Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co się dzieje z moimi uczuciami.

Polecane posty

Gość gość
On dał jej córkę? On rodził ?On nosił przez 9 miesięcy? On był na macierzyńskim? Nie. On spuścił się. To autorka dała mężowi córkę nie odwrotnie.

Gość gość
Kolejny dowod na to ze mialem racje i ze lepiej byc samemu hehe

Gość gość
14:01 to byl skrot myslowy. ta corka to polowa mamy i taty ale gdyby nie TEN mezczyzna to by TEJ corki nie bylo. inteligentny czlowiek wie o co chodzi. Natomiast twoje slownictwo "spuscil sie" swiadczy jedynie jakas jesteś prostaczka.

Gość gość
Będziesz się zastanawiać co zrobić do puki od byłego nie dostaniesz po pysku.

Gość gość
Mam rodzinę -męża,córkę,za jakiś czas chcemy mieć drugie. Jestem bardzo kochana, ja kocham. Czasami jestem cholernie szczęśliwa, a czasami nie. Ten kryzys dobija mnie. Nie wiem co robić.

Gość gość
Słuchaj gościa z 12:02. Unijne całkowicie kontakt z byłym, zacznij robić cos nowego z mężem, spędzać z nim więcej czasu. Pożądanie to tylko pożądanie, przychodzi i odchodzi. Miłość,dojrzała miłość to decyzja - że to właśnie Twój mężczyzna i zrobisz wszystko, żeby Wasze małżeństwo było szczęśliwe i udane. Jeśli decyzja jest szczera, to wszystko uda się poukładać. Naprawdę, nie warto budować na ulotnych motylkowym.

Gość gość
Dobra wracają z placu zabaw, więc zabiorę ich na lody.

Gość gość
Na loda to ty męża zabierz sam na sam.

Gość gość
Może jakiś wyjazd

Gość gość
kolejny dowod na to że milosc nie ostnieje a związki są zbędne

Gość gość
"Czy ja mu pozwoliłam wejść w moje życie? Nie. Sam pojawił się. Wziął ślub z moją koleżanką z pracy. " I cie to nie zniechęca ? :O

Gość gość
Jeżeli wcześniej był to związek na chwilę to wiadomo, że teraz znów tak będzie. Gość jest niestabilny pod każdym względem. Jak pójdziecie do łóżka to sie to po chwili znowu rozleci tak jak wcześniej a ty jak sobie wyobrażasz swoją codzienność po tym ?

Gość gość
Masakra.

Gość gość
Zniechęca. Nie chce skrzywdzić męża. I nie dam się jemu. Chce zwalczyć te uczucia które wróciły. Tylko jeszcze nie wiem jak. Musimy też zwalczyć kryzys w naszym małżeństwie.

Gość gość
Jesteś straszna

Gość gość
Rozwalasz obie rodziny.

Gość gość
Jak można nie kochając wyjść za mąż? Dzielić z tym kimś życie?!

Gość gość
te co piszą że masz spróbować z tamtym to pewnie rozwódki, albo już zdradzają swoich mężów.

Gość gość
Ani nie rozwodka ani nie zdradzam. Uważam że warto iść za głosem serca.

Gość gość
Po co autorka ma być w związku bez miłości? Skoro możne korzystać z życia?

Gość gość
Spojrz rozsądnie, to tylko tzw. motylki w brzuchu. Zyjesz wyobrazeniem o ex, na pewno nie pamietasz juz wszystkich jego wad. W domu masz nudnego meza, ktorego znasz na wylot, kazda jego wade czy denerwujcy nawyk. Z tym drugim po kilku latach zwiazku, uwierz mi bedzie dokladnie tak samo. Tez beda kryzysy, klotnie, minie zauroczenie i fascynacja, wtedy dopiero okazuje sie czy pasujecie do siebie i mozecie zbudowac trwala, gleboka relacje. Jesli nie, to bedzie juz za pozno. Zniszczysz swoja rodzine i pewnie zaczniesz wspominac męża i żałować wszystkiego, nie wspomne nawet o traumie jaka mozesz zafundowac dziecku. Takze po prostu nie mysl o nim, idz na spacer z mezem i corka, nie odbieraj wiadomosci od ex, nawet ich nie czytaj. Z kazdym dniem bez mysli o nim bedzie Ci lzej. A druga sprawa to pomysl, skoro juz kiedys sie schodziliscie i rozstawaliscie to znaczy ze nie potrafiliscie sie dogadac i najprawdopodobniej nie pasujecie do siebie.

Gość gość
ziś Ani nie rozwodka ani nie zdradzam. Uważam że warto iść za głosem serca. x tak za głosem serca...raczej czego innego, wszyscy wiemy czego. Poza tym autorka nie raz pisała, że kocha męża.

Gość gość
dziś Ani nie rozwodka ani nie zdradzam. to niedługo będziesz rozwódką, pójdziesz za "głosem serca" bo wszystko będzie bardziej ciekawe i nowe niż rutyna w małżeństwie.

Gość gość
skoro tamten, to zly czlowiek,to daj sobie spokoj.. to najlepszy sposob na porzadek w glowie.. nie interesuj sie bylym. tyle. ja tak poradzilam sobie z traumami. trzeba sie odciac i tyle.

Gość gość
Autorko, o ile to wszystko nie prowo, to polecam ci obejrzeć film "Takie this Waltz" z 2011 r. Po obejrzeniu tego filmu podejmiesz decyzję.

Gość gość
Spędziliśmy trochę czasu w trójkę. Były nie pisze i nie dzwoni do mnie, bo nawet nie ma aktualnego numeru. Dzisiaj odebrałam kilka wiadomości na facebooku od niego, ale od razu zablokowałam. Problem w tym, że on robi wszystko,żeby mnie spotkać.

Gość gość
22.00 pisała że uczy się kochać męża. To co innego. A po za tym co ma ,,iście za głosem serca"do kochania męża którego nie kocha. Kocha jego pieniądze to widać już w pierwszej wypowiedzi.

Gość gość
Dlaczego macie kryzys ?

Gość gość
Prawidłowe myślenie - rodzina, tylko od ukrytych pragnień jeszcze nikt nie uciekł , bo to niemożliwe .Pogrzesz trochę , może ci przejdzie .

Gość gość
Dlaczego mamy kryzys? Chyba tak bywa w małzeństwach. Może Wy bardziej doswiadczone mężatki powiecie jak zwalczyć?