Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ulice pełne ciapactwa, a UE chce nam na siłę wcisnąć gnój uchodźczy

Polecane posty

Gość gość
pisiory to debile powiedz debilu, wiesz ilu polaków wyjechało na emigrację?

Gość gość
Kochani, wyjechałam do Niemiec i wielu polaków jest okłamywanych na temat tego kraju! Nie wierzcie różnym narodowskim, pisowskim czy yotubowym propagandzistom którzy mówią że Niemcy to upadły kraj i że jest tam trzeci świat, polska (celowo z małej) to jest trzeci świat, moja pierwsza praca w polsce to było czyszczenie takich metalowych płytek papierem ściernym, pracowałam przez miesiąc z koleżanką tam po 10 godzin dziennie od pon do piątku i wąsaty Janusz zapłacił nam za to całe 500 zł! Następnie pracowałam w fabryce lakierów i przez rok i tez tylko kierownictwo patrzyło jak by tu zrobić żeby jak najmniej pracownikowi zapłacić. Wyjechałam do Niemiec, koleżanka z jej chłopakiem mnie tam ściągnęli, na początku się trochę bałam bo się nasłuchałam i naczytałam wykopowskiej propagandy ale gdy już zaczęłam pracować to doszło do mnie jak okłamywani sa polacy przez idiotów. Pracuję na taśmie po całe 6 godzin dziennie, zarabiam 5 polskich najniższych krajowych miesięcznie, towary sa tu wyższej jakości niż w polsce a kosztują tyle samo co to samo w polsce a niektóre rzeczy jeszcze taniej, ludzie są dla mnie mili, mam koleżanki i kolegów Niemców, Włochów, Rosjan, Hindusów, Turków, Murzynów, mam prawo do zasiłku, na siłownię chodzę karnet jedynie 20 euro na miesiąc a tyle tu rzeczy jest co w polsce na żadnej siłowni nie widziałam, ludzie są dla mnie mili, Turcy są dla mnie mili nie chcą mnie zabijać jak to mówią różni idioci że tylko czekają żeby uciąć mi głowę, Niemcy są dla mnie mili, uczą mnie Niemieckiego i ogólnie Niemcy sa o wiele bardziej przystojni od polaków, teraz na tydzień przyjechałam do polski, nie było problemu z urlopem. Może jak nauczę się Niemieckiego to pójdę pracować na słuchawkę a wtedy będę zarabiała 17 euro na godzinę. W końcu czuję się jak człowiek jak mieszkam w Niemczech. Niemcy - najlepszy kraj jak dla mnie, Niemcy - najlepszy naród.

Gość gość
Jedna rzecz mnie jednak zastanawia, czemu w polsce jest tylu idiotów, szczególnie na yt którzy twierdzą że Niemcy to upadły i dziki kraj, najwięcej tego ścierwa na yt, kopałabym tych wszystkich youtuberów wciskających brednie nacjonalistycznym zwierzętom po ryjach. Przydałby się kto by wypunktował ich bajdurzenie.

Gość gość
To zadziwiajace, jak dobrej zmianie udalo sie to, czego komunisci nie zdolali zrobic, przez caly okres ich rzadow. Wtedy Zachod byl zgnily, robotnicy byli tam uciskani i wyzyskiwani, no i oczywiscie bito murzynow. Ludzie jednak wiedzieli swoje. A teraz prosze, rok czy dwa pisowskiej propagandy i ciemny lud kupil bajke jak to strasznie jest na zachodzie, jak te kraje sa w upadku. Wszedzie zamachy, napady a w najlepszym wypadku g***ty. Ludzie! W tych wszystkich zamachach zginelo mniej ludzi, niz u nas ginie w miesiac na drogach. Jakim trzeba byc durnym baranem, aby dac sie tak zmanipulowac..

Gość gość
Obecne polskie wladze wmowily ciemnemu ludowi, jaka to jest syf, kila i mogila w krajach Zachodu, oczywiscie przez tzw.uchodzcow, co jest oczywista bzdura.. Oczywisce sa problemy, oczywiscie sa zamachy, zdarzaja sie g***ty, ale bez przesady. Mimo tego wciaz zyje sie tam o niebo lepiej niz w Polsce, gdzie patola tez szaleje, g****** ale o tym cisza. -obecne wladze wmowily temu ciemnemu ludowi, ze to wlasnie one ochronily Polske przed taka katastrofa. Wmawiaja, ze poprzedni rzad, zgodzil sie na wpuszczenie setek tysiecy muslimow, ktorzy r*******i by ten kraj, tak jak to stalo sie z Zachodem. Tymczasem prawda jest taka, ze rzad Platformy z wielkimi oporami zgodzil sie na przyjecie jedynie 8tys uchodzcow i to po ich dokladnym sprawdzeniu. A podobno teraz na ulicach Warszawy pojawiaja sie setki muslimow. Wiec co robi ten rzad, ze oni naplywaja, w czym jest lepszy od poprzedniego?

Gość gość
ogolnie gadasz bzdury.

Gość gość
20.39 Sam gadasz bzdury. Ja tez jestem zagranica i popieram poprzednie wypowiedzi, bo tez to dostrzegam. Pracuje z ludzmi wszystkich narodowosci, wszyscy na poziomie. Chodze do lekarza z Syrii. Wiadomo, sa tez ludzie na dworcach, bezdomni i alkoholicy - ale to i imigranci i lokalni. A co w Polsce to nie ma. I przeraza mnie propaganda pisu, jak robia ludziom wode z mozgu. Ludzie zmienmy w koncu ten rzad!!!

Gość ABC1_2_3
pisiory, prawaki, albo ruskie k***y z fabryki troli zakładają takie topici

Gość gość
To nie gnoj tylko ludzie uchodzcy bo w ich kraju wojna sie toczy. A to ze sa inni kulturowo to fakt. Niektorzy beda ok a niektorzy nie beda ok, tak to juz jest.