Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobieta mnie bije

Polecane posty

Gość gość
Jestesm taką kobietą, którą opisuje autor. Tak.. uderzylam meza, nie jestem z tego dumna ale niech lepiej autor opowie co lezy u podstaw takiego zachowania swojej kobiety? Nie uwierze ze nie ma pojecia. U mnie bylo tak ze mnie maz zostawial z noworodkiem bo koledzy i przyjaciolki byly ważniejsze. Mowil mi to wprost a potem sie dziwil ze nie mam ochoty na czulosci. Nie lozyl na utzymanie dziecka bo musial miec swoja kase potem sie okazalo ze mial długi bo wyjezdzal ze znajomymi sie relaksowac a ja mialam wszystko na glowie jesli chodzi o dom i dziecko. Nie wytrzymalam i dostal. Potem sie rozwiedlismy. Czy bylam niezrownowazona.. Mnie tez obowiazki przy dziecku bardzo meczyly ale on mial to w nosie. Kolezankom tak samo sie zalil jak autor zwalal wszystko na mnie. Czas zweryfikowal wszystko.

Gość gość
Mnie sie wydaje , ze opisane tu zachowanie wychodzi poza typowe ramy zazdrosci czy zmeczenia spowodowanego nawalem obowiazkow itp.

Gość gość
Autor moze nieco konfigurować zeby zobrazowac sytuacje na swoja korzysc a siebie wybielic. U mnie tak bylo. W opisie meza bylam potworem. Wszyscy mezowi wspolczuli, chcieli mnie nawet dziecka pozbawic. A prawda byla inna. Prawda czesto lezy srodku. Kazdy ma swoje racje, zale, niespelnione pragnienia, obietnice bez pokrycia. Kobiety zwykle tak sie nie zachowują bez powodu, wykluczam inne kwestie w tym chorobowe.

Gość gość
* konfabulowac mialo byc.

Gość gość
A mi sie wydaje że psychiczna baba autora tu pisze w swojej obronie, a on juz sie nie pokaże bo leży pobity... oczywiście ze swojej winy, bo zawsze wszystko co złe zrobi baba to wina faceta ..według baby :D

Gość gość bo tu jest tak
Gdyby kobieta napisala to co napisal autor to wszyscy obwiniliby faceta ,a jej wspolczuli , ale ze facet zalozyl temat to wiekszosc pisze , ze wina po srodku , ewentualnie zachowanie faceta zmusilo ja to takich zachowan .

Gość gość
Nie żadna większosc tylko jedno posrane babsko pod wieloma nickami

Gość gość
Powiem tak , zawsze takie zachowanie żony czy męża jest naganne.Podstawą związku jest szacunek i zaufanie.Jeśli jest prawdą to co piszesz to musisz powiedzieć stop dla takiego zachowania bo jest chore a dziecko to nie rzecz ,takie same prawa mają i ojciec i matka.Smutne jest to że narażone jest dziecko na traumę .Masz to na co godzisz się .

Gość gość
wczorajszy dzień przeszedł moje najśmielsze oczekiwania... rano się zbudziłem i już słyszę od mojej partnerki. Dlaczego telefon trzymasz ekranem w dół, nei chcesz bym widziała, że ktoś pisze lub dzwoni? Dlaczego masz wyłączony dzwonek, boisz się, że napisze? I takie maglowanie przez 2 godziny. Wyszliśmy potem na spacer i dostalem opier za to, że miałem okulary przeciwsłoneczne. "Wziąleś okulary, bo chcesz patrzyć czy inne na Ciebie patrzą, jesteś ch... " W wyniku frustracji partnerka zrzuciła mi okulary na ziemie i je zdeptała (: potem dostałem kopniaka w piszczel bo nie chciałem wziąć dziecka na ręcę. I ogólnie darcie się na pół osiedla jaki jestem tragiczny.. Czym spowodowana jest zazdrość? Wydaje mi się, że faktem, że w rodzinie mojej partnerki, nie było związku, gdzie nie było rozwodu. Dlatego boi się ona tak bardzo, że znajdę inną i odejdę. Nie docierają do niej argumenty, że chce być tylko z nimi. Zafiksowała się, że pewnie pójdę do innej i nie ma innej opcji... :/help!!

Gość gość
Serio? Chcesz być z wariatką?