Gość gość Napisano Marzec 9, 2018 Przez 22 lata mojego zycia ANI JEDEN facet mnie nie jaral. Za zadnym nie szalalam, z zadnym nie mialam nawet fantazji lozkowych czy innych a przeciez dzisiaj jest internet, tv , wybor ogromny , moze sie ktos spodobac a tu nic :) Dodatkowo seks lacze tylko z rozmnozeniem. Lubie dotyk, nie jestem taka 'kloda', chetnie poeksperymentuje ale bardziej dla checi eksperymentowania, doswiadczenia czegos nowego a jak mi sie znudzi to poleci w kat jak wszystko inne.Oburza mnie seks czy macanki dla sportu, choc staram sie zrozumiec potrzeby innych. Niestety nie jestem naiwna i wiem, ze faceci maja inne podejscie i jak ja tego nie dam (a nie lubie sie do czegos zmuszac)to pojda gdzies indziej i zwiazek sie rozwali, bo zdrad nie toleruje. W zyciu tylko kilka razy sie masturbowalam i to przy chlopaku bo mnie namowil do tego i pomimo ze cos tam czulam to jednak nie na tyle zeby byc napalonym kroliczkiem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach