Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY FACET BEZ SAMOCHODU TO NIE FACET ?

Polecane posty

Gość gość
Przegrać to mogą laski bez błony dziewiczej kto by chciał używaną babe

Gość gość
A do czego fajnej babce potrzebny przegraniec bez auta? Na takiego miękkiego dytka to może ewentualnie jakaś żulica spod monopolowego spojrzy.

Gość gość
12:36 Frustracje to do lusterka ;)

Gość gość
Pissdaa to jest facet z samochodem ktory mysli ze wyrwie fajna panne na samochod z komisu

Gość gość
dziś >> za to faceci teraz w ogóle niemęscy, mega geje bez honoru i podstaw dobrego wychowania, bez kultury. Nie dzieciaki, nie faceci - homo podobny wyrób. Najczęściej maminsynki nieudolne życiowo. Nie ma się więc co dziwić, że kobiety teraz bardziej męskie od faceta. Muszą sobie jakoś perzeciez radzić. X dziś >> A która by chciała faceta baboyeba? :D 🖐️ żadna za męża nie weźmie babiarza po przebiegu 🖐️

Gość gość
Czemu sie tak pieklicie panowie. Nie rozumiem. Przeciez w tych czasach minimum jeden samochód to jest podstawa! Nie ma tu w ogóle z czym dyskutować i nie ma co się unosić.

Gość gość
gość dziś za to faceci teraz w ogóle niemęscy, mega geje bez honoru i podstaw dobrego wychowania, bez kultury. Nie dzieciaki, nie faceci - homo podobny wyrób. Najczęściej maminsynki nieudolne życiowo. Nie ma się więc co dziwić, że kobiety teraz bardziej męskie od faceta. Muszą sobie jakoś perzeciez radzić. xx Nie zwalaj winy na mężczyzn za własne niekompetencje jako kobieta ;) Można sobie radzić, a przy tym pozostać kobiecą. Natomiast, widzisz, a jak facet jest prawdziwym facetem z charakteru, to nawet brak auta i prawka mu nie ujmuje.

Gość gość
unoszą sie bo czują że zostali zrobieni miękkim dydkiem są zwyczajnie nieprzystosowani do życia trochę godności miejscie chociaż panowie zamiast się tu jeszcze bardziej ośmieszać tekstami o błonie dziewiczej :O

Gość gość
Wszystko było by okey, ale sorry.... takie teksty do dziewczyn jak na poprzedniej stronie to już nawet nie ujma na honorze. Ugryźcie sie czasem w język zanim coś napiszecie. Do własnej matki też tak mówicie? To tylko świadczy o was, o tym że piszący jest po propstu miękki i za moment się życiowo z frustracji rozsypie.

Gość gość
Fakt taki, że kobiety są wygodnickie i nieprzystosowane do życia, dlatego oczekują, że będzie się je wozić i to w dodatku za darmo. Kobieta zaradna potrafi się obyć bez auta, tym bardziej że wszelkie warunki po temu są. Także tylko materialistki i księżniczki oceniają faceta przez pryzmat posiadania samochodu i innych rzeczy. Same nie wnosząc zazwyczaj niczego, nawet własnej kobiecości.

Gość gość
Zenada ogolnie ten tekst. Pamietam jak mialem 19 lat pracowalem dla jeszcze wtedy Publicis Fcb Poland i starsze kolezanki z pracy podwozily mnie swoimi lub sluzbowymi autami po pracy do domu. Byly to normalne dziewczyny nie to co teraz jakies wygodnickie paniysie.

Gość zyczliwa 30 stkaa
Kazdy facet ktory jest Normalny powienien miec samochod. i tu nie chodiz o nasz babski materializm!!!.samochód to norma w dzisisjszych czasach.Symbol zaradnosci,normlanosci.zycioweggo ogarniecia. Nie chodzi nam o bmw i audia4... Kup se cieciu zardzewiałe Tico. Samochód to atrybut kazdego noemlanego faceta.Motoryzcacja. Wole sie umowic z budowlancem ktory ma zardzewiała mazdę za 2 tys zlotych.Niz bogatym menadzerem ktory jzedzi taksówkami. I nie mowie tu o tym ,ze lepiej sobie samochodem jechac na pogotowie (bo jednak karetke mozna wezwac). Poprostu samochod jest atrybutem kazdego zdrowego faceta. JAk to ze facet mUSI lubiec sport,musi lubiec napic sie piwa i nie MOZE ogladac babskich seriali.to sa elemantarne podstawy męskosci.,zaradnosci,tego ze facet jest nromlany a nie uposledzony.Juz niech kuske ma krótką,ale samochod to samochód. wygodniej gdzies pojechac,w kazdej chwili,jezioro,morze,zakupy,romantcyzniej,bezpieczniej,z dzieckiem,w ciazy czy z walizką. I nie hejtujcie mnie tutaj niedorobione prawiki,przegane zyciowo...spedzajace zycie na KOBIECYM forum.:))) Mozna raz,dwa w tygdoniu pojechac autobusem ale nei byc cale zycie zdanym na kogos,rozklady jazdy,pksy i tramwaje. Kazdy facet powinien dbac o swoją kobietę a nie kazac jej jechac zapierdzialym pksem mz milionem zarazków i cuhcnacym babami z pasztetem. Jakis zdesperowany rozgorycziny kutafon mi sie odgryza ze skoro facet ma miec auto to kobieta ma byc seksowna,zgrabna i ladna.:D a czemu tępaku poównujesz rzecz materialną ,nabytą za 2 tys zlotych do wygladu???co ma piernik do wiatraka.?? Skoro moj facet nie chce miec samochódu..to ja nie bede zakladac sukienek,nie bede sie malowac i wymysle jakis sposob zeby pokazac sie tez "niezaradną". Kazdy biedny prosty facet dzisiaj moze miec samochód. czy to brukarz,czy robotnik pracujacy z lopatą,w fabryce,sprzedawca warzyw,sprzatacz,kasjer z Biedronki.Jesli ktos go nie ma to znaczy ze jest ciotą.a zasalania sie glupią ideologią ze tak lepiej,wygodniej,taniej,ekologiczniej.żenaada prawiki. prawda boli-nie masz auta jestes zerem nie masz szans u normlanej kobiety.Tak smao jak nie masz pracy dluzej niz 3 miesiace.

