Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy powinnam waszym zdaniem wyjść za mąż w takiej sytuacji?

Polecane posty

Gość gość

Kiedy w tym roku kończę 30 lat, od 9 jestem z facetem, który wiem ,że niezupełnie będzie dobrym mężem bo wyzywał mnie nieraz, zdradzał itd., ale czasem jest"do rany przyłóż"? Niby nadal sie za mna ogladaja czy nawet mnie podrywaja, ale juz coraz wiecej facetow jest pozajmowanych i zastanawiam sie czy moze wyjsc za maz żeby tylko nie zostac "stara panna"?

Gość gość
nie wierzę :O ja po jednym incydencie kopnęłabym frajera w dupę, a ty nie dość, że z takim siedzisz to jeszcze rozważasz ślub :O Boże, widzisz i nie grzmisz!

Gość gość
OMG

Gość gość
Lepszy lajdak niż staropanienstwo? Zacofane głupie Polki.

Gość gość
22.58 dokładnie. Za grosz honoru Nie masz, bez faceta żyć nie możesz, wszystko zniesiesz byleby męskie gacie mieć w domu i żeby nie być ,,stara panna". Zal.pl

Gość gość
Odejdz jak najszybciej i nie marnuj wiecej czasu. 30 to calkiem fajny wiek, a ze sie ciagle jeszcze ogladaja to trafi ci sie ktos fajny. Jak bedziesz czekac, to z kazdym rokiem mniejsza szansa. Pomysl, wyjdziesz za maz, dalej bedzie cie wyzywal i zdradzal (bo to sie nie zmieni na pewno), w koncu sie wkurzysz, odejdziesz i rozwiedziesz ale wtedy bedziesz w okolicach 40tki, czyli bedzie jeszcze gorzej... powodzenia!

Gość gość
Jestem w wieku Twojej mamy chyba i powtórzę po poprzedniczkach że też tak myślę, 30 lat to nie staropanienstwo! Jesteś jeszcze młoda i atrakcyjna skoro się za Tobą oglądają faceci, zacznij już szukać porządnego faceta nie gnojka który Cie zdradził i bedzie to robił po ślubie to oczywiste! Jesteś już kobieta to najlepszy wiek, ja w tym wieku poznałam mojego męża, przyszedl i już nie wyszedł, tzn. Później zamieszkaniem razem i tak do dziś. Nigdy mnie zdradził, nie zranił, nie oklamal,zawsze był po mojej stronie co by nie było, Zastanawiajace jest Dlaczego atrakcyjna kobieta chce takiego LAJDAKA za męża? Kobiekty rozwodzie się z takimi frajerek a nie planują przyszłość! Kobieto co Ty chcesz zrobić? Zastanów się, bedzie Cie zawsze zdradzał, to nie życie z takim guffnem! Ale to pewnie prowo bo nie wierzę aby tak kobieta myslala.

Gość gość
02.39 masz racje, tylko skąd wiesz ze on nigdy Cie nie zdradził i nie okłamał? Faceci do wszystkiego są zdolni, potrafią świetnie udawać więc nie można nigdy mieć pewności ani ufac w 100%. No chyba ze sledzisz go 24 h na dobę i wiesz

Gość gość
Jak dla mnie to jesteś zwykłą desperatką a przemawia przez Ciebie strach przed "staropanieństwem".

Gość gość
Oszalalaś- facet Cię wyzywał i zdradzał a Ty chcesz za niego wyjść, żeby nie być starą panną?.