z Wheely Bug. Moj wszedzie nimi jezdzi, ma tyle frajdy ze glowa mala :) Teraz na 4kidspoint.pl są na nie promocje, zobacz :)