Gość gość
to w takim razie sprzątanie , gotowanie, usługwanie seksualne mężowi to atrybuty prawdziwej kobiety weż spierstalaj tępa szmato :P

Gość gość
zyczliwa 30 stkaa dziś Tak, tak, już się tak nie produkuj tutaj, wszyscy już widzą, jaka jesteś, ale nikogo to nie interesuje, nawet nie na tyle, by Ci współczuć. Wracaj sobie prowadzić dalej swoje nieszczęśliwe ograniczone życie ;)

Gość gość
zyczliwa 30 stkaa dziś to jest twoj punkt widzenia a ludzi jest miliardy. Ja mam swoj i mam w d***e twoj. Ja lubie motory. Powodzenia udacznico.

Gość gość
Facet bez samochodu , to mężczyzna bez spodni.To podstawa mieć samochód.

Gość gość
gość dziś Każdy niesamodzielny pasożyt tak właśnie będzie twierdził ;)

Gość gość
HAhahahahahahahahahahaha juz na pewno bede kupowal auto aby jakiejs tepej laluni sie spodobac i wozic jej dupsko hahahaa, tak bylo kiedys a teraz jest zupelnie inaczej. Lepiej isc do burdelu albo na disco i wiadomo co niz szpanowac gratem aby muc dmuchac hahahahaha. Glupie kobiety oj glupie.

Gość prawi 124
1 stycznia pijany kierowca bmw wjechał w grupę pieszych w Kamieniu Pomorskim. Zginęło pięć dorosłych osób i jedno dziecko. Dwoje innych dzieci trafiło do szpitala. Kierowcy postawiono zarzut spowodowania katastrofy w ruchu lądowym. Grozi mu do 15 lat więzienia. W nowy rok kierowane przez mężczyznę bmw wypadło z drogi i wjechało w grupę ludzi idących chodnikiem w pobliżu przejazdu kolejowego w Kamieniu Pomorskim. Pięć osób zginęło na miejscu. Jedno z dzieci zmarło w szpitalu podczas reanimacji. Dwoje innych przewieziono do szpitala w Szczecinie; 8-letni chłopiec jest w ciężkim stanie, 10-letnia dziewczynka przebywa na oddziale chirurgii. 26-letni Mateusz S. był pijany, miał w organizmie 2 promile alkoholu. Mężczyzna został zatrzymany. Postawiono mu zarzut spowodowania w stanie nietrzeźwym katastrofy w ruchu lądowym. 26-latek przyznał się i złożył wyjaśnienia. Twierdzi, że 1 stycznia do trzeciej nad ranem pił alkohol, a 30 grudnia palił marihuanę. Wyraził skruchę. Prokuratura wystąpiła o trzymiesięczny areszt wobec mężczyzny. (http://www.tvn24.pl)

Gość gość
15.03 O czym ty mowisz ?Samochod mam od zawsze.

Gość gość
Ja nigdy nie pije jak mam jechać, nawet piwa .Jeszcze mi miłe prawo jazdy.Tylko głupki jeżdżą po alkoholu.

Gość gość
Mąż Edyty Górniak, też trafił do więzienia .Jechał pod wpływem silnych narkotyków i zabił na pasach kobietę .Płakał na rozprawie , ale za pózno na rozum.

Gość gość
gość dziś Więc sobie z niego korzystaj i nie zmuszaj innych, by utrzymywali grata, kiedy jest on zbędny. Jeśli przez pryzmat auta oceniasz facetów, to świadczy o Tobie. Niezbyt pozytywnie. Pozdro.

Gość gość
Ja mam zarobki tak wysokie, że mógłbym sobie ot tak, teraz kupić auto za 100.000, ale nie mam samochodu i nie jeżdżę nim, bo w dzieciństwie uczestniczyłem w wypadku i mam traumę. Prawie zawsze chodzę pieszo.

Gość gość
czy facet z samochodem to k***a ?

Gość gość
czy facet z samochodem to kuóuórwa ?

Gość gość
Ja zarabiam na siebie, jestem facetem, nie mam auta i wolę chodzić pieszo, nikomu nic do tego. Jak leniwe paniusie chcą wozić sobie dupę to ich kłopot. Niepotrzebne mi auto by załatwiać zbędne sprawy.

Gość gość
15.10 Jestem mężczyzną i autorka ma rację .Na cały zakład pracy u mnie tylko kilka osób nie ma samochodu .Kobiety też mają nikt nie będzie człapał bez samochodu , to sa normalne rzeczy, taka iest potrzeba.

Gość gość
gość dziś 15.10 Jestem mężczyzną i autorka ma rację .Na cały zakład pracy u mnie tylko kilka osób nie ma samochodu .Kobiety też mają nikt nie będzie człapał bez samochodu , to sa normalne rzeczy, taka iest potrzeba. xx To, że większość jest leniwa, zmanipulowana i płynie z prądem, to ja dobrze wiem ;)