Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciekawe czy gdybyśmy spotkali się ...

Polecane posty

Gość gość

... gdzieś przypadkiem na ulicy, to czy przywitałbyś się czy jak zwykle udawałbyś, że mnie nie znasz i nie pamiętasz? Nawet nie wiesz jak bardzo za Tobą tęsknię. Gdybyś przeszedł obok mnie obojętnie, to może przestałabym się łudzić, że coś dla Ciebie znaczyłam.

Gość gość
"czy jak zwykle udawałbyś, że mnie nie znasz i nie pamiętasz? Gdybyś przeszedł obok mnie obojętnie, to może przestałabym się łudzić, że coś dla Ciebie znaczyłam." X Z twojego opisu wynika , ze on juz to robil . I co ?

Gość gość
Na początku tak było, ale później gdy poznaliśmy się lepiej, byliśmy nierozłączni, do momentu, aż nasze drogi się rozeszły i mija właśnie czwarty rok odkąd się nie widzieliśmy. Więc zastanawiam się co by było, gdyby.

Gość gość
Na moim przykładzie. Mieszkamy z moim byłym 300 km od siebie. Wielka dojrzała miłość niby zycia, kilka lat razem. Rozstanie. Po rozstaniu Ok.2 lata spotkaliśmy sie przypadkiem w wypoczynkowej miejscowości mijaliśmy sie co pol godziny i żadne z nas mie odezwało sie do siebie słowem. Było to tragiczne przeżycie, przykre, nawet nie wiem jak opisać te emocje. Cieszyłam sie na jego widok, patrzyliśmy na siebie, ale zero słowa! NIC!

Gość gość
O co wam chodzi? Same też się nie odzywacie to o co macie pretensje? A tak, chcecie lać na nich ale oni powinni skamleć żebyście mogły się dowartościowywać ich kosztem do usranej śmierci :-D

Gość gość
dziś Bardzo smutna historia. Obawiam się, że on jednak zachowałby się podobnie. Może dobrze, że Go jeszcze nigdzie nie spotkałam.

Gość gość
Zbyt długo rozmyslasz nad tym panem. Wiedz, ze nie jest Tobą zainteresowany. Jego zachowanie mówi za siebie. Daj sobie spokój z nim dziewczyno. Tracisz swój czas.

Gość gość
Tylko problem w tym że my się już nigdy nie spotkamy:)