Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak pokazać kobiecie że ma u mnie szanse

Polecane posty

Gość gość
a może nie chce się zdradzić z intencjami? Ps to nie było jedno spojrzenie a praktycznie za każdym razem, codziennie nawet po kilka razy

Gość gość
Bez uśmiechania? Pewnie czuje, ze sytuacja jest beznadziejna i nigdy do niej nie podejdziesz

Gość gość
nie no czasem sie uśmoechla ale to w rozmowie.

Gość gość
Jakieś bzdety:p Mężczyzna zainteresowany kobieta, pragnący poznania kobiety, ale zaznaczam: mężczyzna a nie chloptas, nie sugeruje się spojrzeniami kobiety, bo one go MAŁO OBCHODZĄ , ON CHCE JĄ ZDOBYĆ I NIE ZRAŻA SIĘ ani spojrzeniem bez uśmiechu ani niechęcią, taki mężczyzna wychodzi sobie każda kobietę zaangażowaniem, bo wie czego chce a kobieta widzi, że jemu autentycznie mocno na niej zależy co lubi każda kobieta, każdy zaangażowany człowiek chce, by jego partnerce/owi zależało na nim.

Gość gość
ale to nie jest moja partnerka dopiero może być.

Gość gość1123
"wie czego chce a kobieta widzi, że jemu autentycznie mocno na niej zależy co lubi każda kobieta" jezeli nie bedzie od samego poczatku pasowal jej z wygladu, to stanie sie najwyzej namolnym natretem to samo dziala w druga strone...nigdy nie bylem z kobieta, ktora na 1 rzut oka mi sie nie podoba i ich podchody nie mialy na to zadnego wplywu, bo ''nie i juz''

Gość gość
Nie masz pojęcia jak zmienić może nasz stosunek do kogoś jego zachowanie w reakcji na nasze niekoniecznie fajne, jego łagodność, cierpliwość, spokój, w typie: wygadaj się, i tak cię kocham i będę kochał:)

Gość gość
podobam jej sie na pewno to widać.

Gość gość
zresztą w kwestii wyglądu nie mam sobie nic do zarzucenia.

Gość gość
19:27 No raczej. Można kogoś "wychodzić" jak psychol ale to działa tylko w przypadku gdy facet podoba się kobiecie. Plus oczywiście szereg innych podobajek po drodze. Dziwny świat a faceci na nim jeszcze dziwniejsi.. Cóż.

Gość gość
19:46 co oprócz patrzenia na ciebie na to jeszcze wskazuje?

Gość gość
rozmawiacie ze soba czesto? na jakie tematy? kto pierwszy zaczyna rozmowe?

Gość gość
ona tez moze myslec, ze jestes zajety albo sie przygladasz tak jak robi to wiele facetow na wiele kobiet. Kiedys non stop pewien facet sie na mnie gapil, wpatrywal, usmiechal, zagadywal, myslalam ze jest mna zainteresowany, a okazalo sie ze mial zone:O po prostu byl mily i chcial sie zakolegowac w pracy:O takze samo gapienie sie faceta nie oznacza dla kobiety ze chce ja poderwac czy blizej poznac czy mysli o niej w kategoriach partnerki. Jesli nie zaprosisz jej, nie pogadasz szczerze, nie pokazesz ze wpadla ci w oko to sama moze nie chciec nic zmieniac w waszych relacjach nie wiedzac na czym stoi. Zainteresowany facet sam zabiega o kobiete nie czeka az sama go ona poderwie - kobiety tym sie glownie kieruja.

Gość gość
gdzie sie widujecie, w jakich okolicznosciach? moze w pracy i jest zmeczona nia albo ma stresujaca prace albo cos ja irytuje i reaguje tak ze chodzi struta a ty jak na nia wpadasz to myslisz ze jest dla ciebie niemila czy cos takiego i nie usmiecha sie bo np ktos ja wczesniej wkurzyl albo zmeczona jest albo nie ma czasu na rozmowe bo ma duzo pracy ... najlepiej spotkaj sie na neutralnym gruncie, pogadaj, zapros gdzie, poopowiadaj jej cos przy jakiejs okazji, zainicjuj rozmowe, zaciekaw czyms, nie musisz nie wiadomo czego robic, wystarczy ze bedziesz mily i wykazywal nia zainteresowanie i skupial na niej swoja uwage. banalnie proste

Gość gość
ona właśnie inicjowała rozmowy kilka razy, takie neutralne. Ja zagadywalem na temat pracy. zaobserowalem tez u niej zdenerwowanie lekkie w mojej obecności nienaturalne zachowanie, raz do mojego stolika sie dosiadla

Gość gość
To, że miał żonę nie znaczy, że nie był tobą zainteresowany, nie płakał by zapewne gdyby miał żonę i ciebie, i jeszcze jakaś może. Ten, który nie jest zainteresowany nie flirtuje 8 nie stwarza dwuznacznych sytuacji, chyba że jakiś niedowartosciowany psychol potrzebujący ciągłej akceptacji swojej osoby czy potwierdzenia, że ciągle może się podobać.

Gość gość
jak pokazać kobiecie że ma u mnie szanse ? - skupiaj na niej swoja uwage, ale nie gapieniem sie tylko rozmowa. A czy wczesniej cos bylo miedzy wami ze dales jej do zrozumienia ze nie ma u ciebie szans?

Gość gość
w jakim wieku jestescie? gdzie sie spotykacie? jak dlugo sie znacie? bylo juz cos miedzy wami?

Gość gość
no właśnie mnie też to interesuje jak to się stało, że uważasz, że ona myśli, że nie ma u ciebie szans?

Gość gość
20:27 pewnie dal jej to do zrozumienia , a teraz sie dziwi .

Gość gość
olewał Ją ale takie zachowanie jest dla kobiety juz nie do odwrocenia jak jest honorowa>:) powinna mieć go gdzies

Gość gość
napisałem wam o 20:05

Gość gość
No to widocznie dziewczyna jest nieśmiała albo się szanuje i uważa, że to nie do niej należy pierwszy krok. Jak chcesz ją zdobyć to ty musisz zainicjować. Niestety takie realia i jeżeli ona ma taki charakter to nie przeskoczysz tego i ona pierwszego kroku nie zrobi.

Gość gość
Jakie to jest to nienaturalne zachowanie? Jakie zdenerwowanie? Wylala kawe na stolik?

Gość gość
Po pierwsze to zlozyles jej zyczenia i dales kwiat?

Gość gość
pewnie nie bo nie stac go na szacunek więc na pewno Ona juz nie spojrzy na niego

Gość gość
niektorzy to by chcieli by dziewczyna sama wykonala w przenosni brudna robotę latając od razu za portkami:D

Gość gość
Po co facet zalozyl tu temat skoro nawet nie raczy odpowiedziec na zadne z pytan:O

Gość gość
bo głupio mu z powodu dnia kobiet olał tą dziewczyne, nie wykazał się swoją sympatią do niej,szacunkiem a teraz pewnie się mijają nie patrząc na siebie wcale,niby błahostka ale jednak swiadczy o tym ze nie potrafi cos z siebie dac tej dziewczynie na zachętę na poczatek by ją osmielic:)

Gość gość
nie miałem czasu, jak wy możecie tu całe dnie spędzać to wam zazdroszczę że macie tyle czasu.