Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy potrafilibyscie wybaczyć mężowi jeśli będzie miał dziecko z kochanka?

Polecane posty

Gość gość
Jesli zostac razem to ze wzgledu na dzieci i finanse.ale tylko razem w jednym gospodarstwie, bez bliskosci

Gość gość
Mój były szwagier zdradził moja siostrę,tamta rzekomo była z nim w ciąży.On chciał być z moja siostra,ale ona go wywaliła na zbity pysk.W końcu poszedł to tamtej,ona urodziła,on oczywiście uznał dziecko.Z moja siostra się rozwiedli,a z tamta się ożenił. Teraz 5 lat później okazało się,ze jego tak na prawdę nie jest jego,wyszło podczas jakis badań.Karma wraca. Osobiście tez bym nie wybaczyła ani zdrady ani dziecka pozamałżeńskiego.

Gość gość
Znam przypadek gdzie facet zdradzał żonę z kim popadło ( dyrektor w dużej firmie, sporo młodych pracownic, miał z żoną dzieci). W końcu zrobił jednej dziecko, do tego kochanka była czarnoskóra. Żona go pogonila ale szybko skończył się jego związek z kochanką, która gdzieś przepadla. Natomiast ten facet z tym małym mulatkiem wrócił do żony. Teraz razem wychowują wspólne dzieci oraz jego bachorka.

Gość gość
8'17 ale ty tak naprawdę? ze jak po alko,to prawie nic się nie stało? zdrada to zdrada i alkohol nigdy nie jest usprawiedliwieniem.